УВАГА ‼️‼️‼️‼️‼️ ВКРАЙ ВАЖЛИВО ‼️‼️‼️‼️

У Вашому місті на даний момент нашої установи НЕМАЄ!!!!

Планується відкриття до КІНЦЯ 2024 РОКУ!!!!

Найближчі пансіонати нашої мережі будинків для людей похилого віку знаходяться в містах:

КИЇВ, ОДЕСА, ЧЕРКАСИ, КРИВИЙ РІГ!!!!

 

Приватний Дім для літніх людей, Хоспіс для Тяжкохворих в Сумській Області

оформлення за один день

догляд, турбота та опіка 24/7

чотириразове харчування

цілодобове відеоспостереження

Як оформити постояльця?
Звернення із сайту
Звернення із сайту

Ви залишаєте заявку на сайті або дзвоніть до офісу

Консультація
Консультація

Наш менеджер відповість на всі Ваші запитання

Екскурсія до пансіонату
Екскурсія до пансіонату

По приїзду Ви переконаєтесь у надійності нашого сервісу

Визначення інтенсивності опіки
Визначення інтенсивності опіки

Залежить від стану постояльця

Підготовка документів
Підготовка документів

Вам знадобиться скан копії паспорта та ІПН

Укладання договору
Укладання договору

Оформлення договору займає мінімум часу

Збір речей
Збір речей

Зберіть все найнеобхідніше та найулюбленіші речі близької людини

Ласкаво просимо до «Sunny Park»
Ласкаво просимо до «Sunny Park»

Ми забезпечимо затишок, тепло та турботу!

Послуги медсестри (доглядальниці), реабілітація після інсульту, інфаркту та перелому шийки стегна

дом престарелых «Sunny Park», хоспис, уход за онкобольнымиУкраїнці, які досягли похилого віку, все більше і більше потребують професійної опіки. Обставини складаються саме так через те, що в сучасних реаліях з’явилися дуже непрості захворювання, для боротьби з якими потрібні спеціальні знання і практика.

У недалекому минулому люди похилого віку частіше відчували такі патологічні відхилення, як старече недоумство, енурез , артроз, артрит, розлади шлунково-кишкового тракту. У сучасному світі людей похилого віку переслідує онкологія та атеросклероз, загрожує інфекційна пандемія та стареча деменція як побічне ускладнення. Приватний будинок для людей похилого віку Суми готовий прийняти у своїх стінах тяжкохворих з різним ступенем будь-якої хвороби та надати висококласне обслуговування.

Геріатричний пансіонат « Sunny Park » пропонує Вашим дорогим людям похилого віку такий рівень сервісу, який в домашніх умовах практично недосяжний. Для того , щоб лежачий після хірургічної операції страждає або хворий, якого долає рак, сподівався хоча б на тимчасову або спонтанну ремісію, потрібен комплексний підхід до лікування. Наш госпіталь для літніх людей готовий взятися за такі непрості та трудомісткі процеси, як реабілітація після ішемічного інсульту, інфаркту міокарда, відновлення після перелому шийки стегна. Ви можете уявити собі, як такий догляд за інвалідом виглядає у стінах будинку чи квартири? Це дуже не просто і, крім усього іншого, вимагає і теоретичних знань, і практичних навичок.

У нашому приватному шпиталі для літніх українців спостерігатиме Вашого рідного старого — батька чи матір, бабусю чи дідуся, тітку чи дядька, брата чи сестру — будуть компетентні фахівці. Вочевидь, у світлі сумних тенденцій генези сучасних патологій обов’язково надана можливість спостерігатися у фахівців. На жаль, в Україні дуже високий показник зараженості туберкульозом, що насамперед відбивається на статистиці захворюваності на легеневі хвороби серед пенсіонерів. Не можна не згадати, що різні віруси та їх штами, що поширюються безмежно з високим рівнем летальності, часто призводять до згубної пневмонії та ХОЗЛ (хронічна обструктивна хвороба легень).

Чим переважно розміщення в такій установі, як приватний будинок для літніх людей «Сонячний Парк»?

Ви звертаєтеся до послуги медсестра, що приходить. Отже, виникає потреба у створенні графіка, згідно з яким проходить медикаментозна та гігієнічна підтримка хворого, надає послугу погодинна доглядальниця , працюєте та займаєтеся насущними питаннями Ви самі. Скажімо прямо, буде складно. І насамперед — для людини, якій дуже нездужає. Варіант із поселенням санітарки на тривалий період також має свої негативні сторони. Дуже це делікатний вихід зі становища. Адже по суті Вам доведеться прийняти чужу людину в сім’ю.

гериатрический пансионат, уход за инвалидами, услуги сиделкиНе можна також забувати, що у процесі реабілітації після інсульту, інфаркту чи складного хірургічного втручання у внутрішні органи призначають різні фізіотерапевтичні процедури.

На заключному етапі відновлення організму після перелому шийки стегна пацієнти проходять щадний курс ЛФК (лікувальна фізкультура), необхідний реконструкції функціоналу опорно-рухового апарату. По-перше, для цього доведеться вирішувати питання з транспортуванням до лікувального кабінету. По-друге, потрібна фізична допомога. Мається на увазі, для того, щоб посадити підопічного в колісне крісло, потім у транспортний засіб, а потім зробити дії у зворотному порядку знадобиться відома міцність рук та спини.

Далеко не всі доглядальниці мають ці якості і при цьому ще можуть вчасно зробити укол, видати таблетку, ввести внутрішньовенно ліки за допомогою крапельниці і зробити всі необхідні гігієнічні маніпуляції.

Фундаментальною перевагою поселення в приватному шпиталі « Санні Парк» є те, що фактично всі послуги з догляду за лежачим та тяжкохворим знаходяться під одним дахом. За винятком прогулянок у рекреаційній зоні на прилеглій території. Усі процедурні кімнати, кабінети провідних спеціалістів, кімнати для ЕКГ (електрокардіограма), УЗДГ (ультразвукова доплерографія ), томограф та здавання аналізів знаходяться поруч.

Доглядальниця, використовуючи такі засоби, як ходунки, каркасні ноші, милиці або інвалідний візок , доставляє пацієнта для призначених маніпуляцій протягом декількох хвилин. Звичайно, такий ергономічний пристрій комунікацій, доступність інструментів і засобів роблять оздоровчий або підтримуючий процес набагато ефективнішим.

Які умови проживання доступні для тяжкохворих пенсіонерів, які оселилися у приватному геріатричному пансіонаті «Сонячний Парк»?

  • Розташування в затишних номерах від 2 до 4 сусідів. Зручні меблі, ліжка спеціальних конструкцій. Щодня проводиться прибирання кімнат. Зміна постільної білизни проводиться у разі потреби.
  • Постійна опіка в особі дружніх «сестер милосердя». Точне дотримання рекомендацій та призначень провідного спеціаліста.
  • Харчування 4 десь у день. Можливе індивідуальне годування. Раціон складається із свіжих продуктів згідно з поточним станом пацієнта. Страви готуються з урахуванням персональних смакових уподобань.
  • Можливі щоденні прогулянки або перебування на свіжому повітрі у зеленій зоні пансіонату. Санітарки та няні сприяють переміщенням як лежачих, так і здатних пересуватися за сторонньої участі пацієнтів.
  • Постійне підключення до мережі інтернет. Доступна телефонія. Сприяння дружньому персоналу для здійснення дзвінків або сеансів відеозв’язку за допомогою програми на планшеті. Цілодобовий зв’язок із сім’єю.

 

Чи надає приватний хоспіс «Sunny Park» у Сумах таку послугу, як паліативна допомога?
Так, надає у повному обсязі. Як ми знаємо, паліативна підтримка тяжкохворих, що долаються тяжкою формою онкологічного захворювання або іншою невиліковною хворобою, полягає в усуненні больового синдрому. Однак, окрім медикаментозного усунення больових відчуттів, паліативна допомога передбачає низку заходів, спрямованих не лише на пом'якшення чи усунення болю, але й на загальне покращення якості життя пацієнта. При чому не лише пацієнта, а й усіх його рідних. Це комплекс заходів, які мають окрім патронажної ще й соціальну, психологічну та навіть релігійну спрямованість. У приватному будинку для людей похилого віку «Санні Парк» ми намагаємося зробити так, щоб можливе дозвілля постояльців було наповнене спілкуванням з однолітками, відвідуванням груп за інтересами, індивідуальних чи командних занять із психологом. Все це допомагає усунути такі побічні ефекти, як деменція і депресія. Останній явище схильні і родичі хворого, яким ми надаємо паліативну підтримку в психологічному та процедурному аспекті. Поряд із цими заходами, для підтримки духовної рівноваги тяжкохворого можливий візит священика відповідної конфесії в тому випадку, якщо постоялець відчуває таку релігійну потребу.
Чи доступна у приватному шпиталі «Санні Парк» у Сумах така послуга, як догляд за лежачими чи хірургічними хворими?
Ця послуга звичайно виявляється. Опіка тяжкохворих, які перенесли нещодавно складну операцію, виконується працівниками, які мають відповідні навички та практику. Наші фахівці завжди на зв'язку та готові проконсультувати персонал, скоординувати дії патронажної команди. Чуйні доглядальниці не лише допомагають впоратися з медикаментозним та гігієнічним обслуговуванням, а й опікуються постояльцями в соціальному плані. Допомагають їм знову знайти здатність до самостійності в найпростіших побутових діях. Поряд з цим, у рамках ліквідації таких побічних ефектів, як сенсорна депривація та фрустрація, доглядальниці допомагають підопічних у заняттях настільними іграми, у спілкуванні з однолітками. Няні охоче супроводжують пацієнтів під час перегляду кінофільмів та телепередач, транспортують на свіже повітря, вголос читають їм розважальні журнали та книги. Зазначимо, що віддаючи нам на піклування своїх людей похилого віку, Ви можете бути впевнені в тому, що Ваші рідні не почуваються самотніми. Ми дбаємо про них і про їхнє самопочуття.
Чи не почуваються відірваними від рідних пацієнти приватного будинку для людей похилого віку «Сонячний Парк» у Сумах?
Ні, наші постояльці не почуваються далеко від родичів. Приватний геріатричний пансіонат Sunny Park у Сумській області забезпечив своїх пацієнтів та персонал безперебійним підключенням до мережі інтернет, а телефонний зв'язок працює на всій площі установи у звичайному режимі. Тому для того, щоб побачити когось віддалено або поговорити з кимось із близьких, літньому хворому достатньо звернутися за сприянням до медсестри або доглядальниці. Тим більше, ми робимо все, щоб заповнити дозвілля постояльців посильною соціальною та культурною активністю. На прилеглій до хоспісу території завжди доступна паркова зона, перебуваючи в якій літні пацієнти можуть спостерігати перелітних птахів, бачити, як літо змінює осінь, а зиму — весна, як спочатку зеленіє, потім жовтіє і опадає листя. У будівлі госпіталю для літніх постояльців створено спеціальне приміщення для зустрічей із сім'єю, де вони можуть у спокійній, затишній атмосфері відзначити урочистість з коханими людьми чи приватно поговорити. Згідно з нашими принципами, ми не залишаємо стражденних віч-на-віч з бідою, що спіткало їх, і надаємо посильну підтримку, у тому числі таку послугу, як паліативна допомога.
Яким чином можна звернутися за консультацією щодо розміщення у геріатричний пансіонат «Sunny Park» у Сумах?
Номер мобільного телефону: +38 (067) 153-05-05 Електронна пошта: domprestarelih.od@gmail.com
Бажаєте отримати консультацію?
Залишіть заявку - наші фахівці підберуть оптимальний варіант послуг