Будинок для літніх людей у ​​Черкасах «Sunny Park» — справжній рай для гідної старості!

оформлення за один день

догляд, турбота та опіка 24/7

чотириразове харчування

цілодобове відеоспостереження

Наша гордість кваліфіковані співробітники
Персонал докладає максимум зусиль та старань до того, щоб наші постояльці комфортно та ефективно проводили кожну годину, щохвилини перебування у благодатних стінах пансіонату «Сонячний Парк».
Важлива перевага «Sunny Park» фізіотерапевтичні процедури та масаж
Досвідчені невропатолог та мануальний терапевт включають до реабілітаційних програм масаж, ЛФК, фізіотерапію та інші методи, які сприяють відновлювальним процесам після серцево-судинних загострень та хірургічного лікування.
Як оформити постояльця?
Звернення із сайту
Звернення із сайту

Ви залишаєте заявку на сайті або дзвоніть до офісу

Консультація
Консультація

Наш менеджер відповість на всі Ваші запитання

Екскурсія до пансіонату
Екскурсія до пансіонату

По приїзду Ви переконаєтесь у надійності нашого сервісу

Визначення інтенсивності опіки
Визначення інтенсивності опіки

Залежить від стану постояльця

Підготовка документів
Підготовка документів

Вам знадобиться скан копії паспорта та ІПН

Укладання договору
Укладання договору

Оформлення договору займає мінімум часу

Збір речей
Збір речей

Зберіть все найнеобхідніше та найулюбленіші речі близької людини

Ласкаво просимо до «Sunny Park»
Ласкаво просимо до «Sunny Park»

Ми забезпечимо затишок, тепло та турботу!

Травми, патології, складні захворювання – все це часто стає головними причинами того, що хворий залишається прикутим до ліжка. Особливо складно стає родичам, якщо людина похилого віку, оскільки вона не може себе обслужити самостійно, вимагає безперервного нагляду. У таких випадках найкраще звернутися до будинку для людей похилого віку в Черкасах «Sunny Park», про який ви завжди можете почитати на сайті.

Якщо вас цікавить звернення до будинку для людей похилого віку, цілком можливо, що з’являться й інші супутні питання — наприклад, чи буде родичеві комфортно там перебувати, чи буде догляд, ставлення медсестер до хворого. Існує вибір – ви можете визначити хворого на постійне перебування або тимчасове.

Наприклад, якщо родичу потрібний догляд після інсульту або тяжкої травми. Ні для кого не секрет, що знерухомлений член сім’ї є важким випробуванням, оскільки далеко не кожен готовий змінити свій звичний спосіб життя. Розглянемо у чому різниця між будинками для людей похилого віку державними і з якої причини літню людину краще визначати до приватного закладу.

Державні установи

Держпідтримка може бути різних видів як постійної, так і разової. Хворого можуть покласти до лікарні, якщо є необхідність проведення регулярних лікувальних заходів. Якщо загроза для життя пацієнта пропадає, то в такому разі його виписують із лікарні.

Багато хто вважає, що даний варіант хороший через те, що медична допомога коштує недорого.

Але тут варто згадати значний мінус — у подібних лікарнях хворим, як правило, не забезпечують належного догляду. Якщо ж він може знадобитися – у такому випадку хворому потрібно доплачувати додаткові кошти, сума теж зазвичай є великою за такий додатковий сервіс.

Будинок для людей похилого віку в Черкасах «Sunny Park»

Черкаси можуть похвалитися затишним, світлим та гарним закладом, де за хворим нададуть повноцінний догляд. Проживання в пансіонаті створено для людей, які страждають на такі проблеми зі здоров’ям:

що вимагають якісної реабілітації у постінсультний період;
при перенесеній травмі, якщо людина потребує особливого догляду;
у разі втрат пам’яті – повністю або частково;
при захворюванні, яке в медицині називають старечою деменцією;
при хворобі Паркінсона чи Альцгеймера;
нетранспортабельні пацієнти, або люди похилого віку, які не здатні себе обслужити повною мірою.

Крім того, важливо відзначити, що двері пансіонату привітно відчиняться, якщо літня людина страждає від дефіциту уваги, їй не вистачає спілкування, є бажання знайти нових друзів і позбутися почуття самотності.

Таким людям похилого віку завжди прагнуть по максимуму скрасити дозвілля, їм надають необхідну увагу і обов’язково проводять профілактику, якщо в ній є необхідність. Саме в цьому пансіоні Ви назавжди зможете забути про те, що старість це похмуре існування в 4 стінах. Кожен пенсіонер, який звернеться до Sunny Park, отримає абсолютно все, що йому потрібно для комфортного життя.

Хвилюватися про загальне самопочуття та благополуччя родичам не доведеться, оскільки в пансіонаті зроблять все можливе (а може навіть неможливе) для того, щоб ваша кохана, близька людина завжди відчувала турботу та тепло рідної оселі.

Які переваги поселення в будинок для людей похилого віку «Sunny Park»?

Якщо ви шукаєте будь-які аргументи або додаткові доводи для звернення до будинку для людей похилого віку, то ми можемо їх привести, і навіть не один:

Ваш родич зможе у будь-який час отримати необхідну йому турботу, а при необхідності — патронажну допомогу: у центрах працюють справжні професіонали;
Якщо раптом станеться НП — допомога буде надана негайно, по суті, ваша близька людина знаходиться в закладі охорони здоров’я з кращими умовами та обстановкою;
Близька вам людина ніколи не залишиться надана сама собі: у пансіонаті можна спілкуватися з іншими пенсіонерами, проводити своє дозвілля за настільними іграми, читати книги та збагачуватися духовно.

Крім того, в пансіонаті передбачено прилеглу територію для прогулянок. Можна подихати свіжим повітрям або просто насолодитися спокоєм, тишею, співом птахів. Важливо відзначити, що навіть на прогулянках ваша мила серцю людина перебуватиме під наглядом.

Администратор Одинец Роман Александрович
Адміністратор Одинець Роман Олександрович
Врач-терапевт Троценко Наталья Викторовна
Лікар-терапевт Троценка Наталія Вікторівна
Массажист Клименко Руслан Русланович
Масажист Клименко Руслан Русланович
Массажист Сухих Владислав Андреевич
Масажист Сухих Владислав Андрійович
Медсестра Керносенко Наталья Леонидовна
Медсестра Керносенко Наталія Леонідівна
Медсестра Комаренко Наталья Ивановна
Медсестра Комаренко Наталія Іванівна
Повара Немчур Екатерина Владимировна и,Марюх Мария Ивановна
Кухаря Немчур Катерина Володимирівна та Марюх Марія Іванівна
Реабилитолог Силенко Сергей Александрович
Реабілітолог Силенко Сергій Олександрович
Сестра хозяйка Охмак Ольга Петровна
Сестра господиня Охмак Ольга Петрівна

Як у приватному хоспісі «Санні Парк» доглядають тяжкохворих та пацієнтів, у яких онкологія?
Спеціально підготовлений і постійно практикуючий персонал приватного будинку для людей похилого віку «Сонячний Парк» у Черкасах дуже уважно та шанобливо оточує турботою літніх українців, яких долає рак, ХОЗЛ (хронічна обструктивна хвороба легень) чи інша тяжка хвороба. І няні, і санітарки завжди з пієтетом ставляться до особистої гідності та духовних цінностей пацієнтів. Зазначимо, що тим із них, хто проводить у геріатричному пансіонаті «Sunny Park» у Черкаській області останні місяці, тижні та дні свого життя, установа надає нарівні із медикаментозною соціальну та психологічну підтримку. У раках надання духовної допомоги за бажання постояльця йому відвідав священик тієї релігійної конфесії, прибічником якої є. Такий підхід спонтанно спричиняє часткову ремісію, що продовжує рідним людям можливість спілкуватися один з одним і є ознакою якісного сервісу.
На якому рівні забезпечена безпека у приватному геріатричному пансіонаті Sunny Park?
Показник безпеки, зокрема протипожежної безпеки, у приватному хоспісі «Сонячний Парк» у Черкасах досить високий. Відразу зазначимо, що пансіонат для людей похилого віку обладнаний системою сигналізації. Працюють кілька камер відеоспостереження, які допомагають штатній охороні вести пильний нагляд за прилеглою територією та будівлею пансіонату. Система оповіщення та вентиляційна інфраструктура завжди знаходяться у функціональному стані та забезпечують надійність роботи установи та всіх її відділень. Кошти пожежної безпеки, у свою чергу, відповідають усім сучасним вимогам техніки безпеки та проходять періодичну перевірку інспекцією МНС України. Таким чином, приватний будинок для людей похилого віку «Санні Парк» в Черкаській області є надійним санаторієм для тяжкохворих, які досягли похилого віку, яких спіткав інсульт, атеросклероз, інфаркт, енурез або стареча деменція з ускладненнями.
На якому рівні в приватному будинку для людей похилого віку «Sunny Park» поставлено догляд за хірургічними хворими?
Догляд ха інвалідами, опіка тяжкохворих або пацієнтів після серйозних хірургічних втручань у їхній організм поставлені на досить високому рівні. Наші спеціалісти ведуть ретельне цілодобове спостереження за постояльцем, за його самопочуттям. Всі ми розуміємо, що операції в похилому віці загрожують тяжко хворим людям похилого віку серйозними побічними ефектами. Тому їхнє перебування у приватному шпиталі «Санні Парк» у Черкасах гарантує їм гідний сервіс, який завжди залишає шанс якщо і не на повне одужання, то на позитивну динаміку у розвитку патології. Позитивною відмінністю перебування в такому закладі є можливість спостерігатися у досвідчених співробітників. Крім того, вишколені медсестри та доглядальниці буквально не спускають очей із підопічних. Це гарантує точне виконання всіх призначень фахівця, а отже, і максимальний ефект від профілактичного процесу.
Які заходи входять до комплексу реабілітації після інфаркту у приватному шпиталі «Сонячний Парк»?
Інфаркт раптово наздоганяє хворого, а відновлення поділяється за хронологією залежно від старту інциденту. Заходи з реабілітації починаються у найгострішій формі патології – до 6 годин від нападу, у гострій – до 2 тижнів від початку симптомів, та підгострої – до 2 місяців з початку загострення. Садиба для людей похилого віку «Sunny Park» у Черкасах реабілітує пацієнтів відповідно до типів цієї патології серцево-судинної системи. Інфаркт може бути субепікардіальний або субендокардіальний, інтрамуральний або трансмуральний. Тому однією з переваг розміщення літнього українця в пансіонаті «Сонячний Парк» у Черкаській області є можливість спостерігатись у досвідчених та відповідальних працівників. Наші практикуючі фахівці здатні правильно оцінити ситуацію, поставити правильний діагноз і призначити ефективну профілактику. У сприянні з підготовленими медсестрами та доглядальницями заходи щодо реабілітації після інфаркту мають свою позитивну дію. Наші підопічні долають кризу, відновлюють мову, опорні та рухові функції організму, знову одержують задоволення від життя.

Звертайтесь до нас у будь-який зручний час, ми завжди готові надати необхідну інформацію!

Телефонуйте — 067 250 70 74

!Обов’язковий попередній запис по телефону!

Адреса: Черкаська область, Геронімівка, вул. Вернигори 32

Бажаєте отримати консультацію?
Залишіть заявку - наші фахівці підберуть оптимальний варіант послуг