Будинок для літніх людей для лежачих хворих

Навіть найактивніші і життєрадісні люди похилого віку часто не можуть обійтися без сторонньої допомоги. У ситуаціях, коли важкі захворювання, перенесені травми або вікові зміни приковують старих людей до ліжка, вони стають абсолютно беззахисними. Догляд за знерухомленим старим родичем може стати справжнім випробуванням для близьких , і спільне проживання, не завжди найкращий вихід. Люблячі діти та онуки, розриваючись між роботою, навчанням, вирішенням побутових питань, за всього бажання, що неспроможні організувати хворому належний догляд і постійно перебувати біля його ліжка. Будинок для людей похилого віку для лежачих хворих Park » стане найрозумнішим рішенням.

Переваги нашого пансіонату

«Сонячний парк», це спеціалізований заклад, в основному розрахований на людей похилого віку з серйозними патологіями, які потребують відновлення після всіляких травм, знерухомлених внаслідок перенесеного інсульту та інших захворювань.

Пансіонат істотно відрізняється від численних муніципальних установ, у яких умови для нерухомих пацієнтів бажають кращого.

Красива сучасна будівля з прилеглою облаштованою територією та внутрішнє облаштування будинку для людей похилого віку більше нагадує елітний санаторій. Постояльці проживають у комфортних номерах та перебувають під постійним наглядом досвідченого персоналу.

Медичне обладнання

Кожному лежачому пацієнту надається окремий номер – люкс, у якому передбачено все для максимального комфорту, враховуючи специфіку захворювання:

  • спеціальні столики для годування та медикаментів;
  • функціональні медичні ліжка зі зручними поручнями та бортиками;
  • протипролежневі ортопедичні матраци, що дозволяють запобігти появі пролежнів – найпоширенішій проблемі знерухомлених пацієнтів;
  • сучасне обладнання дозволяє постійно контролювати життєво важливі показники і надати миттєву допомогу в критичних ситуаціях.

Цілодобовий моніторинг кваліфікованими фахівцями та грамотне коригування лікування на основі отриманих результатів допомагає значно прискорити процес реабілітації.

Особливості догляду в будинку для літніх людей для лежачих хворих «Сонячний парк»

На відміну від інших постояльців, люди похилого віку неспроможні обслуговувати себе самостійно. Чемні доглядальниці і нянечки зможуть впоратися з будь-якою проблемою: подбають про гігієнічні процедури і масаж, нагодують, допоможуть змінити становище і переодягнутися. Співробітники нашого пансіонату мають досвід правильного поводження з цією категорією пацієнтів.

Колектив складається з ввічливих, доброзичливих працівників, які завжди уважно вислухають своїх підопічних та із задоволенням підтримають розмову.

Персонал, який пройшов спеціальне навчання, готовий у будь-який час доби прийти на допомогу, виконати прохання постояльця, підтримати морально, не загострюючи увагу на його безпорадності.

Харчування

Складання раціону в будинку для людей похилого віку для лежачих хворих, це особливий пункт, який контролюється лікарями та дієтологами. Цілодобовий постільний режим призводить до зниження імунітету, а нерухомий стан викликає закрепи, іноді призводить до ожиріння. Спеціально розроблене меню, що включає поживні, корисні страви, це перший крок до одужання. Для цього:

  • дотримується особливої технології приготування;
  • до уваги обов’язково береться калорійність продуктів;
  • до раціону знерухомленого пацієнта включаються всі необхідні мікроелементи і важливі для організму вітаміни, що підвищують захисні сили.

Враховуючи всі аспекти, включаючи медичні показання, індивідуальні уподобання та особливості організму, професійні кухарі готують по-домашньому смачні страви, як правило, це пюре, протерті каші, бульйони.

Лежачі постояльці приймають їжу у своїх номерах, згідно з встановленим графіком.

Доглядальниці допомагають тим, хто не може їсти самостійно.

Дом престарелых для лежачих больных

Організація дозвілля

Лежачі похилого віку позбавлені можливості займатися спортом, відвідувати заходи, виходити на прогулянки, що може викликати депресію.

У нашому пансіонаті жоден гість не залишається поза увагою. Персонал намагається зробити дозвілля для хворих, прикутих до ліжка максимально цікавим. Читання журналів і книг, перегляд телепередач, настільні ігри, постійне спілкування допомагають пацієнтам добре провести час і відволіктися від важких думок.

Родичі можуть дізнатися докладну інформацію про самопочуття старої людини в будь-який час, зателефонувавши або відвідавши її особисто. Зустрічі з дітьми та онуками завжди піднімають постояльцям настрій. Позитивні емоції необхідні кожному старому і особливо важливі для лежачих пацієнтів.

Оформляючи в наш пансіонат рідну людину з обмеженими фізичними можливостями, ви передаєте її в надійні руки професіоналів.

У « Sunny Park » Ваші близькі отримають все, що потрібно для щасливої старості.