Послуги Догляд за Інвалідами, Онкохворими, Догляд за інвалідами, Реабілітація Після Інфаркту, Інсульту

оформлення за один день

догляд, турбота та опіка 24/7

чотириразове харчування

цілодобове відеоспостереження

Як оформити постояльця?
Звернення із сайту
Звернення із сайту

Ви залишаєте заявку на сайті або дзвоніть до офісу

Консультація
Консультація

Наш менеджер відповість на всі Ваші запитання

Екскурсія до пансіонату
Екскурсія до пансіонату

По приїзду Ви переконаєтесь у надійності нашого сервісу

Визначення інтенсивності опіки
Визначення інтенсивності опіки

Залежить від стану постояльця

Підготовка документів
Підготовка документів

Вам знадобиться скан копії паспорта та ІПН

Укладання договору
Укладання договору

Оформлення договору займає мінімум часу

Збір речей
Збір речей

Зберіть все найнеобхідніше та найулюбленіші речі близької людини

Ласкаво просимо до «Sunny Park»
Ласкаво просимо до «Sunny Park»

Ми забезпечимо затишок, тепло та турботу!

Садиба «Сонячний парк » надає послуги медсестри Україна, а також послуги няні (санітарки)

Частный дом престарелых «Солнечный парк» предоставляет услуги медсестры Украина, а также услуги няни (санитарки)У кожному людському житті свого часу настає «осіння пора», коли власні сили закінчуються, долають хвороби , настрій неважливий і як ніколи вимагається підтримка близьких людей.

На жаль, при всьому бажанні близькі люди далеко не завжди мають відповідні знання та вміння для надання необхідної підтримки своїм дорогим старим.

Сучасній людині вже мало 24-х годин на день для реалізації всього задуманого, запланованого, насущного. Тому така важлива правильна розстановка пріоритетів.

Найчастіше відбувається так, що навчання, робота, виховання маленьких дітей, підприємницька діяльність не залишають можливості для надання повноцінної турботи про здоров’я та самопочуття людей похилого віку членів сім’ї. На допомогу приходять професійні працівники, яких надає приватний геріатричний пансіонат . Park ».

Доглядальниці з погодинною оплатою або компаньйонки з проживанням допоможуть Вам своїм досвідом та навичками. А саме: вчасно зробити укол, простежити за прийомом ліків, провести терапевтичну процедуру або супроводити в потрібний кабінет, за допомогою кварцової лампи ліквідувати загноєння , пролежні, пролікувати бронхіальну астму або артрит — все це вміють наші кваліфіковані няні та медсестри.

Які позитивні якості характеризують працівників, доступних до найму у мережі «Сонячний парк»?

  • Медсестра, що приходить, або погодинна няня мають професійні знання, перевірені на практиці, і завжди можуть проконсультуватися у досвідчених експертів таких спеціальностей, як реаніматолог, невролог, гастроентеролог, геронтолог, кардіолог та в інших.
  • Готовність перебувати поряд з інвалідом або тяжкохворим 24 години 7 днів на тиждень у будні, на вихідні та у свята.
  • Дбайливе ставлення до пацієнта – людяність є найважливішим критерієм при відборі персоналу в нашу компанію.
  • Обов’язковість при скрупульозному виконанні повсякденних дій, що полягають у гігієнічній опіці, прибиранні та провітрюванні приміщення, забезпеченні стерильності предметів інтер’єру, одягу, інвентарю.
  • Точність тоді, коли дуже важливо виконувати рекомендації в строго позначений час: дотримуватись розпорядку дня, сну та неспання, приймати медикаментозні препарати згідно з чітко встановленим графіком, відвідувати фізіотерапевтичні сеанси та заняття ЛФК (лікувальна фізкультура), здійснювати щоденний моціон.
  • Здатність забезпечити підопічного делікатним годуванням та збалансованим харчуванням у рамках раціонального меню, яке за потреби складе компетентний працівник.
  • Прагнення максимально комфортизувати перебування похилого віку в санаторії або вдома, для транспортування застосовуючи ходунки, інвалідне крісло, обходитися особистою силою власних рук та спини.

На які послуги з догляду за лежачими чи онкохворими можна розраховувати, якщо звернутись до приватного хоспісу «Сонячний парк»?

Ви можете звернутися до добре поінформованих менеджерів, які з радістю нададуть підтримку Вашому наміру помістити рідного старого в санаторій для громадян України, які досягли поважного віку. На жаль, буває так, що необхідний стаціонар. Наш госпіталь надає можливість для повноцінної реабілітації після інсульту, інфаркту, перелому хірургічної шийки стегна або тоді, коли натрапив на гіпертонічний криз.

У вищеописаних ситуаціях необхідне комплексне забезпечення підтримкою при тому, що рекомендований повний спокій — протягом початкових етапів реабілітації лежачий хворий часто знерухомлений через дисфункцію опорно-рухового апарату, що є наслідком різних переломів або м’язової атрофії, і одночасно дуже потребує чиєїсь присутності поряд та непідробній участі.

Постійна доглядальниця або цілодобова няня є єдиною можливістю для забезпечення постояльця або домашнього пацієнта невсипущим контролем. Тут дуже значимий психологічний момент. Той факт, що пацієнт не буде самотньо прикутий до ліжка, чудово допоможе йому відчути та стурбувати своїх родичів навіть у тому випадку, якщо у його ложа будуть не вони. У будь-якому випадку літня людина усвідомлюватиме, що присутність погодинної медсестри свідчить про турботу, яку таким чином виявляє його родина.

Досвідчена няня або доглядальниця зробить все, що потрібно, набагато краще за Вас – виняток можливий лише в тому рідкісному випадку, якщо Ви самі є професійним медиком і маєте при цьому великий обсяг вільного часу.

Доглядальниці, у свою чергу, доведеться стати практично рідною людиною для хворого, але крім цього вона здійснить таке:

  • Організовує добовий режим і його дотримуватиметься: розписані по годинах прийоми ліків та періодичність харчування, графіки прибирання, провітрювання та перебування на відкритому повітрі.
  • Створить умови гігієни та стерильності: купатиме і обтиратиме підопічного, стежитиме за станом шкіри та волосяного покриву, ліквідовуватиме пролежні, змінюватиме підгузки, подаватиме і прибиратиме судно, вироблятиме заміну постільної білизни.
  • Забезпечить сервісом: зробить уколи, поставить крапельниці та клізми, поміряє температуру та артеріальний тиск (АТ), обробить рану та перев’яже, проведе фізіопроцедури , опише симптоматику у щоденнику спостереження.
  • Душевно поговорить із пацієнтом, почитає йому розважальний журнал чи книгу, влаштує спільний кіносеанс.
  • Інформує лікаря та близьких родичів про поточний стан літньої людини.

Чи надають доглядальниці і няньці таку послугу, як паліативна допомога тяжкохворим і страждаючим онкологічним захворюванням?

Так , молодший патронажний склад також бере безпосередню участь у програмі надання паліативної допомоги, яку пропонує приватний хоспіс. Park ». Це стосується не тільки тих пацієнтів, які розташувалися на стаціонарі, а й тих, хто вважав за краще залишитися в домашніх умовах. У нашому геріатричному пансіонаті сформовано мобільну патронажну службу, яка на першу вимогу висувається на вказану адресу. Догляд за літніми людьми старше 80, а найчастіше і 70, і 60, передбачає безперебійний контроль, оскільки пацієнтів долає деменція, старече недоумство, склероз, артроз тощо.

Поряд з медикаментозною підтримкою пацієнту потрібна психологічна допомога, яка також виявляється безперервно. На психологічну допомогу можуть також розраховувати члени сімей та близькі люди пацієнтів, які перебувають у стресовому стані. В рамках надання паліативної допомоги медсестри та санітарки методом введення пацієнту відповідних препаратів пом’якшують, нівелюють больовий синдром або повністю усувають біль, який завдає рак у завершальній стадії.

Люди з особливими потребами очікують чуйного ставлення до себе. Цим же характерний і догляд за інвалідам та. Наші санітарки виявляють повагу до підопічних, намагаються їх розважити, не допускають зневіри та занепадних настроїв, тому що стан зниженої активності призводить до фрустрації та сенсорної депривації, а це абсолютно неприпустимо при затяжних або невиліковних недугах. Таким чином, надання комплексної паліативної підтримки часто призводить до часткової або спонтанної ремісії, а багато пацієнтів легше переносять затяжну хворобу , намагаються позбутися комплексу жертви і підбадьоритися.

Специфікація доглядальниць та нянь допоможе визначитися з тим видом послуг, який Вам найкращий:

  • Нічна медсестра необхідна тоді, коли потрібен безперервний, цілодобовий догляд за лежачим або онкохворим , що супроводжується нічним чуванням для здійснення процедур та прийому ліків.
  • Няня компаньйонка допоможе літнім родичам у домашній роботі, що переважно затребуване, коли йдеться про приватний будинок чи особняк. Особливо, якщо батьки, дядьки з тітками, дідусі з бабусями живуть віддалено – дуже важлива присутність в їхньому оточенні надійної довіреної особи.
  • Погодинна доглядальниця, що приходить, прийде на допомогу для сімей, де періодично потрібна зміна в процесі опіки тяжкохворого або старого родича. Ви самостійно призначите точний час прибуття няні і згодом оплатите роботу доглядальниці згідно з погодинною або навіть похвилинною тарифікацією.
  • Доглядальниця в медичний заклад буває затребувана тоді, коли державна чи спеціалізована лікарня не надає такої послуги. Багатьом знерухомленим пацієнтам потрібний посилений гігієнічний догляд та постійна увага. Хворим часто потрібний реабілітаційний комплекс послуг, регулярна гімнастика, відновлення опорно-рухових функцій та інше.
  • Подобова няня приходить на одну або кілька діб залежно від того, на який період людина похилого віку залишається на самоті. Така послуга має попит у родичів при частих службових відрядженнях і в разі потреби раптового від’їзду на нетривалий термін. Доглядальниця подобово буває незамінна, оскільки здатна не тільки погодувати, помити, забезпечити ліками, уколами, крапельницями та процедурами, а й вирушити на прогулянку використовуючи колісне крісло чи ходунки, а також транспортувати підопічного в поліклініку на лікарський огляд чи здачу аналізів.

 

На який час можна помістити літнього родича в приватний хоспіс «Сонячний парк» з послугою доглядальниці?
Період перебування Вашого дорогого старого в нашому шпиталі нічим і ніким не обмежений - приватний будинок для людей похилого віку приймає гостей цілодобово і на будь-який термін. Зазначимо, що наша компанія забезпечує клієнтів транспортуванням у режимі 24/7. Час перебування у нас залежить від самопочуття хворого, від специфіки його недуги, від призначень лікаря, від ситуації в сім'ї і так далі. Пацієнт може бути поміщений у геріатричний пансіонат на тривалий час з метою реабілітації після перенесеного інфаркту або інсульту, відновлення організму після перелому хірургічної шийки стегна або іншої складної травми, на підтримуюче забезпечення при онкології, для надання комплексної паліативної підтримки в рамках соціал. Колективні заняття ЛФК (лікувальна фізкультура) та гімнастикою, у тому числі дихальною, допомагають пацієнтам подолати кризу, наново вчитися ходити та рухатися. Спільні настільні ігри, творчі студії та гуртки за інтересами змушують старих відволіктися від тяжких думок, перейти на позитивні емоції, навчитися радіти життю, як і раніше.
Які умови пропонує літньому пацієнту приватний будинок для людей похилого віку «Sunny Park» для проживання під опікою няні?
Санаторій та хоспіс розміщує персонально або у приміщеннях з мінімізованим сусідством до 3-4 осіб. Кімнати обставлені ергономічними меблями, ліжками, оснащеними матрацами, що дозволяють персоналу контролювати шкірний покрив лежачих хворих та вживати профілактичних заходів. У кімнатах затишно приглушене освітлення, продумані деталі інтер'єру. Постояльці мають можливість доповнити обстановку предметами, привезеними з дому, речами, з якими пов'язані приємні спогади. Прибирання приміщень щоденне: видаляється пил, все протирається вологою шваброю. Житлове приміщення регулярно провітрюється. Зміна постільної білизни здійснюється за необхідності. Заходи щодо комфортизації проживання проводить як загальний вишколений персонал, так і доглядальниці, які опікуються постояльцями індивідуально. Збалансоване харчування є 24/7. Нянечка при необхідності годує підопічного, догляд за інвалідами відбувається і вдень, і вночі.
Яку допомогу надає подобова доглядальниця при переміщеннях постояльця, що надійшов до приватного геріатричного пансіонату «Сонячний парк»?
Няня забезпечує транспортування підопічного як усередині будівлі хоспісу, так і на прилеглій території, де розташована рекреаційна зона. Пересування всередині будинку для людей похилого віку здійснюється за допомогою таких засобів, як колісне крісло, ходунки або каркасні ноші. Навіщо пацієнти переміщаються? Вони відвідують співробітників окремих спеціальностей, проходять оздоровчі, підтримують процедури та перевірки, здають аналізи, зустрічаються з рідними у спеціальному приміщенні, яке створено для проведення сімейних урочистостей та приватного спілкування з родичами. Ці ж засоби переміщення знаходять застосування і для того, щоб відвезти або супроводити людину похилого віку в парк на прогулянку. Право на щоденний контакт дорогих людей похилого віку з навколишньою природою дотримується неухильно. Це не просто дозвілля, але невід'ємна частина комплексу заходів з надання паліативної допомоги, одним з важливих інструментів якої по праву вважається можливість якомога частіше бувати на свіжому повітрі, насолоджуватися співом птахів, спостерігати зміну сезонів. У зв'язку з необхідністю таких пересувань доглядальниця стає незамінною - навіть якщо інвалідне крісло автоматизоване, то для того, щоб спочатку помістити в нього і назад підняти тяжкохворого, необхідні міцна спина і вмілі руки няньки.
Як зателефонувати чи написати в приватний госпіталь «Sunny Park» для замовлення послуги подобова доглядальниця?
Номер мобільного телефону: +38 (067) 153-05-05. Електронна адреса: domprestarelih.od@gmail.com
У яких містах України приватний хоспіс «Сонячний парк» надає послуги доглядальниці?
Київ, Одеса, Вінниця, Кропивницький (Кіровоград), Полтава, Харків, Дніпро (Дніпропетровськ), Рівне, Херсон, Луцьк, Хмельницький, Житомир, Львів, Суми, Черкаси, Запоріжжя, Миколаїв, Тернопіль, Чернігів, Івано-Франківськ, Ужгород, Чернівці.
Бажаєте отримати консультацію?
Залишіть заявку - наші фахівці підберуть оптимальний варіант послуг