Скільки коштує проживання в будинок для літніх людей?

Багато людей у зрілому віці вирішують переїхати на постійне місце проживання в будинки, де їх оточуватимуть близькі за духом та інтересами ровесники. Садиба для людей похилого віку створює найкращі умови життя для тих, хто на схилі років. Вартість проживання в будинку для літніх людей доступна для більшості сімей.

Послуги та умови, включені у вартість

Ціна проживання складає від 8000 гривень. У вартість входить:

  • проживання у комфортних апартаментах із сучасним інтер’єром;
  • кваліфіковане медичне обслуговування;
  • програма харчування, розроблена кваліфікованими дієтологами з урахуванням переваг та показань;
  • Програма активного відпочинку.

Враховуючи використання найкращих світових практик догляду за людьми похилого віку , така ціна коштує проживання в будинку на настільки привілейованих умовах світового рівня.

Постояльцям із невиліковними захворюваннями пропонуються послуги постійного догляду, включаючи створення умови хоспісу , де в останній період життя хворому буде спокійно.

Коли варто звернутися до будинку для літніх людей ?

Вартість догляду за літнім родичем призводить до суттєвих фінансових витрат. Багатьом людям старшого віку необхідний постійний догляд доглядальниці. Часто на схилі років рішення переїхати в місце, де надаватиметься постійна та кваліфікована медична допомога, спадає на думку людям, які живуть в оточенні численної турботливої родини.

У компанії ровесників комфортно жити тим, хто з різних причин залишився на самоті.

Ці переваги важко оцінити з фінансової точки зору. Елітний будинок для людей похилого віку « Sunny-Park » пропонує широкий комплекс послуг для кожного, хто звернувся до будинку. У сукупності ціна їх надання вигідніша за одноосібні витрати, які були б витрачені на такі потреби, як:

  • візит до лікарів;
  • придбання та пошук часто досить рідкісних препаратів;
  • запрошення медиків до виконання фізіотерапевтичних процедур;
  • найм помічників по господарству, медичних сестер та доглядальниць.

Будинок для людей похилого віку елітного рівня вирішує всі ці проблеми самостійно, не запитуючи додаткову плату за комплекс послуг, зазначений у договорі з постояльцем.

Процедури, що входять у вартість

Штат досвідчених медичних працівників проводить повний перелік процедур, покликаних забезпечувати контроль за станом здоров’я постояльця. Після проведення діагностичного обстеження або за рекомендацією лікаря персонал контролює своєчасне надання ліків. Гість не забудуть вчасно прийняти необхідну таблетку або мікстуру, вирушити на процедуру.

З метою постійного контролю самопочуття у регулярному режимі проводиться вимірювання артеріального тиску.

Медичні заходи, що своєчасно проводяться, покращують стан здоров’я і суттєво покращують якість життя.

Сколько стоит проживание в доме престарелых

Нюанси корисного меню

У вартість проживання в будинку для людей похилого віку « Sunny-Park » входить розробка збалансованого меню. Складаючи перелік рекомендованих страв, фахівці враховують вікові особливості організму пацієнтів, зберігаючи принципи збалансованості та різноманітності. До раціону включаються м’ясні страви. Для отримання вітамінів та мікроелементів, нормалізації роботи ШКТ важливою складовою стають страви їх овочів.

Любителям солодкого пропонуються ласощі із сухофруктів, фрукти та ягоди. Доповнить раціон корисний чай із цілющих трав, відвар із шипшини, ячмінна кава.

Вартість проживання, що становить 8 000 гривень, забезпечує всі потреби літніх постояльців, створюючи їм повноцінний та всебічний догляд, необхідний на схилі років. Перед оформленням договору проживання, сам постоялець та його родичі запрошуються до будинку для людей похилого віку « Sunny-Park » для ознайомлення з умовами та особливостями проживання.