Будинок для літніх людей «Sunny Park» в Одесі

оформлення за один день

догляд, турбота та опіка 24/7

чотириразове харчування

цілодобове відеоспостереження

Базова перевага - Одеса
Основною перевагою саме цієї філії всеукраїнської мережі «Sunny Park» є геолокація, в якій вона розташована - неподалік узбережжя Чорного моря, яке саме по собі вже має цілющий і підтримуючий ефект для наших гостей.
«Сонячний Парк» Одеська область
Наступний фактор, який приваблює до нас постояльців і формує респектабельну репутацію нашої установи — це вишколений, доброзичливий, доброзичливий персонал, який надає професійний догляд за літніми та доглядальницями.
Як оформити постояльця?
Звернення із сайту
Звернення із сайту

Ви залишаєте заявку на сайті або дзвоніть до офісу

Консультація
Консультація

Наш менеджер відповість на всі Ваші запитання

Екскурсія до пансіонату
Екскурсія до пансіонату

По приїзду Ви переконаєтесь у надійності нашого сервісу

Визначення інтенсивності опіки
Визначення інтенсивності опіки

Залежить від стану постояльця

Підготовка документів
Підготовка документів

Вам знадобиться скан копії паспорта та ІПН

Укладання договору
Укладання договору

Оформлення договору займає мінімум часу

Збір речей
Збір речей

Зберіть все найнеобхідніше та найулюбленіші речі близької людини

Ласкаво просимо до «Sunny Park»
Ласкаво просимо до «Sunny Park»

Ми забезпечимо затишок, тепло та турботу!

Мережа пансіонатів Сонячного Парку та приватний будинок для людей похилого віку в Одесі мають популярність серед колишніх постояльців та людей , які з різних причин перебували у нас на профілактиці чи реабілітації. Багато жителів Одеси користуються нашими послугами щодня. Наша Філія дає затишок і тепло старим, які залишилися без піклування родичів. Ми замінили їм сім’ю та рідну домівку.

Сонячний Парк має можливість не тільки надавати професійну допомогу людям похилого віку, але й дає можливість гідно прожити довгі роки похилого віку. Завдяки нам багато людей змогли встати з інвалідних крісел, навчитися ходити заново та багато іншого. Нам не потрібно змагатися з іншими установами, щоб залучати гостей. Нас знають і нам довіряють жителі Одеси та інших міст.

Пансіонат для літніх людей віку Сонячний парк в Одесі

Вибираючи нас для своїх хворих бабусь та дідусів, ви гарантовано отримуєте послуги. Приватний пансіонат для людей похилого віку несе повну відповідальність за здоров’я, якість проживання та рівень життя ваших близьких. За потреби проводимо спеціальну профілактику для кожного постояльця. Зберегти їм здоров’я – це наша мета.

Пансіонат для людей похилого віку має масу переваг перед державними установами. У нас європейський рівень проживання та догляду. Наші постояльці повністю задоволені і нічого не потребують. Приготування їжі із свіжих продуктів перевіряється щодня. У меню є різноманітність. Постійно видаємо фрукти та натуральні соки. Виконуємо будь-які побажання у розумних рамках.

Наші люди похилого віку не відчувають самотності. Ми їх любимо та поважаємо. Тому що вони заслужили на людське ставлення. Крім іншого, на кожного з нас чекає старість і хто знає як ми її зустрінемо і де проведемо. Місто Одеса дбає про людей похилого віку не на словах, а на ділі.

Чому варто вибрати саме наш Дім для людей літнього віку в Одесі

услуги сиделки, инфузионная терапия, Одесса, дом престарелых, Солнечный Паркмассаж, физиотерапия, уход за пожилыми, Sunny Park, Одесса, мануальный терапевт, дом престарелых дом престерtлых, уход за пожилыми, Sunny Park, услуги сиделки, Одесса

Наш Дім для людей похилого віку знаходиться в курортній зеленій зоні. Це реальна можливість збільшити довгі роки життя та здоров’я. Екологічна місцевість піде на користь організму людей похилого віку.

Наші співробітники підбираються за ретельним відбором. Ми не маємо випадкових людей. Кожен співробітник пройшов різні перевірки на ставлення до людей похилого віку та вміння доглядати за постояльцями.

Людське ставлення виявляється повною мірою. Наші постояльці настільки звикають до нас, що при розставанні можна побачити сльози. Картина бажає найкращого. Тому якщо ваші бабусі і дідусі після тимчасового проживання захочуть у нас залишитися назавжди, то не варто їх переконувати. Вони самі вибрали нас і повірте не так. Залишіть вибір за ними. Звісно, рішення залишається за вами — ми можемо лише порадити.

Наші переваги:

  • Індивідуальний підхід до кожної людини похилого віку.
  • Догляд за людьми похилого віку відбувається на професійному рівні.
  • Усі співробітники мають досвід.
  • Надаємо допомогу в екстрених ситуаціях.
  • В Одесі ми вважаємося найкращим пансіонатом.
  • Фіксовані ціни Сплатити послуги може кожен пенсіонер.
  • Людське ставлення.
  • Можливість контролювати прояви захворювань.
  • Посилене багаторазове харчування.
  • Виконуємо будь-яку роботу.
  • Проводимо цікаво дозвілля для гостей.
  • Люди похилого віку можуть спілкуватися зі своїми родичами особисто і по телефону. Ми не маємо заборон. Відвідування йдуть лише на користь. Приїхати можна будь-коли: ми виділимо окрему кімнату, де ви зможете наговоритися вдосталь.
  • Пацієнти регулярно приймають повітряні ванни.
  • Проводимо профілактику пролежнів. Наші доглядальниці чудово справляються з поставленими завданнями.

Послуги, що надаються пансіонатом для людей похилого віку Сонячний парк в Одесі:

  • Догляд за хворими людьми.
  • Догляд за літніми самотніми старими.
  • Догляд за літніми з деменцією.
  • Допомога людям похилого віку після інфаркту, інсульту та переломів.
  • Надання транспорту для транспортування людей похилого віку.
  • Допомога доглядальниці. Можна за змінним графіком, цілодобовим режимом, з проживанням вдома, за тарифом.
  • Відновлення та реабілітація.
  • Тимчасове чи постійне проживання людям похилого віку з різними захворюваннями.
  • Послуги для інвалідів прикутих до ліжка та інвалідного візка. Окрема доглядальниця на цілодобовий режим.
  • Тонізуючий масаж.
  • Побутова допомога вдома.
  • Спеціальні послуги. Відвідування перукаря та інших спеціалістів.
  • Видаємо на прокат спеціальні ліжка, ортопедичні матраци, інвалідні коляски та багато інших речей. Є можливість придбати спеціальні речі для зручності хворих людей.

 

В чем ценность внимания, которое гарантировано старикам в частном доме престарелых «Sunny Park» в Одессе?
Пансионат для стариков в Одесской области в обязательном порядке предоставит Вашему пожилому родственнику круглосуточную опеку. Вышколенный персонал окружит заботой как лежачего больного, так и пациента с расстройством функций опорно-двигательного аппарата, с разладом желудочно-кишечного тракта. В нашем санатории для пожилых в Одессе каждый постоялец обеспечен полным гигиеническим уходом. Медсестры помогают восстановить в этом вопросе индивидуальные способности, заново обучают элементарным действиям по самостоятельному уходу.
Как постояльцы проводят досуг в частном санатории для пожилых в Одессе «Солнечный парк»?
Для больных стариков, которых одолевает синдром Альцгеймера, Паркинсона или расстройство нервной системы, крайне необходимы коллективные занятия. Такой вид профилактики успешно применяет дом престарелых в Одессе «Sunny Park». Общение со сверстниками, настольные игры, рукоделие, психологические экскурсы по страницам прошлого под руководством опытных специалистов, возможность поделиться горестями и радостями с понимающим тебя человеком крайне важны. Терапевтические значение общения велико. Оно делает пребывание в госпитале не таким драматичным и позволяет улучшить социальные настройки пациентов. На территории имеются парковые и зеленые зоны. Пациенты имеют возможность с пользой проводить время на свежем воздухе.
Как питаются пациенты хосписа в Одесской области?
Питание пожилых постояльцев госпиталя «Sunny Park» организовано на должном уровне. Согласно распоряжению специалиста кормление лежачих больных, диабетиков, страдающих неизлечимыми болезнями, страждущих после операции налажено по индивидуальному рациону до 6 раз в сутки. Графики приема пищи также персонифицированы, зависят от текущих анализов, от актуальных наблюдений, от наличия или отсутствия противопоказаний.
Каким образом можно договориться о консультации в гериатрическом пансионате доме престарелых в Одессе?
Телефон мобильный: +38 (067) 153-05-05 Электронная почта: domprestarelih.od@gmail.com Если вы, или ваш близкий человек попали в критическую ситуацию, вам нужна помощь или постоянный уход, просто свяжитесь с частным домом для престарелых Sunny Park.
Если вы, или ваш близкий человек попали в критическую ситуацию, вам нужна помощь или постоянный уход,
просто свяжитесь с частным домом для престарелых Sunny Park.
Бажаєте отримати консультацію?
Залишіть заявку - наші фахівці підберуть оптимальний варіант послуг