УВАГА ‼️‼️‼️‼️‼️ Вкрай важливо ‼️‼️‼️‼️

У Вашому місті на даний момент нашої установи НЕМАЄ!!!!
Планується відкриття до КІНЦЯ 2024 РОКУ!!!!
Найближчі для Вас пансіонати нашої мережі будинків для людей похилого віку
знаходяться в містах: КИЇВ, ОДЕСА, ЧЕРКАСИ, КРИВИЙ РІГ!!!!

Будинок для літніх людей віку в Дніпрі №1

оформлення за один день

догляд, турбота та опіка 24/7

чотириразове харчування

цілодобове відеоспостереження

Як оформити постояльця?
Звернення із сайту
Звернення із сайту

Ви залишаєте заявку на сайті або дзвоніть до офісу

Консультація
Консультація

Наш менеджер відповість на всі Ваші запитання

Екскурсія до пансіонату
Екскурсія до пансіонату

По приїзду Ви переконаєтесь у надійності нашого сервісу

Визначення інтенсивності опіки
Визначення інтенсивності опіки

Залежить від стану постояльця

Підготовка документів
Підготовка документів

Вам знадобиться скан копії паспорта та ІПН

Укладання договору
Укладання договору

Оформлення договору займає мінімум часу

Збір речей
Збір речей

Зберіть все найнеобхідніше та найулюбленіші речі близької людини

Ласкаво просимо до «Sunny Park»
Ласкаво просимо до «Sunny Park»

Ми забезпечимо затишок, тепло та турботу!

Настав той вік і час, коли людей похилого віку не потрібно кидати або залишати одних без нагляду та допомоги близьких людей. Наше суспільство навчилося краще організовувати життя та адаптувати його у справжньому соціальному середовищі. Так можна відгукнутися про будинок для літніх людей у ​​Дніпрі «Sanny Park», де робота всього обслуговуючого персоналу спрямована на постійний догляд та турботу за літніми людьми. Людині потрібен як догляд, а й звичайне спілкування, якого будь-кому важко у цьому світі.

Іноді складаються такі ситуації, коли родичі не мають можливості фізично приділити багато часу для догляду своїх старих батьків. Навіть якщо і є велике бажання допомогти, але в часі просто не встигають, бо мають свої сім’ї, дітей, роботу та інші життєві турботи.

Але тепер це не буде проблемою: пансіонат у Дніпрі допоможе впоратися із цим завданням. Ваші дорогі та улюблені бабусі та дідусі будуть чудово влаштовані, доглянуті, доглянуті та забезпечені.

На сайті Sanny Park Ви можете ознайомитися з повною інформацією про послуги будинку для людей похилого віку, про вартість перебування. За бажанням можна зателефонувати оператору або замовити зворотній дзвінок на сайті. Спеціаліст відповість на всі запитання та професійно проконсультує Вас.

Інформація про будинки для літніх людей

В Україні на даний час створено мережу різних пансіонатів по різних містах. Тут надається допомога не лише пенсіонерам, а й людям, які мають обмежені фізичні можливості.

Будинки для людей похилого віку та інвалідів надають висококваліфіковану допомогу та дбайливе, душевне ставлення своїм постояльцям. У ньому працюють фахівці та персонал з обслуговування.

Можливості будинку для літніх людей у ​​Дніпрі

Пансіонат має такі переваги:

  • Постійне або тимчасове проживання людей похилого віку та інвалідів.
  • Догляд на високому рівні та повсякденна турбота про постояльців.
  • Можливість пройти відновлення або за потребою реабілітацію.
  • Комфортні умови пансіонату. Влаштований затишний побут як у домашніх умовах.
  • Будинок має сучасне медобладнання.
  • Харчування організовується досвідченими дієтологами. Меню складається за принципом здорового харчування.

Іноді люди похилого віку бояться їхати в такі пансіонати. У їхній розум часто приходять неправильні думки про те, що їх хочуть покинути. А з будинком для людей похилого віку складається асоціація покинутого будинку минулих радянських часів, де старих людей залишали напризволяще, самих. Родичі відправляли їх туди, навіть не думаючи колись відвідати їх. Але зараз ситуація зовсім інша.

Сучасні умови перебування у пансіонаті

Дідусям і бабусям необхідно в першу чергу відкрити повну інформацію про сучасні, повністю по-новому обладнані пансіонати.

Їх треба переконати забути про стару систему. Також поінформувати про те, що з ними будуть поводитися добре, ніхто їх не скривдить і не завдасть зла. Вони будуть забезпечені всім: увагою, турботою, доглядом, харчуванням, лікуванням. Крім цього люди похилого віку не будуть почуватися самотньо. Завжди зможуть познайомитися з іншими такими ж постояльцями, навіть придбати нових друзів.

Також вони розвиватимуться та пристосовуватимуться до нового соціального середовища та ставатимуть повноцінними учасниками різних програм. Бабусям та дідусям у будинку для літніх людей у ​​Дніпрі «Sanny Park» обов’язково буде добре і затишно!

дом престарелых в Днепре

Піде відчуття страху, що їх хочуть покинути, і ніколи не буде відчуття самотності

Багато сучасних людей вже давно розуміють, що у цьому світі все змінилося. Потрібно змінювати свій менталітет. Розвивати свої внутрішні якості, які багатьом не вдалося розвинути в минулі роки, за радянських часів. Коли переслідувалися різні нові ідеї, було можливості висловити свою особистість, а навпаки, особистість придушувалася і була під чиїмось контролем. Доводилося робити не те, що хочеш, а що тобі скажуть інші.

Зараз за допомогою комп’ютера та інтернету можливості стають необмеженими. Люди пенсійного віку знаходять роботу, захоплення, розвивають бізнес та багато іншого.

Можливості стають ще більш широкими, ніж у молодості. Нові знайомства принесуть користь та радість. Навіть знайти собі друга життя, другу половинку, щоб решту днів прожити разом у дружбі та коханні. Можете самим чогось навчитися та інших навчити.

Тому пропонуємо Вам, дорогі бабусі та дідусі, без страху та сумніву погоджуватися на пропозиції пожити в будинку для літніх людей. Спробуйте нове місце у житті!

Турбота родичів про своїх літніх батьків

Родичі повинні подбати про підходящий пансіонат. Дізнатися про послуги та вартість, сплатити їх. На Ваших плечах лежить турбота про своїх рідних. Жодними грошима не сплатити і не виміряти те, що дали нам наші батьки. Тому гроші не повинні бути перешкодою для доброї справи та здоров’я рідних.

Пенсійний вік – це не кінець життя, це період для активного життя в суспільстві, заслуженого відпочинку після тривалого трудового часу. Стільки витрачених сил та енергії! Пора їх повернути та відновлювати!

Здоровий режим дня пансіонату

Нам відомо, яке значення має дотримання режиму дня. Це – запорука здоров’я! У пансіонаті все виконується за розкладом. Сніданки, обіди та вечері встановлені на той самий час. Такий прийом їжі дає змогу відновитися травній системі. Якщо у когось є проблеми з ШКТ, то часто вони просто йдуть навіть без ліків та лікування.

Коли трапляється так, що людина похилого віку не може самостійно відвідати їдальню, тоді їжу їй приносить у номер медпрацівник і при необхідності сам погодує з ложечки.

Постояльці рано лягають спати та рано піднімаються. Щоранку співробітники роблять обхід. Якщо потрібна допомога вночі, то фахівець обов’язково її надасть.

Спільні обіди, спілкування, перегляд телевізійних програм, участь у заходах пансіонату дають людині почуття своєї значущості у суспільстві, а також можливість допомогти іншим ділом та словом.

дом престарелых Днепр

Влаштування номерів пансіонату

У будинку для людей похилого віку номери заздалегідь готуються для майбутніх постояльців з врахуванням їх прохань та побажань. Одномісні комфортні номери. Пансіонати обов’язково забезпечуються ортопедичними ліжками, які доступні не всім людям за ціною. Вони випускаються із спеціальними бортиками. У комплект йдуть протипролежневі матраци.

Ванні кімнати та туалети влаштовуються зі спеціальними настінними ручками, щоб літня людина могла самостійно себе обслужити. Усі сантехнічні роботи обслуговуються та виконуються спеціальною ремонтною бригадою. Працівники у будь-який час готові прийти на допомогу та відремонтувати необхідне обладнання або зробити ремонт приладів самому постояльцю.

Територія пансіонату в Дніпрі завжди доглянута та гарно впорядкована. Адже людям похилого віку потрібно часто виходити на прогулянки і дихати свіжим повітрям. А щоби прогулянки були безпечними, їх завжди супроводжує персонал. Це робиться через те, що у постояльця зненацька погіршиться самопочуття і необхідно вчасно надати йому допомогу.

Пансіонат обов’язково оснащений сучасною сигналізацією та протипожежним обладнанням. Це надає почуття безпеки співробітникам та людям похилого віку.

Сучасна патронажна допомога

Не всім родичам під силу надавати правильне лікування літнім родичам. Трапляються випадки, коли тільки професіонал може надати правильну допомогу. У будинку для літніх людей на постійній основі чергують патронажні працівники, які готові допомогти в будь-який час. Вночі завжди є черговий фахівець.

Співробітники регулярно проводять повне обстеження пацієнтів та при виявленні раніше невідомих захворювань призначають профілактику. Вам буде комфортно та затишно з працівниками будинку для літніх людей. Ви завжди будете у надійних руках.

Для родичів також надано можливість завжди, коли їм буде зручно відвідати своїх рідних, піти з ними на прогулянку, поспілкуватися, попити чай. Обговорити сімейні плани, порадіти успіхам дітей та онуків. Пенсіонери можуть перебувати в пансіонаті стільки, скільки їм знадобиться. У такому будинку завжди будуть раді дарувати затишок, спілкування, турботу та здоров’я всім бажаючим відвідати чи пожити у ньому.

Якщо у Вас ще залишилися питання або з’явилися нові, то можете задати їх на сайті в чаті, написати в службу або зателефонувати оператору. Також можна залишити свій телефон, оператор зв’яжеться із Вами сам. Ви отримаєте професійну консультацію працівників пансіонату.

Не бійтеся міняти щось у своєму житті. Починайте робити нові кроки та побачите — життя саме зміниться.Здоров’я Вам та довгих років життя, дорогі пенсіонери!

Який рівень послуг отримує людина похилого віку, визначившись у приватний будинок для людей похилого віку «Sunny Park»?
Заселившись у приватний геріатричний пансіонат «Санні Парк» у Дніпрі, українці, які досягли похилого віку, одержують патронажне забезпечення гідного рівня. Крім того, що діагностику та подальше призначення здійснюють фахівці, пацієнти отримують якісне обслуговування в особі медсестер та санітарок. Компетентні доглядальниці буквально не спускають очей із постояльців. Вони купають і переодягають своїх підопічних, подають і прибирають судно, змінюють памперси та постільну білизну, виконують уколи та внутрішньовенні крапельниці, ставлять клізми, вчасно дають пігулки та сиропи. Доглядальниця, використовуючи колісне крісло, каркасні ноші або милиці, забезпечує доставку похилого віку хворого до кабінету для проведення фізіотерапевтичних процедур, ультрафіолетового опромінення крові, ультразвукового обстеження або інших оздоровчих маніпуляцій. Якщо постояльця долає невиліковна онкологія, його забезпечують медикаментами для усунення больових відчуттів. Крім того, фахівці згладжують емоційний стан похилого віку хворого і надають психологічну підтримку його сім'ї. Нагадаємо, що приватний хоспіс «Сонячний Парк» у Дніпропетровській області надає серед інших таку послугу, як паліативна допомога.
Що таке паліативна допомога та чи надає таку послугу приватний хоспіс «Санні Парк»?
Так, безумовно, приватний геріатричний пансіонат «Sunny Park» у Дніпропетровській області надає таку послугу. У чому вона полягає? Паліативна підтримка тяжкохворих пацієнтів, які страждають на таку недугу, як онкологічне захворювання, передбачає зняття больових симптомів за допомогою потужних анальгетиків, і поліпшення загальної якості життя хворого або вмираючого. Це підвищення рівня щоденних реалій здійснюється за допомогою психологічних та соціальних заходів. Вони включають ретельний догляд з боку молодшого патронажного складу, спілкування в колі гостей будинку престарілих «Сонячний Парк» у Дніпрі, що належать до відповідної вікової категорії. Крім зняття болю медикаментозним способом застосовується загальний психологічний вплив, гармонізація свідомості. Це допомагає пацієнту подолати психологічний рубіж та переорієнтуватися на позитивну динаміку у розвитку патології. Часто такі заходи призводять до виникнення часткової чи спонтанної ремісії, яка дозволяє людині ще тривалий період насолоджуватися щодня. Проводиться також підтримка родичів хворого, всіх членів його сім'ї, які також переживають стресовий стан та нерідко сутінковий розлад.
Які умови поселення пропонує приватний геріатричний пансіонат Сонячний Парк?
Згідно з попередньою домовленістю з менеджером компанії розміщення в приватному будинку для літніх людей «Sunny Park» у Дніпрі передбачає поселення в індивідуальних кімнатах. Звичайне розселення відбувається у номери із сусідством від 2 до 7 осіб. Послуги доглядальниці (няні) автоматично включаються до оздоровчого та підтримуючого комплексу заходів. Послуги медсестри, яка виконує уколи, внутрішньовенні вливання ліків через крапельницю та інші професійні маніпуляції, також входять до стандартних умов для літніх постояльців приватного госпіталю «Санні Парк» у Дніпропетровській області. Чергова санітарка щодня здійснює прибирання в житловій кімнаті, зміна постільної білизни проводиться за потребою. Персонал виконує всі гігієнічні процедури для лежачих та хірургічних постояльців, а також для людей похилого віку українців, яких спіткала онкологія, пневмонія або гостре захворювання шлунково-кишкового тракту. Використовуючи милиці, каркасні ноші або колісне крісло, доглядальниці транспортують знерухомлених або супроводжують ходячих пацієнтів на аналізи, на прийом до провідного лікаря та на процедури. Те саме відбувається і в ході проведення часу на свіжому повітрі — наші гості щодня мають можливість перебувати в рекреаційній зоні на прилеглій до хоспісу території. Харчування у нас – 4 рази на день (на добу). В рамках послуги догляду за інвалідом можливе індивідуальне годування.
Чи можливий у приватному шпиталі для літніх «Sunny Park» догляд за інвалідами?
Так, така послуга, як догляд за інвалідами практикується в приватному геріатричному пансіонаті «Санні Парк» у Дніпрі нарівні з послугами з догляду за хірургічними хворими та пацієнтами, яких спіткало онкологічне захворювання, атеросклероз, пневмонія або хронічна обструктивна хвороба. Ми пропонуємо цілодобову опіку в особі наших «сестер милосердя», які перевдягають та миють хворих, проводять зміну постільної білизни та підгузків, забезпечують своєчасним прийомом ліків, транспортують на процедури та до кабінетів лікарів. Медсестри роблять уколи, ставлять клізми та крапельниці, проводять фізіотерапевтичні маніпуляції та, якщо пацієнт зміцнів, сеанси ЛФК (лікувальна фізкультура). Окремо зазначимо, що обстеження, діагностування та лікувальне призначення проводять такі фахівці, як хірург, онколог, ендокринолог, гастроентеролог, онколог, реаніматолог, кардіолог та лікарі інших напрямів. У цьому полягає перевага комплексного підходу, який сповідує приватний будинок для людей похилого віку «Сонячний Парк» у Дніпропетровській області. Ми бачимо патологічний генезис обсягом із різних точок зору. Тому діагнози у нас вірні набагато частіше, ніж у вузькоспрямованих медичних закладах. Відповідно, лікування планомірніше та ефективніше для пацієнтів. Фахівці займаються відновленням функцій кістково-м'язової системи, опорно-рухового апарату, усуненням депресії та сенсорної депривації, зміцненням нервової системи та психологічною врівноваженістю постояльців.
Як максимально помістити літнього з деменцією в будинок для людей похилого віку «Санні Парк»?
Для того, щоб похилого віку пацієнт, якого долає старече недоумство, якнайшвидше був поміщений у приватний геріатричний пансіонат «Sunny Park» у Дніпрі, необхідно невідкладно зв'язатися з представництвом компанії. Наші професійні співробітники у стислому форматі ознайомлять Вас з усією необхідною документацією, яку потрібно мати на руках, та замовлять для Вашого літнього родича патронажне таксі. Це необхідно, оскільки краще, щоб транспортування проводили професіонали. При цьому в автомобілі, який обладнаний спеціальним чином. Відповідно, старий, якого мучить фрустрація чи сенсорна депривація, перебуватиме під наглядом досвідчених працівників. Це, у свою чергу, гарантує його безпеку на шляху до нашої установи. Зазначимо, що наші компетентні менеджери готові усунути всі юридичні тяганини та прискорити бюрократичні процеси, які можуть перешкоджати якнайшвидшому приїзду старого постояльця до госпіталю для літніх «Сонячний Парк» у Дніпропетровській області.

!Обязательная попередня запис по телефону!
+38 (067) 153-05-05
Адреса: город Днепр, ул. Абрикосова, 1

Бажаєте отримати консультацію?
Залишіть заявку - наші фахівці підберуть оптимальний варіант послуг