Хоспіс Україна, Послуги з догляду за лежачими та тяжкохворими

Садиба для літніх людей « Sunny Park », догляд за онкохворими в Україні, послуги хоспісу

Люди похилого віку часом хворіють на тяжкі, невиліковні захворювання, які зовсім не обов’язково виникають у зв’язку з ослабленим імунітетом. Часто патогенез має аутоімунний характер. Нерідко хвороби виникають після того, як людина похилого віку перенесла інфаркт міокарда, ішемічний інсульт або перелом хірургічної шийки стегна.

Літні люди часом забувають про те, що роки зобов’язують до обережності в повсякденних ситуаціях, не кажучи вже про те, коли наздоганяє рак, деменція, старечий склероз, артрит, цукровий діабет, артроз.

Коли організм пенсіонера долає невиліковну недугу, хворобу Альцгеймера або Паркінсона, дуже важко не те що підтримувати соціальні контакти, а займатися повсякденними потребами, вирішувати злободенні питання — йому дуже складно дотримуватися елементарної гігієни. Виснажений, недоглянутий хворий втрачає будь-яку надію на одужання, перестає боротися, стає примхливим та агресивним. У такого нещасного може виникнути старече недоумство, його долають депривація та фрустрація.

Щоб не допустити сумних ускладнень, радимо звернутися до професіоналів. Усі без винятку члени сім’ї мають свої нагальні питання, проблеми, які необхідно вирішувати « тут і зараз ». За всього бажання допомогти і нескінченної вдячності рідним людям похилого віку сучасна людина перевантажена стресом, перебуває під тиском інформаційного та електромагнітного полів. Жителям великих міст безперервні навантаження майже залишають вільного часу. Після нетривалого сну так званий міський егрегор знову втягує їх у свій безперервний маховик. Якщо сім’я живе за містом чи в сільській місцевості, це не так відчутно, хоча там можуть бути свої негативні моменти — надмірна віддаленість від добросусідської допомоги або від медичних установ, наприклад.

Спроби забезпечити адекватний медикаментозний і процедурний догляд за допомогою найму погодинної доглядальниці або няні, що приходить, далеко не завжди виявляються результативними, оскільки в процес знову включається людський фактор. У такій справі, як догляд за лежачими хворими , обтяженими онкологічним захворюванням, які перебувають на відновлювальному етапі після серйозної травми або складної хірургічної операції, необхідне безперебійне забезпечення увагою та професійним обслуговуванням. За рідкісним винятком, яке ще більше підтверджує правило, такі умови може надати виключно приватний будинок для людей похилого віку «Сонячний парк».

У чому полягають відмінні риси такої установи, як приватний хоспіс « Sunny Park »?

  • У нашому хоспісі ми оточуємо турботою хворих пенсіонерів, які здебільшого перебувають у завершальній, крайній фазі перебігу хвороби. Переважно це онкохворі , яким через загострені больові симптоми, необхідні сильні знеболювальні ліки. Згідно з документами, оформленими відповідним чином, наші « сестри милосердя » виконують уколи, що полегшують страждання, і всі процедури, що підтримують.
  • У приватному шпиталі допомога надається не лише хворому, а й усій його сім’ї. Не обов’язково підтримка надається у медицикаментозному напрямі — вона має й соціальний характер. Виникає позитивний взаємозв’язок родичів, персоналу та спеціально підготовлених волонтерів із патронажних служб.
  • Поряд із наданням стаціонарної допомоги, не обмеженої цілодобовим, денним чи нічним перебуванням пацієнта у шпиталі, ми забезпечуємо амбулаторну підтримку. Діють кваліфіковані виїзні групи у складі компетентних патронажних «братів та сестер».
  • В рамках надання максимально ефективної психологічної допомоги діагноз буває не оголошений хворому — ми завжди це робимо лише в тому випадку, якщо пацієнт вимагатиме надання повної інформації. Така практика передбачає, що у кожному прецеденту рішення приймається у індивідуальному порядку.
  • Надання процедурної та психологічної допомоги повинно призводити до зниження або повного усунення больових відчуттів за умови, що інтелектуальний стан і усвідомленість онкохворого по можливості зберігаються.
  • Кожному лежачому та тяжкохворому приватний геріатричний пансіонат «Сонячний парк» створює комфортні – і в психологічному, і у фізичному аспекті – умови перебування. Перше досягається внаслідок персоніфікованого підходу до його соціальних, релігійних та духовних орієнтирів. Друге – шляхом одомашнення житлової кімнати: максимально зручні меблі (ліжка спеціальної конструкції, протипролежневі матраци), м’яке освітлення, продуманий інтер’єр.

Переваги в обслуговуванні, яке надає приватний хоспіс, порівняно з бюджетними установами цього напряму:

Фундаментальною відмінністю приватного госпіталю від державної лікарні є не вартість (питання « де дорожче » — залишається відкритим) перебування лежачого хворого, не якість лікарських препаратів, а індивідуальний, чуйний підхід до кожного пацієнта, обтяженого онкологічним захворюванням або іншою невиліковною недугою.

Персональний співробітник, закріплений за кожним хворим, проводить цілодобове спостереження за процесом реабілітації після інсульту, інфаркту, перелому хірургічної шийки стегна. Він вимірює пульс, температуру, контролює вагу, АТ (артеріальний тиск) похилого віку, що пережив гіпертонічний криз, загострення інфекційного або кістково-м’язового захворювання.

Самопочуття Вашого родича, якого Ви передали до наших надійних, благодатних рук, знаходиться під невсипущим, безперебійним контролем професійних працівників. У разі зміни стану заходи вживаються своєчасно – больовий синдром нівелюється, самопочуття гранично стабілізується.

Симптоми, викликані такими патологіями, як подагра, остеоартроз , остеохондроз та інші, нарівні з регламентованим прийомом ліків вимагають проведення фізіотерапевтичних процедур. Спеціально підготовлені няні та доглядальниці проводять необхідні маніпуляції в об’ємі, необхідному лікарями.

Ставлення до підопічних доброзичливе, ласкаве, що є не просто проявом людяності в соціальній моделі « патронажний працівник — пацієнт », а й терапевтичним інструментом під час надання послуги «паліативна допомога» .

Які заходи гарантує приватний геріатричний пансіонат Park » у процесі надання паліативної допомоги?

гериатрический пансионат хоспис УкраинаТермін « паліативний » виник у медицині нещодавно (приблизно в останній третині XX- го століття), але має древній генезис.

Латинське слово « pallium », що набуло поширення ще в античному світі, пережило реінкарнацію в медичному контексті в рамках надання послуг хоспісу, супроводу лежачих, невиліковних та онкохворих . Надання паліативної підтримки не передбачає остаточного позбавлення захворювання, але включає посильне пом’якшення або повне виключення болю. Для реалізації цієї послуги наш госпіталь оснащений медикаментозно, а персонал має відповідні навички та досвід.

Паліативна допомога надається як стаціонарно, і амбулаторно. Коли залишаються останні дні та години, деякі пацієнти відчувають потребу перебувати у стінах рідного дому. Тому ми сформували мобільні бригади швидкої паліативної підтримки, які за першим покликом виїжджають на вказану адресу.

Основним принципом, на якому базується паліативна допомога, є покращення життєдіяльності пацієнтів та їх сімей. У це поняття входить порятунок хворого на онкологію від страждань фізичного і душевного плану. Родичі, близькі люди також мають право розраховувати на нашу підтримку. Опіка може мати лікарський, фізичний, соціальний, психологічний і навіть релігійний характер. При необхідності до надання паліативного заступництва ми залучаємо священиків тієї конфесії, яка відповідає віросповіданню страждаючого.

 

Що входить до обов'язків доглядальниці за функціоналом догляду за онкохворим у приватному шпиталі «Sunny Park»?
урбота про лежачих, тяжкохворих та обтяжених онкологією пацієнтів є однією з основних послуг, які пропонує своїм клієнтам приватний хоспіс «Сонячний парк». Обслуговування літніх гостей організовано відповідно до всіх призначень опікуючих фахівців, з урахуванням рекомендацій та протипоказань, сформованих на базі збору актуальних аналізів. Медикаментозне забезпечення - уколи, крапельниці, прийом лікарських препаратів - своєчасно реалізують підготовлені доглядальниці та медсестри в режимі 24 години 7 днів на тиждень - у будні, вихідні та святкові дні. До їх обов'язків входить годівля підопічних до 4-5 разів на день (добу) з дотриманням раціональної дієти, здійснення всіх гігієнічних процедур, що включають купання, регулярний огляд шкірного покриву та нігтів, профілактику виникнення пролежнів, а також зміна постільної білизни та щоденне прибирання кімнат. . Переміщення пацієнтів усередині будівлі та на прилеглій території проводиться за допомогою ходунків, інвалідних крісел та каркасних нош. Протягом усього перебування в приватному будинку для людей похилого віку «Sunny Park» постояльці мають можливість бувати на свіжому повітрі, спілкуватися з однолітками, підтримувати тісний контакт із сім'єю.
На якому рівні у приватному геріатричному пансіонаті «Сонячний Парк» забезпечено пожежну безпеку?
Приватний хоспіс «Sunny Park» розташований у сучасній будівлі, забезпеченій усіма необхідними засобами безпеки, що повністю відповідають актуальним вимогам та нормативам. У стані готовності знаходяться системи протипожежної сигналізації та оповіщення. Регулярні інспекції МНС України підтверджують паспорт пожежної безпеки у рамках графіку заходів з охорони праці. Цілодобово працюють камери відеоспостереження та вентиляційна система. Територія госпіталю для літніх гостей охороняється спеціальною службою в режимі 24/7. У сукупності всі ці заходи у повному обсязі забезпечують безпечне перебування Ваших родичів у нашому приватному санаторії для лежачих та тяжкохворих пацієнтів.
Які умови для інвалідів та тяжкохворих, які використовують колісне крісло або позбавлені можливості пересуватися самостійно, пропонує приватний хоспіс «Sunny Park»?
У нашому шпиталі для постояльців, які пересуваються у колісному кріслі, підготовлено відповідну інфраструктуру. У повсякденному житті люди з особливими потребами формують свої міські маршрути, виходячи з того, на яких дорогах і під'їздах у них буде можливість досягти мети без дискомфорту. На відокремленій території та в будинку будинку для людей похилого віку все має бути влаштовано таким чином, щоб транспортування пацієнтів було максимально оптимізовано. Саме таку інфраструктуру має в своєму розпорядженні приватний геріатричний пансіонат «Сонячний парк». В'їзди та з'їзди в нашому санаторії мають зручні пандуси, підйоми та просторі коридори оперізують поручні, двері широко відчиняються, санвузли обладнані допоміжними засобами, покриття для підлоги забезпечує плавне пересування з мінімізованим ковзанням. За допомогою кнопки, встановленої в кожній кімнаті, інвалід або тяжкохворий може викликати медсестру. Окрім інвалідних крісел та ходунків у розпорядженні персоналу присутні каркасні ноші, за допомогою яких няні та санітарки забезпечують лежачих та онкохворих можливістю відвідувати процедурні кабінети, проводити час на свіжому повітрі.
Як отримати консультацію щодо розміщення літнього пацієнта до приватного санаторію «Сонячний Парк»?
Номер мобільного телефону: +38 (067) 153-05-05 Електронна пошта: domprestarelih.od@gmail.com"
У яких містах України приватний будинок для людей похилого віку «Sunny Park» здійснює догляд за онкохворими?
Київ, Одеса, Вінниця, Кропивницький (Кіровоград), Полтава, Харків, Дніпро (Дніпропетровськ), Рівне, Херсон, Луцьк, Хмельницький, Житомир, Львів, Суми, Черкаси, Запоріжжя, Миколаїв, Тернопіль, Чернігів, Івано-Франківськ, Ужгород, Чернівці.
Бажаєте отримати консультацію?
Залишіть заявку - наші фахівці підберуть оптимальний варіант послуг