Догляд за хворими після інсульту

Особливості догляду за хворими після інсульту

Інсульт згубно впливає на організм будь-якої людини, особливо у похилому віці. Після інсульту потрібно ретельний догляд, турбота і постійна увага, тому близькі родичі повинні розуміти, що у зв’язку з шаленим ритмом життя, зайнятістю роботою не вдасться здійснити самостійний догляд за хворими після інсульту. Тому рекомендуємо звернутися до пансіонату Сонячного Парку та скористатися якісним доглядом за вашим родичем після інсульту.

Реабілітація після інсульту у санаторії

Наші професійні фахівці пансіонату Сонячний Парк готові допомогти в повній реабілітації вашим родичам. Для початку після інсульту буде потрібно первинне відновлення постраждалого організму – це тривалий постільний режим.

Але якщо у хворого стався повний або частковий параліч, то догляд стає більш скрутним. Не можна допускати, щоб у лежачої людини сталися пролежні, які можуть повідомити дискомфорт та неприємні відчуття. Реабілітація хворих після інсульту в нашому пансіонаті надається всім охочим, які можуть розраховувати на якісний догляд.

Як здійснюється догляд за лежачими хворими після інсульту?

  1. Лежачу людину перевертають кожні 3 години.
  2. Проводиться легка гімнастика, яка дозволить застоятися організму. Наші фахівці роблять гімнастичні вправи лежачим хворим . Це дозволяє швидше відновити життєві сили.
  3. Проводимо гімнастику з правильного дихання, яка шкодить роботі серця.
  4. Годуємо з ложечки до того моменту, коли хворий навчиться знову тримати столові предмети. Адже після інсульту тіло та кінцівки не слухаються. Таким людям доводиться дуже важко усвідомлювати свою бездіяльність. Ми намагаємося допомогти в будь-якій ситуації, відволікти інші теми, поговорити по душах. Адже лежачі хворі поводяться як діти, яких потрібно обов’язково доглядати. Реабілітація хворих після інсульту – це щоденна трудомістка та фізична праця для догляду за лежачими людьми. Особливо, коли є надлишок у вазі.
  5. Після прийому їжі проводимо чистку зубів та особисту гігієну. Охайний вигляд підтримується постійно.
  6. Змінюємо одяг і поглинаючі пелюшки. Зазвичай протягом тривалого часу хворому не можна рухатись і цілком природно, що такі люди змушені ходити під себе. Не кожен родич зможе це витримати, тож довірте це нашому пансіонату.

реабилитация пожилого после инсульта

Пансіонат Сонячний Парк має сучасну техніку, обладнання для повного якісного догляду за людьми після інсульту. У пансіонаті працюють лише професіонали, спеціально підібраний персонал. Кожен із співробітників має досвід — це потрібно для того, щоб здійснювати якісний догляд при реабілітаційному періоді хворих, які пережили інсульт.

Реабілітація після інсульту лежачих хворих має проводитись у спеціальних умовах. Тому в стінах власних квартир цього зробити не вийде , а викликати додому фахівців вартує великих витрат. Тому звертайтеся до нашого пансіонату Сонячний Парк , де вашим близьким лежачим людям нададуть кваліфікований відновний догляд.

 

Чому потрібна негайна реабілітація після інсульту?
Чим раніше починається процес реабілітації після ішемічного, геморагічного інсульту або ТІА (транзиторна ішемічна атака), тим результативніше відновлення. Протягом перших трьох місяців після нападу необхідно запустити невралгічну регенерацію організму. Максимально ранній старт заходів дає можливість у стислий термін відновити більшість втрачених здібностей. Насамперед, це мовна дисфункція, погіршення зору, проблеми з координацією під час руху та роботою внутрішніх органів, когнітивні та психоемоційні розлади. Садиба для людей похилого віку «Sunny Park» надає весь спектр послуг з реконструкції мовного апарату, опорних і рухових функцій, соціальної та психологічної стійкості. Звернувшись до нас, Ви отримаєте той рівень сервісу, який у домашніх умовах практично неможливий.
У чому перевага приватного геріатричного пансіонату постінсультної реабілітації?
Садиба «Санні Парк» приймає літніх українців на ранньому етапі реконструкції організму після загострення патології серцево-судинної системи. Пацієнти, які пережили будь-яку форму інсульту, здебільшого відчувають дисфункції дихальної та травної систем. Поряд з цим, розлад у системі подачі крові в мозок часто призводить до розумового розладу, сенсорної депривації, нездатності простих дій, елементарної побутової несамостійності. Перевага стаціонарного лікування полягає в тому, що з пацієнтом працює команда професіоналів, які заново вчать підопічних ковтати їжу та говорити, що розробляють кінцівки та рухові функції. Таким чином, комплексний підхід до відновлення нормальної роботи організму дає надійний та невідкладний результат.
Як максимально швидко помістити пацієнта на постінсультне відновлення?
Для того, щоб не відкладаючи ні на хвилину розпочати процес реабілітації після геморагічного чи ішемічного інсульту, потрібно негайно помістити постраждалого пенсіонера у приватний будинок для людей похилого віку «Сонячний Парк». Як це зробити оперативно? Необхідно зателефонувати до офісу нашої компанії. Наші компетентні співробітники стисло та змістовно проінформують Вас про те, які дії потрібно вжити для якнайшвидшого розміщення літнього родича у приватний геріатричний пансіонат. Більше того. Ми здатні організувати транспортування, використовуючи власне патронажне таксі або звернувшись до партнерської фірми. Отже, після того, як будуть оформлені відповідні документи, відбудеться розміщення постояльця до хоспісу, розпочнуться медикаментозні та відновлювальні процедури. Зазначимо, що менеджери Sunny Park допоможуть в оформленні до закладу, професійно залагодивши всі юридичні аспекти.
Як довго може тривати реабілітація після інсульту?
Залежно від класифікації загострення серцево-судинної патології поділяють кілька видів цієї неврологічної кризи. Інсульти відбуваються у важкій, вираженій чи мінімальній формі. Через відмирання великої кількості нервових клітин часткове відновлення після важкої форми інсульту може тривати від одного до двох років. Отже, у цьому критичному випадку заходи з реабілітації тривають до останніх днів пацієнта похилого віку. При мінімальній формі - часткова реконструкція функцій організму відбувається протягом 4-8 тижнів, а повна досяжна після трьох місяців. При вираженому неврологічному дефіциті часткова реабілітація доступна через 6 місяців, повна через 1,5-2 роки. Тому для деяких пацієнтів приміщення в приватному будинку для людей похилого віку «Санні Парк» є найбільш кращою та ефективною формою відновлювального процесу. Адже тут догляд та опіка в особі фахівців поставлені на належному рівні.
Чи застосовується соціалізація пацієнтів у процесі відновлення після інсульту?
Так, соціалізація літніх українців, які перенесли ішемічний інсульт, є важливим сегментом у комплексі заходів, спрямованих на відновлення когнітивних та рухових функцій організму. Рівень опіки людей похилого віку хворих на приватному геріатричному пансіонаті «Сонячний Парк» дозволяє людям похилого віку спілкуватися один з одним і спільно проводити час на фізіотерапевтичних заняттях. Отже, послуги доглядальниці та медсестри включають не тільки гігієнічне та побутове обслуговування, але й допомогу в пересуванні немічних старих у будівлі установи на процедури та в приміщення для культурного відпочинку. Маючи можливість контактувати з однолітками, займаючись рукоділлям, граючи в настільні ігри, пацієнти краще усвідомлюють те, що відбувається, знову вчаться рухатися і говорити.
Бажаєте отримати консультацію?
Залишіть заявку - наші фахівці підберуть оптимальний варіант послуг