ВНИМАНИЕ ‼️‼️‼️‼️‼️ КРАЙНЕ ВАЖНО ‼️‼️‼️‼️

В Вашем городе в данный момент нашего учреждения НЕТ !!!!

Планируется открытие к КОНЦУ 2024 ГОДА !!!!

Ближайшие для Вас пансионаты нашей сети домов для престарелых находятся в городах:

КИЕВ, ОДЕССА, ЧЕРКАССЫ, КРИВОЙ РОГ !!!!

Будинок для літніх людей Кременчук, геріатрична клініка в Полтавській області, хоспіс для онкохворих, догляд за інвалідами

оформлення за один день

догляд, турбота та опіка 24/7

чотириразове харчування

цілодобове відеоспостереження

Як оформити постояльця?
Звернення із сайту
Звернення із сайту

Ви залишаєте заявку на сайті або дзвоніть до офісу

Консультація
Консультація

Наш менеджер відповість на всі Ваші запитання

Екскурсія до пансіонату
Екскурсія до пансіонату

По приїзду Ви переконаєтесь у надійності нашого сервісу

Визначення інтенсивності опіки
Визначення інтенсивності опіки

Залежить від стану постояльця

Підготовка документів
Підготовка документів

Вам знадобиться скан копії паспорта та ІПН

Укладання договору
Укладання договору

Оформлення договору займає мінімум часу

Збір речей
Збір речей

Зберіть все найнеобхідніше та найулюбленіші речі близької людини

Ласкаво просимо до «Sunny Park»
Ласкаво просимо до «Sunny Park»

Ми забезпечимо затишок, тепло та турботу!

Програми реабілітації, що підтримують ослаблі організми із серцево-судинними, кістково-м’язовими, шлунково-кишковими та сечостатевими ускладненнями

дом престарелых Кременчуг, гериатрическая клиника Полтавская область, реабилитация после инсульта, реабилитационные программы, уход за пожилыми У певному віці українські пенсіонери схильні до спаду активності в усіх напрямках життєдіяльності. Ознаки інсульту та симптоми інфаркту , болі в суглобах та ревматизм, виразка та гастрит, простатит, уретрит та вагініт нерідко супроводжують онкологічне захворювання, цукровий діабет, остеомієліт, старече недоумство ( сенільна деменція БДУ ) та інші тяж.

Будинок для людей похилого віку в Кременчуці здатний помітно покращити і стабілізувати останні роки, місяці та дні своїх постояльців поважних років.

Для населення України, яке досягло похилого віку, геронтологічний санаторій та хоспіс поступово стають невід’ємною частиною певного періоду життєвого шляху. У Кременчуці та Полтаві високопрофесійні патронажні послуги за найнижчою ціною пропонує приватний пансіонат «Санні Парк».

Реабілітаційні програми , реалізовані нашими фахівцями, дають можливість почуватися бадьоріше, повноправно перебувати у дружньому колективі, відновлюють майже втрачені здібності до когнітивного сприйняття навколишньої дійсності.

Ініціюючі цілодобові послуги доглядальниці, погодинна медсестра, присутність якої варіюється в залежності від призначення фахівця, застосовують такі технологічні карти патронажного впливу:

  • комплексна інфузійна терапія ;
  • реабілітація після інсульту, до якої входить реконструкція мовного апарату; усунення сенсорної депривації, якій сприяє кінезіотейпування та рефлексотерапія;
  • реабілітація після інфаркту + акупунктурна терапія;
  • догляд за хірургічними хворими;
  • догляд за інвалідами;
  • загальне очищення організму, що включають відновлення роботи виділень , взаємодії шлунка і печінки, а також стабілізація всього ШКТ (шлунково-кишковий тракт) + очищення судин, лімфи і крові від токсинів і паразитів.

Чому патронажні послуги в Полтавській області, які надає приватний будинок для літніх людей «Sunny Park», якісніший за сервіс, доступний у державній медустанові?

дом престарелых Кременчуг, гериатрическая клиника Полтавская область, кинезиотейпирование, инфузионная терапия, мануальный терапевтНасамперед тому, що потрапити до національного геронтологічного госпіталю непросто — безліч бюрократичної тяганини і збирання незліченної кількості довідок занурюють у рутину, яка не має нічого спільного з такою необхідною опікою та оздоровчими заходами.

Кількість гідних установ для людей похилого віку, які фінансуються з державного бюджету, в Україні дуже невелика.

У більшості подібних пансіонатів поширена проблема опалення в холодну пору року, погане харчування також докучає і не дозволяє нормально «зустріти старість», а піжами та халати, призначені для заслужених постояльців, нерідко припадають пилом у задушливих складах і комірках.

Найчастіше моральний рівень, етика та професійна підготовка персоналу залишають бажати кращого. Буває, що хворих, виснажених патологіями старих кривдять, замикають у загратованих приміщеннях і всіляко утискують грубі санітари замість скоротити страждання і пом’якшити недуги.

У кременчуцькому будинку для людей похилого віку «Санні Парк» ситуація протилежна. Якщо сестра, яка з’являється у певний час або постійно перебуває у Вашому домі, не несе жодної відповідальності за результати гігієнічного та медикаментозного забезпечення Вашого рідного старого, то наш геріатричний пансіонат юридично відповідальний за свого пацієнта.

Кожен епікриз піддається ретельній перевірці, збирання анамнезу та експрес діагностика відкривають унікальні можливості для підтримки зношених організмів, стомлених тривалою хворобою (такою, як рак, цукровий діабет або ХОЗЛ – хронічна обструктивна хвороба легень) організмів.

Що пропонує геріатричний санаторій Sunny Park у стаціонарному режимі?

  • Поселення в номерах із затишною, наближеною до домашньої обстановкою, з кількістю проживаючих до п’яти осіб. Відповідно до умов попередньої домовленості, можливе встановлення ліжок особливої конструкції, а також доставка з будинку предметів інтер’єру, музичних інструментів, фарб і полотнів для малярства.
  • Прибирання та провітрювання кімнат проводиться щодня, а постільні речі змінюють за потребою або на вимогу. Гігієнічна опіка доступна всім без винятку постояльцям, які перебувають у скутому стані після хірургічних операцій, або знерухомлені через обтяжливу патологію.
  • Медикаментозний супровід цілодобово та в міру вимоги профілактичного процесу. Послуги медсестри включають таку процедуру, як комплексна інфузійна терапія, своєчасний прийом ліків, супровід і допомога в процесі ЛФК та інших фізіопроцедур, які призначає та проводять мануальний терапевт.
  • Харчування надається чотири рази на день або за добу в залежності від призначення провідного спеціаліста. Раціон формується індивідуально і містить ті продукти та нутрієнти, які відповідають обраному курсу терапії. Страви готуються з урахуванням смакових переваг постояльців, передбачають використання виключно свіжих продуктів та очищеної води.
  • Соціальна адаптація для людей похилого віку українців є важливим інструментом у боротьбі з психічними розладами, оскільки деменція та амнестичний синдром відступають або перестають прогресувати при систематичному спілкуванні з розуміючими та дружелюбними однолітками, яких дошкуляють ті ж проблеми. Бесіди з психологом (персональні чи колективні), командні настільні ігри, гуртки за інтересами, спільні перегляди телепередач і кінофільмів відкривають ті куточки пам’яті, які закупорила судинна деменція.
  • Прогулянки щодня і в тому обсязі, який доступний літнім українцям під час вільного від сну, інфузійної терапії, ЛФК та інших процедур, які реалізує мануальний терапевт. Люди з особливими потребами, якими є наші літні клієнти, найбільше цінують можливість спостерігати зміну природних сезонів, чергування періодів цвітіння трав та опадання листя. Споглядання природних процесів навколишнього світу допомагають ослаблим і обтяженим хворобами підопічних збережуть свідомість і філософське сприйняття дійсності.

Програми реабілітації, які надає будинок для літніх людей у Кременчуці «Sunny Park» та геріатрична клініка в Полтавській області

Насамперед необхідно відзначити професійні догляд за інвалідами , відновлення після перелому шийки стегна та інших травм. Всі ми розуміємо, що людина, яка досягла поважного віку, схильна до побутового травматизму, тому послуги доглядальниці надзвичайно важливі. Для всіх його рідних втішно, коли поряд із старими батьком чи матір’ю, дядьком чи тіткою, братом чи сестрою, бабусею чи дідусем знаходиться професійна медсестра та ласкава няня.

гериатрическая клиника Кременчуг, инфузионная терапия, хроническая обструктивная болезнь легких, рак, уход за пожилымиУ тих же випадках, коли долає змішана деменція , старечий маразм чи склероз, участь кваліфікованого персоналу стає життєво необхідною, оскільки догляд за літніми потребує повної самовіддачі, яку навіть за бажання близькі родичі не в змозі надати — робота, бізнес та навчання займають часом усі час, залишаючи лише щодобові перерви на нетривалий відпочинок та мінімізований сон.

Геріатрична клініка працює як будинок для людей похилого віку, хоспіс, геронтологічний санаторій, в якому проходить реабілітація після інсульту, лікування після інфаркту, відновлення після перелому шийки стегна і опіка при хворобі Альцгеймера , а також надається психологічна допомога, патронажні послуги та їхнім сім’ям – доступні медикаментозна та психологічна підтримка.

Реабілітація після інсульту

Інсульт – це серцево-судинна патологія, що характеризується різким порушенням у постачанні мозку кров’ю. Приводиться в дію цілий причинно-наслідковий ланцюжок: поживні речовини перестають надходити у необхідному обсязі, пошкоджені, що знаходяться в безпосередній близькості до вогнища крововиливу, нервові клітини частково гинуть, організм охоплюють дисфункції в тій ділянці, за яку відповідальні уражені сегменти мозку.

Найчастіше незнання того, що відбувається з організмом похилого віку українця, якого спіткав апоплексичний удар, не дозволяє йому допомогти як цього вимагає ситуація.

Протягом перших трьох годин після нападу необхідна патронажна допомога за найнижчою ціною, яку максимально швидко надає будинок для людей похилого віку «Санні Парк». Своєчасно надані профілактичні послуги дозволяють уникнути летального результату або того, що хворого розіб’є параліч.

Явні ознаки апоплексичного нападу:

  • При піднятті обох рук нагору одна явно відстає від другої і не піднімається на ту саму висоту, що й інша.
  • Мова стає невиразною, найпростіші слова даються хворому насилу — люди похилого віку після інсульту не в змозі розбірливо вимовити своє ім’я.
  • Крива посмішка також свідчить про апоплексичне загострення.

Таким чином, постінсультний стан характеризується серйозними проблемами з рутинними, що постійно виконуються жестами або з простими щоденними діями, які зовсім не виходять або виходять дуже карикатурними. Почати лікування рекомендується невідкладно — процес відновлення необхідний невідкладний і досить тривалий.

Деякі вправи цілком доступні і для домашнього відтворення, але постійна присутність професіоналів, як і ефективність лікування, гарантує лише геріатричний пансіонат у Кременчуці Sunny Park.

Наш мануальний терапевт розробив спеціальну систему реабілітації після інсульту на ранньому етапі, одразу наступному за серцево-судинним кризом. Після трьох-чотирьої доби стартує відновлення, яке реалізують наші спеціалісти. Тактика опрацьовується індивідуально після експрес-діагностики та тестування, на основі яких складається максимально точний діагноз.

Догляд за онкохворими та паліативна допомога

Окремо слід згадати, що літні українці, яких долає онкологічне захворювання (рак), одержують у геронтологічному санаторії «Санні Парк» повноцінну патронажну допомогу за невисокими розцінками. Послуги доглядальниці повністю забезпечують невиліковних гостей і в гігієнічному, і в побутовому аспектах. Поряд з цим, доброзичливі няні, які терпимо відносяться до перепадів настрою у підопічних, уможливлюють їх щоденне проведення часу на прилеглій території, де хворі спілкуються і приємно проводять час на свіжому повітрі. З цією метою використовується інвалідне крісло, милиці або інвалідний візок.

дом престарелых Полтавская область, гериатрический пансионат Кременчуг, онкологическое заболевание, паллиативная помощь, уход за инвалидомНе забуваємо ми і про моральний, і про духовний бік свідомості пацієнтів, які перебувають у нас. Наші компетентні фахівці нівелюють болючі відчуття, які викликає некроз тканин, за допомогою потужних анальгетиків та інших знеболювальних.

Однак відсутність болю це не все, чого потребують страждаючі. Заняття в групах з інтересів і навіть зустрічі з духівником відповідної релігійної конфесії допомагають не втратити когнітивні функції розуму і залишатися свідомими членами суспільства.

У рамках надання паліативної підтримки всій сім’ї нашого ослабленого постояльця медикаментозна, моральна та психологічна підтримка поширюється на родичів та близьких. Додамо, що зв’язок із рідними доступний для пацієнта цілодобово, а в будинку будинок для літніх людей у Полтавській області «Sunny Park» ми створили спеціальне приміщення для сімейних урочистостей та приватного спілкування. Важливим фактором для когнітивного балансу пацієнтів є можливість говорити один з одним, дивитися кіно, слухати музику і ділитися враженнями. Вдома найчастіше спілкування у такому форматі для них недоступне. Зазначимо, що добре підготовлені в психологічному плані няні та доглядальниці охоче почитають журнал чи книгу, складуть компанію у настільній грі та підтримають душевну розмову.

Як записатися на екскурсію в будинок для людей похилого віку «Sunny Park» Кременчук?
Щоб адміністрація геріатричної клініки «Санні Парк» провела ознайомчу екскурсію в нашому центрі реабілітації, необхідно зателефонувати на номер телефону +38 (067) 153 05 05 і поговорити з компетентним менеджером. Найближчим часом Ви зможете відвідати геронтологічний санаторій та на власні очі переконатися в тому, що це та сама установа, де доступні патронажні послуги за найнижчою ціною, а для літніх українців надані послуги доглядальниці, кваліфікована опіка та комфортні умови проживання.
Чи надає приватний будинок для людей похилого віку «Санні Парк» у Кременчуці послуги доглядальниці та комплекс інфузійної терапії?
Послуги медсестри та няні геріатрична клініка Кременчук «Sunny Park» пропонує своїм постояльцям двадцять чотири години на добу сім днів на тиждень у будні, вихідні та святкові дні. Гігієнічна та побутова опіка пацієнтів включена до кожного реабілітаційного курсу або проводиться в рамках надання таких послуг, як догляд за інвалідами або хірургічними хворими. Те саме стосується пацієнтів, яких долають такі тяжкі хвороби, як онкологічні захворювання, остеомієліт або допікає судинна деменція.
Які умови розміщення на стаціонарі, який пропонує приватний будинок для літніх людей «Sunny Park» Кременчук?
Умови, які надає приватна геріатрична клініка Полтавська область «Санні Парк», такі ж, як і в інших філіях по Україні. Проживання в затишних кімнатах, розрахованих на максимальне сусідство у числі п'яти осіб, щоденні провітрювання та вологе прибирання, харчування чотири рази на день (індивідуальний раціон), цілодобова профілактична опіка, гігієнічне, побутове та медикаментозне забезпечення у виконанні дружелюбного.
Бажаєте отримати консультацію?
Залишіть заявку - наші фахівці підберуть оптимальний варіант послуг