УВАГА ‼️‼️‼️‼️‼️ ВКРАЙ ВАЖЛИВО ‼️‼️‼️‼️

У Вашому місті на даний момент нашої установи НЕМАЄ!!!!

Планується відкриття до КІНЦЯ 2024 РОКУ!!!!

Найближчі пансіонати нашої мережі будинків для людей похилого віку знаходяться в містах:

КИЇВ, ОДЕСА, ЧЕРКАСИ, КРИВИЙ РІГ!!!!

Садиба для літніх людей Харків «Sunny Park»

оформлення за один день

догляд, турбота та опіка 24/7

чотириразове харчування

цілодобове відеоспостереження

Як оформити постояльця?
Звернення із сайту
Звернення із сайту

Ви залишаєте заявку на сайті або дзвоніть до офісу

Консультація
Консультація

Наш менеджер відповість на всі Ваші запитання

Екскурсія до пансіонату
Екскурсія до пансіонату

По приїзду Ви переконаєтесь у надійності нашого сервісу

Визначення інтенсивності опіки
Визначення інтенсивності опіки

Залежить від стану постояльця

Підготовка документів
Підготовка документів

Вам знадобиться скан копії паспорта та ІПН

Укладання договору
Укладання договору

Оформлення договору займає мінімум часу

Збір речей
Збір речей

Зберіть все найнеобхідніше та найулюбленіші речі близької людини

Ласкаво просимо до «Sunny Park»
Ласкаво просимо до «Sunny Park»

Ми забезпечимо затишок, тепло та турботу!

У реальному житті дуже важко забезпечити повноцінний догляд та виявити максимальну турботу за літніми родичами. Крім уваги людині похилого віку її родичам потрібно приділяти велику кількість часу роботі, а також надавати увагу іншим членам сім’ї. Садиба для людей похилого віку в Харкові Park радий прийняти Ваших близьких та надати їм комфортні умови проживання, збалансоване харчування, грамотний догляд та цілодобову допомогу.

Особливості догляду в пансіонаті для літніх людей

Пансіонат для людей похилого віку « Sunny Park » — вдале рішення для людей, яким довелося зіткнутися із ситуацією, коли літня людина потребує постійного догляду. Постояльці пансіонату починають своє життя наново: заводять нові знайомства, з користю проводять дозвілля, часто гуляють на свіжому повітрі.

Головною перевагою є те, що люди під цілодобовим наглядом досвідченого персоналу.

Садиба для людей похилого віку стане другим будинком для вашої рідної людини. У штаті працюють кваліфіковані фахівці, і в першу чергу, хороші люди, які оточать дорогу вам людину теплом і турботою.

Особливості догляду полягають у :

  • Підтримка людей, обмежених у русі. Працівники пансіонату допомагають їм пересуватися, справлятися з побутовими потребами та гігієнічними процедурами;
  • Турботі за літніми , які перенесли інсульт, різні травми та хірургічні втручання. За потреби за постояльцем може бути закріплена доглядальниця;
  • Обслуговування літніх людей з деменцією. Людина в такому стані не завжди розуміє, що відбувається у навколишньому світі. Прокидаючись уранці, він починає кудись іти, не усвідомлюючи своїх дій. За такою категорією громадян закріплюється персонал, який ненав’язливо стежить за людиною похилого віку і підказує їй певні дії.

Завдяки турботі та теплому відношенню працівників ваші старі родичі почуваються потрібними, коханими та забувають усі тривоги та смутку. Ціни на проживання в нашому будинку для людей похилого віку доступні кожному, що дозволяє постояльцям почати нове життя і завести цікаві знайомства.

Умови проживання для своїх постояльців у Sunny Park »

Пансіонат для людей похилого віку пропонує такі умови:

  • Комфортні номери із затишною домашньою обстановкою. Кімнати оснащені всім необхідним, що може знадобитися людині залежно від її особливостей та захворювання. У всіх приміщеннях проводиться регулярне вологе прибирання та зміна постелі. Літні люди отримують все необхідне: персонал з повагою та уважністю ставиться до всіх прохань постояльців;
  • Збалансоване харчування. На тривалість життя людини величезний вплив надає вживання якісної та корисної їжі. Їда в пансіонаті будується на принципах здорового багаторазового харчування. Меню постояльців збалансовано таким чином, що до раціону включені смачні корисні продукти. У строгому порядку у раціоні присутні м’ясо, риба, молочні продукти, овочі та фрукти. При захворюванні постояльця фахівець складає дієтичне меню, крім продуктів, які можуть нашкодити;
  • Цілодобовий догляд патронажної сестри: допомога у гігієнічних процедурах, вимірювання тиску та інші профілактичні заходи. Фахівці центру контролюють прийом ліків. Кожен пацієнт може викликати патронажного працівника у час;
  • Дозвільна діяльність полягає у створенні виробів, участі в тематичних вечорах, щоденних прогулянках на свіжому повітрі;
  • Усі постояльці регулярно спілкуються зі своїми родичами. Родичі людей похилого віку можуть відвідувати своїх рідних та проводити з ними вихідні. Кожен гість має можливість зв’язатися зі своїми родичами через мобільний зв’язок та інтернет.

Для людей похилого віку в пансіонаті створені максимально комфортні умови перебування. На відміну від державних, приватний будинок для людей похилого віку має домашню атмосферу, що дозволяє будь-якому старому відчути себе потрібним суспільству.

Психологічна підтримка постояльців

Багатьом людям похилого віку властива активність. Літні люди хочуть заводити нові знайомства, шукати себе в творчості і відчувати себе потрібними та коханими.

Одна з основних цілей будинку для людей похилого віку — створення психологічно комфортних умов. Думки психологів зводяться до того, що довгожителі відчувають глибоку повагу та підтримку своєї сім’ї. Старим необхідне особливе середовище, що дозволяє реалізувати себе у своїх починаннях.

Забезпечення психологічної підтримки відбувається на найвищому рівні. Фахівці відволікають людей похилого віку від переживань і страхів, що заважають їхньому активному життю.

Перебування для людей похилого віку в приватному пансіонаті вирішує велика кількість психологічних проблем:

  • Вирішується головна проблема людей похилого віку — їх самотність. Діти людей похилого віку більшу частину часу проводять на роботі, онуки — на навчанні. Старі родичі змушені багато часу проводити одні. Персонал пансіонату з терпінням і увагою вислухає людину і зможе сприяти її проханням. Спілкування з людиною на певні теми допоможе йому впоратися з апатією та депресією.
  • Частный дом престарелых ХарьковЛітні люди старше шістдесяти років практично завжди страждають на різні захворювання. За постійних недуг людям дуже складно абстрагуватися і не турбуватися. Щоденний контроль патронажної медсестри зменшує тривожність постояльців.
  • Дозвільні заходи повертають людину до активного життя. У стінах пансіонату розташована бібліотека для того, щоб кожен зміг прочитати свою улюблену книгу. Проведення музичних, творчих та інших групових занять сприяє соціалізації пенсіонера та підняттю настрою. У холах пансіонату розташовані телевізори для того, щоб люди похилого віку могли дивитися свої улюблені програми та передачі одні або в компанії зі своїми друзями.
  • Режим дня кожного постояльця сформований таким чином, щоб людина вела активний спосіб життя вдень, перериваючись на післяобідній та нічний сон.

Перебування в затишній домашній атмосфері, регулярне спілкування з однолітками та прогулянки на свіжому повітрі – запорука психологічного комфорту людини. Приватні будинки для людей похилого віку раді прийняти ваших літніх родичів за приємними цінами, доступними широкому колу населення.

Вартість проживання у пансіонаті

Забезпечити гідну старість людям похилого віку — один із обов’язків найближчих родичів. Будинки престарілих у Харкові « Sunny Park » з радістю приймають старих і забезпечують їм насичене та довге життя. Вартість перебування включає послуги:

  • Проживання в комфортних номерах з наявними меблями;
  • Щоденне вологе прибирання приміщень;
  • Пральня;
  • Насичене культурне життя;
  • психологічна підтримка;
  • Кваліфікована патронажна допомога, за необхідності послуги доглядальниці;
  • П’ятиразове харчування.

Пансіонат для людей похилого віку « Sunny Park » забезпечить кожного свого постояльця всім необхідним для якісного та довгого життя. Довірте турботу про своїх близьких нам і ви побачите щастя та радість в очах рідних людей.

 

!Обов’язковий попередній запис по телефону!
+38 (067) 153-05-05

Адреса: Харків, вул. Єрмілова, 2

 

Які фактори впливають на вартість поселення у приватний будинок для літніх людей «Sunny Park»?
Насамперед, на розмір оплати за розташування старого українця у приватному геріатричному пансіонаті «Санні Парк» у Харкові впливає період перебування у ньому. Тобто це безстрокове поселення на весь період реабілітації після ішемічного інсульту або це хоспіс для літньої людини, якої долає онкологічне захворювання. Нашим пацієнтам старше 80 років часто просто необхідна можливість бути в оточенні однолітків, які й формують для них суспільство. Якщо йдеться про приміщення на короткий період поки родичі вирушають у відпустку або у відрядження, то ціна, відповідно, менша і варіюється від кількості проведених в установі днів та тижнів. Безпосередній вплив на вартість перебування у нашому санаторії «Сонячний Парк» в Харківській області для людей похилого віку має діагноз і те медикаментозне забезпечення, яке вони отримують. Такі хвороби, як рак, атеросклероз, пневмонія, цукровий діабет, старечий склероз і недоумство вимагають певних профілактичних засобів, які відчутно відрізняються в ціні. Природно, це має значення для сумарної вартості підтримки похилого віку організму, що страждає від хронічного або гострого захворювання.
Як можна швидко визначити пацієнта похилого віку в геріатричний пансіонат «Санні Парк»?
Для того, щоб максимально швидко помістити свого рідного старого — брата чи сестру, дядька чи тітку, батька чи матір, бабусю чи дідуся — у приватний будинок для літніх людей «Sunny Park» у Харкові, необхідно якомога оперативніше зв'язатися з нашими компетентними менеджерами. У цьому випадку Ви отримаєте вичерпну консультацію з усіх питань, що Вас цікавлять, протягом декількох хвилин розмови. Якщо Вашого родича мучить рак або ХОЗЛ (хронічна обструктивна хвороба легень), необхідна реабілітація після перелому шийки стегна або складної хірургічної операції, то ми вживатимемо заходів щодо якнайшвидшого його приміщення у приватний хоспіс «Санні Парк» у Харківській області. Для того, щоб зняти гострі симптоми недуги, до Вас негайно відправиться команда досвідчених співробітників, які знімуть болючі відчуття та нададуть необхідне сприяння хворому пенсіонеру для стабілізації його самопочуття. Зазначимо, що службовці нашої компанії здатні в найкоротші терміни усунути бюрократичні зволікання та залагодити всі юридичні питання, які можуть завадити розміщенню Вашого рідного старого в наш патронажний заклад. Таким чином, оформлення до геронтологічного санаторію можна здійснити протягом кількох годин одного дня, який завершиться для нового постояльця в атмосфері нашого благодатного закладу, де «сестри милосердя» відразу ж приймуть його під свою опіку. Стати нашим гостем нескладно та доступно – можлива попередня екскурсія.
Чи існує доставка лежачих та тяжкохворих до приватного хоспісу «Сонячний Парк»?
В даний час наша компанія формує спеціалізовану доставку, якою скористаються онкохворі та люди з особливими потребами для того, щоб швидко дістатися приватного будинку для людей похилого віку «Санні Парк» у Харкові. Що ми пропонуємо? Патронажне таксі з відповідним обладнанням та команду професіоналів. Кузов автомобіля оснащений кушеткою з ременями, що надійно зафіксують пацієнта на горизонтальній площині. Далі. Спеціальні захоплення та блоки, якими до стінок та підлоги кузова статично закріпиться колісне крісло або інвалідний візок. Пасажирське крісло для супроводжуючого має надійні фіксатори. У чому важливість цих пристроїв? У тому, що навіть мінімальна тряска може негативно позначитися на самопочутті хворого, якого мучить онкологія або гостра пневмонія. Що вже говорити вже про пацієнтів після хірургічної операції, обтяжених дисфункцією кістково-м'язової системи через травму або перелом. Присутність у команді спеціаліста (залежно від діагнозу хворого) гарантує своєчасне реагування у разі загострення недуги. Допомога медсестер необхідна також під час затримки у транспортуванні через пробки або ДТП, які можуть статися шляхом у міській чи регіональній дорожній інфраструктурі.
Чи здійснює приватний будинок для людей похилого віку «Санні Парк» догляд за літніми з деменцією?
Так, таку послугу приватний геріатричний пансіонат Sunny Park в Харківській області надає. Наші досвідчені співробітники патронажної служби проводять комплекс відновлювальних заходів для літніх пацієнтів. Людей, які досягли похилого віку, найчастіше наздоганяє старече недоумство, склероз і атеросклероз, які вимагають пильності наших співробітників та чіткого виконання лікарських призначень. Поряд із цим, проводяться фізіотерапевтичні процедури, ЛФК (лікувальна фізкультура), кінезіологічне тейпування та інші методи відновлення опорних та рухових функцій. Ці заходи вживаються персоналом в особі медсестер і доглядальниць, які забезпечують гігієнічне обслуговування, перевдягання та годування пацієнтів з дисфункціями мозкової та мовленнєвої діяльності. Добре ставлення до Ваших рідних людей та можливість спілкуватися з однолітками відіграють важливу роль у стабілізації їх психічного стану, у відновленні розумових здібностей та побутової самостійності. Ми даємо можливість людям похилого віку знову відчути себе повноцінними членами соціуму, отримувати задоволення від життя минаючи фрустрацію і депресію.

!Обов’язковий попередній запис по телефону!

Номер: +38 (067) 153-05-05;

Адреса: Харків, вул. Єрмілова, 2

Бажаєте отримати консультацію?
Залишіть заявку - наші фахівці підберуть оптимальний варіант послуг