УВАГА ‼️‼️‼️‼️‼️ ВКРАЙ ВАЖЛИВО ‼️‼️‼️‼️

У Вашому місті на даний момент нашої установи НЕМАЄ!!!!
Планується відкриття до КІНЦЯ 2024 РОКУ!!!!
Найближчі для Вас пансіонати нашої мережі будинків для людей похилого віку
знаходяться в містах: КИЇВ, ОДЕСА, ЧЕРКАСИ, КРИВИЙ РІГ!!!!

Будинок для літніх людей у Вінниці №1

оформлення за один день

догляд, турбота та опіка 24/7

чотириразове харчування

цілодобове відеоспостереження

Як оформити постояльця?
Звернення із сайту
Звернення із сайту

Ви залишаєте заявку на сайті або дзвоніть до офісу

Консультація
Консультація

Наш менеджер відповість на всі Ваші запитання

Екскурсія до пансіонату
Екскурсія до пансіонату

По приїзду Ви переконаєтесь у надійності нашого сервісу

Визначення інтенсивності опіки
Визначення інтенсивності опіки

Залежить від стану постояльця

Підготовка документів
Підготовка документів

Вам знадобиться скан копії паспорта та ІПН

Укладання договору
Укладання договору

Оформлення договору займає мінімум часу

Збір речей
Збір речей

Зберіть все найнеобхідніше та найулюбленіші речі близької людини

Ласкаво просимо до «Sunny Park»
Ласкаво просимо до «Sunny Park»

Ми забезпечимо затишок, тепло та турботу!

Життя людини складається з кількох етапів і кожен із них єдиний і неповторний. Захід сонця життя – це унікальний час для людей похилого віку, який має пройти спокійно і радісно. На щастя, будинок для людей похилого віку у Вінниці Sunny-Park надає відповідні послуги.

Навіщо потрібен такий будинок?

Немає необхідності приховувати, що догляд за людьми похилого віку не є легким завданням. Обгрунтовано це тим, що літні люди становлять дуже специфічну групу людей. Відрізняються один від одного характером, темпераментом, потребами та інтересами, які необхідно задовольняти. Незважаючи на це, люди похилого віку часто (свідомо чи ні) відчувають, що є тягарем для своїх сімей і не просять допомоги навіть у тих ситуаціях, коли справді її потребують. Близькі люди, навпаки, намагаються доглядати як вміють, але не завжди вони в змозі впоратися з цим, особливо якщо літня людина з обмеженими можливостями. У таких випадках великою популярністю користуються спеціально призначені для цього заклади, такі як приватний будинок для літніх Sunny-Park у Вінниці.

Будинок для літніх людей у Вінниці Sunny-Park

Садиба для людей похилого віку Sunny-Park у місті Вінниця гарантує високу якість догляду за літніми людьми. Те, що відрізняє наш заклад від конкурентів – це індивідуальний підхід залежно від потреб людини, всебічна уважність та почуття відповідальності. Усі постояльці приватного будинку можуть розраховувати на професійну допомогу фахівців, на їхню турботу та сімейну атмосферу. Відкритий доступ для відвідування гарантує комфорт та спокій пацієнтів.

Ми забезпечуємо відмінні умови та комплексний догляд, що базується на індивідуальному підході. В рамках нашої моделі догляду ми інтегруємо безліч різних галузей патронажної служби. Для кожної людини опрацьовується програма догляду. Завдяки цьому забезпечується оптимальний патронаж, збагачений різними видами профілактики. Враховуємо не лише поточні потреби пенсіонерів, а й усі аспекти їхнього функціонування. Такий підхід дає хороші результати і дозволяє зберегти здоров’я та якість життя.

Відповідно до правил гарного харчування ми обслуговуємо наших пацієнтів збалансованою домашньою кухнею. Крім обслуговування це є важливим аспектом підтримки здоров’я і хорошого самопочуття. У разі необхідності існує також можливість додаткового прийому їжі та необмеженого доступу до напоїв.

Дом престарелых Винница

Чому варто нам довіряти?

Наш будинок престарілих у Вінниці робить все, щоб люди похилого віку відчували себе як у себе вдома. Ми можемо цього досягти завдяки кваліфікованій та дружелюбно налаштованій команді. Підбір співробітників ґрунтується на вивченні професійної діяльності людини та її моральних якостей. Через це у нас працюють справжні фахівці та гідні цієї справи люди.

Є також багато причин, через які наш приватний будинок для людей похилого віку Sunny-Park має великий попит. Однак найбільш важливим з них є той факт, що кожного пацієнта ми розглядаємо індивідуально, тому що знаємо, як різноманітні потреби людей похилого віку. Завдяки багаторічному досвіду наших співробітників ми можемо гарантувати Вам, що всі особи, які знаходяться під опікою, знаходяться в хороших руках.

Участь сім’ї

Фахівці нашої установи мають можливість працювати у тісному контакті з сім’єю та близькими людьми протягом усього часу перебування пацієнта. Члени сім’ї можуть брати участь у різних заходах і приймати важливі рішення щодо життя літньої людини.

 

Чи не почуваються постояльці приватного хоспісу Sunny Park одинокими і відрізаними від сім'ї?
Ми робимо все можливе, щоб пацієнти приватного будинку для літніх людей «Сонячний Парк» у Вінниці не відчували себе відірваними від суспільства і, тим більше, від рідних людей. Сучасні засоби зв'язку — і телефонія, і інтернет — дозволяють нашим постояльцям завжди знати і світові, і приватні новини. Зв'язок із родичами не переривається ніколи. Усі рішення щодо здоров'я їхніх рідних людей похилого віку приймаються після спільного обговорення проблеми провідними співробітниками та представниками сім'ї. Кожен пацієнт, навіть якщо його скував параліч або немає можливості рухатися після складної операції, може звернутися до доглядальниці, яка допоможе здійснити телефонний дзвінок або посприяє сеансу відеозв'язку за допомогою програми на смартфоні. Персонал, який пройшов спеціальну підготовку, дуже уважно та дружелюбно поводиться зі своїми підопічними. Медсестри та няні завжди готові допомогти та організувати зустріч рідних людей під час прогулянки, у житловому чи гостьовому приміщенні.
Чи надає приватний будинок для літніх людей «Sunny Park» таку послугу, як догляд за інвалідами?
Так, наші компетентні лікарі та добродушні доглядальниці надають таку послугу. Приватний геріатричний пансіонат «Сонячний Парк» у Вінниці забезпечує гостей і процедурами, і медикаментами. Поселення проводиться у затишних кімнатах у кількості від 2 до 7 осіб. Є можливість індивідуального розміщення – про це необхідно заздалегідь домовитись з менеджером нашої компанії у Вінницькій області. Такі фахівці, як мануальний терапевт, роблять весь комплекс заходів з діагностики та можливого відновлення функцій організму після травм, хірургічних операцій та в ході боротьби з жорстокою недугою. Добродушні та уважні медсестри виконують усі призначення, а також миють, переодягають пацієнтів, стежать за станом їхнього шкірного покриву, попереджаючи виникнення пролежнів, виробляють індивідуальне годування. Санітарки також забезпечують за допомогою спеціальних засобів (інвалідне крісло, милиці, ноші) всі переміщення хворого всередині будівлі та в рекреаційній зоні. Дуже важлива емоційна стриманість наших «сестер милосердя» та лагідне ставлення до підопічних.
Як часто можна приїжджати до приватного шпиталю «Сонячний Парк», щоб відвідати родича?
Відвідувати старого родича у приватному геріатричному пансіонаті «Sunny Park» у Вінниці можна у той час, коли Ваш рідний старий не спить або не зайнятий на фізіотерапевтичних процедурах. Оздоровчі чи підтримуючі маніпуляції входять до комплексу послуг з реабілітації після ішемічного інсульту, інфаркту міокарда або перелому шийки стегна. При таких хворобах, як онкологія, хвороба Альцгеймера, синдром Паркінсона або стареча деменція, пацієнт 24 години перебуває під наглядом старших та молодших патронажних працівників. Тому Ви можете відвідати постояльця у його номері, під час прогулянки або у гостьовій кімнаті. Це приміщення спеціально обладнане для того, щоб можна було відзначити свято у сімейному колі або поговорити без зовнішніх перешкод. Якщо хворий перебуває на особливому контролі, коли згідно з призначенням спеціаліста медсестра за розкладом виконує уколи, ставить крапельниці та дає ліки, то час та довжина візитів обумовлюється заздалегідь.
Чи надає приватний хоспіс «Санні Парк» таку послугу як паліативна допомога?
Дана послуга надається приватним госпіталем «Sunny Park» у Вінниці і хворим та їхнім сім'ям. Термін, що походить від стародавнього слова «палій» (так в античному Середземномор'ї позначали плащ, накидку, покривало), передбачає в сучасних реаліях насамперед надання медикаментозної допомоги, яка прикриває ліками, згладжує біль, але не усуває хворобу. Мається на увазі зняття гострих больових відчуттів у пацієнтів похилого віку, яких мучить, наприклад, рак або облітеруючий атеросклероз судин нижніх кінцівок, обтяжений цукровим діабетом. У подібних ситуаціях літні або тяжкохворі пацієнти можуть розраховувати, що хоспіс «Сонячний Парк» у Вінницькій області оточить хворого опікою та зробить усе можливе, щоб ліквідувати больовий синдром за допомогою потужних анальгетиків. Поряд із цим, досвідчені співробітники нададуть моральну та духовну підтримку і старим постояльцям, та їхнім родичам, які також відчувають душевні страждання та переживають сильний стрес.

!Обов’язковий попередній запис по телефону!
+38 (067) 153-05-05

Бажаєте отримати консультацію?
Залишіть заявку - наші фахівці підберуть оптимальний варіант послуг