Будинок для літніх людей у Львові «Sunny Park» — це приватний пансіонат для літніх людей

оформлення за один день

догляд, турбота та опіка 24/7

п'ятиразове харчування

цілодобове відеоспостереження

Як оформити постояльця?
Звернення із сайту
Звернення із сайту

Ви залишаєте заявку на сайті або дзвоніть в офіс

Консультація
Консультація

Наш менеджер відповість на всі Ваші запитання

Екскурсія до пансіонату
Екскурсія до пансіонату

По приїзду Ви переконаєтесь у надійності нашого сервісу

Визначення інтенсивності опіки
Визначення інтенсивності опіки

Залежить від стану постояльця

Підготовка документів
Підготовка документів

Вам знадобиться скан копії паспорта та ІПН

Укладання договору
Укладання договору

Оформлення договору займає мінімум часу

Збір речей
Збір речей

Зберіть все найнеобхідніше та найулюбленіші речі близької людини

Ласкаво просимо до «Sunny Park»
Ласкаво просимо до «Sunny Park»

Ми забезпечимо затишок, тепло та турботу!

дім для літніх людей, догляд за літніми людьми львів, дім престарілих львів ціни, пансіонат для літніх людей львівУ літньому віці люди з особливими потребами, що досягли похилих років, часто обтяжені численними неприємностями зі здоров’ям, які посилюються поступовою втратою самостійності у повсякденному побуті. Не рятує у таких ситуаціях навіть проживання у колі рідних людей, бо дітям та онукам необхідно залишатися активними учасниками соціуму — треба вчитися, працювати, підтримувати громадські контакти. Надія лише на будинок престарілих у Львові «Sunny Park» — це надійний приватний пансіонат для літніх людей (Львівська область).

Часу на те, щоб надавати повноцінну патронажну опіку та створювати потрібне психоемоційне тло, катастрофічно не вистачає самим гуманістично налаштованим сім’ям. Адекватний відновлюючий розпорядок та підтримуючий догляд за літніми людьми, інвалідами та лежачими хворими після операції здатний забезпечити виключно пансіонат для людей похилого віку.

У регіоні Львівська область це, безумовно, будинок для літніх у Львові «Sunny Park». Оформлення родича в спеціалізований пансіонат для людей поважного віку (дім престарілих) є найбільш дієвим, ефективним варіантом для його перебування та старанного обслуговування з боку професійного персоналу.

Переваги приватного пансіонату (будинок для літніх людей Львів)

Якщо порівняти державну установу з приватним закладом для людей похилого віку (дім пристарілих), то порівняння виявиться далеко не на користь першого. Національні пансіонати для літніх людей (за винятком кількох прикладів, які переважно розташовані в районі столиці держави) в переважній більшості перебувають у досить жалюгідному стані. Пенсіонери, які в них знаходяться, часто не мають більш гідної альтернативи, оскільки не мають спорідненої підтримки та достатніх засобів для розміщення у дім пристарілих Львів, що є справжнім геронтологічним санаторієм.

Що добре за тих умов, що пропонує приватний пансіонат для літніх людей?

  • Розташування у сприятливій для відновлення локації, яка віддалена від транспортних вузлів та промислових підприємств. Персонал створює максимально спокійну обстановку та нетоксичну емоційну атмосферу, завдяки яким Ваш родич спокійно та впевнено почувається.
  • Поселення у затишній кімнаті чи палаті з трьома чи чотирма сусідами, які раді компанії та благодушно налаштовані один до одного.
  • Будинок для людей похилого віку (будинок пристарілих) міститься в суворій чистоті. Вологе прибирання та провітрювання всіх без винятку приміщень проводяться щодня.
  • Доглядальниця (послуги доглядальниці Львів) та чергова медсестра гарантують цілодобове спостереження за підопічними, які часто не спроможні самі про себе подбати.
  • Фахівці (невролог, мануальний терапевт, масажист, реабілітолог) забезпечують реалізацію відновлювальних програм, які підтримують опорно-руховий апарат та ЦНС (центральна нервова система) у функціональному стані.

З якими патологіями приймають у приватний будинок для літніх людей Львів?

Діагнози найрізноманітніші, оскільки у поважному віці люди з особливими потребами накопичують велику кількість патологій. Точний епікриз та своєчасні аналізи, діагностика та обстеження дозволяють медикам, які представляють приватний будинок для людей похилого віку Львів (ціна на послуги найнижча в регіоні Львівська область) пом’якшити симптоми захворювань та домогтися ремісії навіть при невиліковних патологіях. Не приймаються до закладу гості з такими хворобами, як туберкульоз та вірусна інфекція, що спричиняє запалення легень (пневмонія) та серцеві напади. Найчастіше наші постояльці потребують реабілітаційних програм після загострень (інсульт, інфаркт) і травмуючих подій (ЧМТ — черепно-мозкова травма, перелом шийки стегна).

Зазначимо, що доступні перевезення лежачих хворих, транспортування інвалідів та пацієнтів після операції у будинок пристарілих Львів (ціна найнижча) від досвідчених співробітників партнерської фірми.

Львівська область, реабілітація після інфаркту

Львівська область, реабілітація після інсультуЛьвівська область, реабілітація після ЧМТЛьвівська область, реабілітація після перелому шийки стегнаЛьвівська область, реабілітація після ендопротезуванняЛьвів, реабілітація після ендопротезуванняЛьвів, реабілітація після перелому шийки стегнаЛьвів, реабілітація після ЧМТ

Львів, реабілітація після інфарктуЛьвів, реабілітація після інсульту

 

Чи можлива в будинку для престарілих «Sunny Park» така послуга, як догляд за лежачими хворими?
Так, таку послугу приватний будинок пристарілих «Сонячний Парк» у Львові надає. Догляд за інвалідами та старими, обтяженими такими хворобами, як онкологічне захворювання, пневмонія, хронічна обструктивна хвороба легень (ХОЗЛ), атеросклероз, параліч та інші, потребує відповідальності та сталості. Фахівці вимагають від персоналу максимальної віддачі та уваги. Наші постояльці повною мірою забезпечені гігієнічним доглядом, медикаментами та фізіотерапевтичними процедурами, які не дозволяють хворим остаточно втратити рухливість та надію на відновлення опорно-рухового функціоналу. Перебуваючи у приватному хоспісі «Санні Парк» у Львівській області, літні українці забезпечені всім необхідним — їх перевдягають та миють, подають та прибирають судно, забезпечують препаратами та процедурами, дають можливість спілкуватися один з одним. Отже, ми можемо говорити про повноцінну життєдіяльність людей похилого віку пенсіонерів настільки, наскільки дозволяє гостра або хронічна недуга.
Чи може постоялець приватного хоспісу «Сонячний Парк» користуватися ноутбуком чи планшетом?
Так, звичайно, може. Правила внутрішнього розпорядку, які декларує приватний геріатричний пансіонат Sunny Park у Львові, передбачають використання комп'ютера постояльцями. Зазначимо, що в нашій установі діє цілодобове підключення до мережі інтернет, тому хворим можна користуватися бездротовими комунікаціями. Зв'язок із рідними людьми також можливий не лише за допомогою мобільного телефону, але й за участю програм на планшеті або ноутбуці. Окремо потрібно додати, що наші «сестри милосердя» завжди радо допоможуть пацієнтам у здійсненні телефонного дзвінка або сеансу відеозв'язку зі родичами. Таким чином, вся малогабаритна техніка, яку легко можна піддати санітарній обробці, вітається у стінах приватного будинку для людей похилого віку «Санні Парк» у Львівській області. Поряд із комп'ютерами, право користування поширюється на радіоприймачі та CD-магнітоли. У стінах санаторію для літніх українців проводяться спільні перегляди телевистав та відеозаписів концертів. У рамках культурної програми літні постояльці діляться один з одним враженнями, спілкуються на цікаві для них теми.
Чи існує екстрена доставка пацієнтів у дім престарілих «Санні Парк»?
Так, ми сприяємо тому, щоб при гострій необхідності пацієнт був максимально швидко поміщений у приватний геріатричний пансіонат «Sunny Park» у Львові. В даний час на стадії формування знаходиться надання такої послуги як патронажне таксі. Що вона включає? Насамперед, це автомобіль із просторим кузовом, оснащений кушеткою з ременями для утримання пацієнта в статичному положенні, а також спеціальними кріпленнями для фіксації інвалідного візка чи колісного крісла. Таким чином, Ваш літній родич не постраждає при транспортуванні від трясіння, яке може вкрай негативно вплинути на його самопочуття. Адже для тих людей похилого віку, яких долає онкологічне захворювання, старечий параліч або недоумство, а також для хворих, які нещодавно перенесли важку операцію, вкрай необхідний спокій. До складу патронажної команди входять: спеціально підготовлений водій, медсестри та санітари. Залежно від діагнозу майбутнього постояльця знаходиться спеціалізація супроводжуючих. Отже, у разі непередбаченого нападу або загострення, яке можливе під час шляху до приватного шпиталю «Сонячний Парк» у Львівській області, Ваш родич отримає професійну та своєчасну допомогу.
Чи надає приватний будинок для літніх людей «Sunny Park» таку послугу, як погодинна медсестра (доглядальниця)?
Так, такий сервіс входить до переліку можливих послуг від приватного будинку для людей похилого віку «Санні Парк» у Львові. Незважаючи на те, що стаціонарне обслуговування набагато краще при таких недугах, як онкологія, параліч, атеросклероз, старече недоумство або деменція, пієлонефрит, пневмонія та інші хронічні або гострі захворювання, ми надаємо послугу погодинна доглядальниця. Цей захід продиктований попитом на подібне обслуговування. Зазначимо, що деякі літні українці, яких долає невиліковний рак чи серцево-судинне захворювання, хочуть проводити якнайбільше часу у рідних стінах. На деяких стадіях хвороби, коли тимчасова ремісія вже неможлива, перебування у приватному шпиталі «Sunny Park» у Львівській області вже не таке необхідне. Тому ми охоче йдемо на зустріч і надаємо можливість запрошувати няню чи медсестру на нетривалий період, але щодня, або з постійним перебуванням біля ліжка хворого. Цілодобове обслуговування включає повний гігієнічний догляд, виконання всіх маніпуляцій (укол, крапельниця, прийом ліків), а також допомога у транспортуванні пацієнта на процедури, переміщення по дому та на вулицю.
Чи можлива реабілітація після інсульту у приватному хоспісі «Сонячний Парк»?
Так, послугу реабілітації після ішемічного інсульту приватний геріатричний пансіонат «Санні Парк» у Львівській області надає. Поряд із цим, наші провідні фахівці надають послугу реабілітації після інфаркту міокарда. Отже, загострення патологій серцево-судинної системи – це часте явище серед людей похилого віку. Відновлення нормальних функцій судин і серця може тривати тривалий період. У зв'язку з цим необхідно наголосити, що приміщення у приватний будинок для літніх людей «Sunny Park» у Львові набагато краще за надання догляду в домашніх умовах. Зазначимо, що у стінах нашого санаторію для людей, які досягли похилого віку, є все, що необхідно для повноцінної реабілітації. У нас є можливість консультуватися у лікарів усіх напрямків. Наші медсестри та няні надають комплексне гігієнічне обслуговування, надають своєчасне медикаментозне забезпечення у чіткій відповідності до призначень. Поряд з цим, наші доброзичливі санітарки транспортують постояльців на відновлювальні процедури (фізіотерапія, кінезіотейпування, ЛФК, ультразвук), а також допомагають людям похилого віку знаходиться на свіжому повітрі.

!Обов’язковий попередній запис за номером телефону!
+38 (067) 153-05-05

Бажаєте отримати консультацію?
Залишіть заявку — наші фахівці підберуть оптимальний варіант послуг