Ціни на проживання у приватному пансіонаті Сонячний Парк

Час невблаганний і часом настає момент, коли батьки похилого віку вже не можуть обходитися без сторонньої допомоги, а у дітей не завжди є можливість бути поруч і допомагати літнім людям. Саме в такій ситуації виникає питання про будинок для людей похилого віку . Словосполучення «будинок для людей похилого віку» у багатьох людей викликає неоднозначну реакцію. Багатьом людям далеке саме це поняття і викликає подив факт того, як можна людей похилого віку помістити туди.

До цих пір існує думка, що будинок для людей похилого віку – це якесь місце, куди «здають» батьків, які стали непотрібними, і там на них чекає убоге існування в оточенні байдужого персоналу. Не заперечуючи факту наявності в Україні будинків для людей похилого віку з некомфортними умовами проживання, не можна не відзначити кількість приватних будинків для людей похилого віку, в яких людям пропонують комфортне проживання і постійний догляд.

Як уже зазначалося, будинки для людей похилого віку відрізняються один від одного умовами проживання. Зокрема, поряд із установами, які пропонують чи не спартанські умови проживання, існують будинки у вигляді пансіонатів, розташовані за межею міста, де людям похилого віку пропонують для проживання комфортні номери. «Сонячний парк» – це приватний пансіонат, який пропонує своїм постояльцям комфортабельне проживання, максимально наближене до домашніх умов.

Приватний пансіонат «Сонячний парк»

Люди похилого віку потребують постійної турботи. Не кожна людина, доживши до сивини, може подбати про себе. Деякі люди, не бажаючи віддавати літніх рідних у будинок для людей похилого віку, наймають для них постійних або періодично приходять доглядальниць. Однак, крім догляду, літні люди потребують спілкування. Літні люди не повинні коротати свій вік на самоті і коли у них немає родичів, або родичі через обставини не можуть приділяти їм достатньо уваги, найоптимальніший варіант – розглянути можливість переїзду людей похилого віку в будинок для людей похилого віку.

пансионат для пожилых

Постояльці пансіонату «Сонячний парк» мешкають у затишних номерах, спеціально обладнаних під потреби людей похилого віку. Ліжка в пансіонаті є ортопедичними та оснащені спеціальними матрацами, що перешкоджають появі пролежнів (часто в пансіонат привозять лежачі хвороби і такий матрац є порятунком для них). Ліжка обладнані бортиками, а в туалеті та ванній кімнаті є спеціальні ручки, щоб постояльцю було зручно і зручно доглядати за собою.

Оскільки прогулянки на свіжому повітрі дуже важливі для здоров’я та настрою постояльців, територія пансіонату впорядкована для променадів.

Розмістити бабусю , дідуся до будинку пансіонат «Сонячний парк» – розумне рішення, оскільки крім комфортабельних номерів, у пансіонаті вони будуть забезпечені цілодобовою медичною допомогою. Якими б дбайливими були родичі, вони часом не в змозі надати медичну допомогу своїм рідним. У пансіонаті постійно є бригада лікарів. Лікарі щоранку проводять огляд усіх постояльців пансіонату.

Скільки коштує проживання у пансіонаті?

У вартість проживання входить розміщення в комфортабельному номері спеціально розроблене дієтологам меню харчування, цілодобова медична допомога та прогулянки на свіжому повітрі. Ціна за проживання розпочинається від 8000 гривень.

Догляд за людиною похилого віку вимагає фінансових витрат. Крім фінансових витрат, має бути ще й час. До того ж, якщо перед родичами постає фінансове питання, і вони вважають, що плата за проживання висока, їм просто треба порахувати всі витрати, які вони несуть щомісяця. Літні люди потребують періодичного відвідування лікарів, прийому дорогих препаратів, найму медсестри або доглядальниці, не кажучи вже про спеціальне харчування. Все перераховане потребує фінансових витрат та уваги. Гарний будинок для людей похилого віку у свою чергу візьме рішення всіх цих питань на себе.

Збалансований раціон харчування, як зазначалося, є обов’язковим атрибутом життя людей похилого віку. Фахівці пансіонату, які розробляють меню, враховують вікові зміни постояльців. До раціону харчування крім м’ясних страв (білок необхідний організму), включають овочі та фрукти, такі необхідні для нормального функціонування шлунково-кишкового тракту літніх постояльців. При цьому враховуються побажання та особливого кожного постояльця. Постояльцям, які страждають на цукрові діабети, готується їжа, зокрема, кондитерські вироби на цукрозаміннику, а людям без зубів пропонують м’яку їжу (супчики, пюре).

Підсумовуючи всі витрати, які родичі літньої людини несуть щомісяця, і порівнюючи з вартістю розміщення в пансіонаті та якістю послуг, стає зрозуміло, що розміщення літнього родича в пансіонаті «Сонячний парк» – це вигідне, а головне правильне рішення. Постояльці пансіонату оточені турботою, їм надається цілодобова медична допомога (щоранку медсестри вимірюють усім постояльцям артеріальний тиск), стежать за їх харчуванням, здоров’ям. Крім цього, постояльці щодня здійснюють прогулянки на свіжому повітрі та мають можливість спілкуватися з іншими мешканцями пансіонату.

Якщо Ваш літній родич вже не в змозі сам про себе подбати, а Ви працюєте і у Вас немає часу, ми готові взяти на себе всі обов’язки про турботу та догляд за Вашим рідним! Телефонуйте 067 153 05 05