Будинок для літніх людей в Києві «Sunny Park»

оформлення за один день

догляд, турбота та опіка 24/7

чотириразове харчування

цілодобове відеоспостереження

Головна цінність наші гості
Кваліфіковані доглядальниці та медсестри кожному підопічному дають можливість повністю адаптуватися у нас та стати частиною однієї великої родини.
Одна з основних переваг - зручність та затишок
Проста, але дуже комфортна обстановка сприяє відпочинку і поточним процедурам, а щоденне прибирання підтримує порядок і свіжість атмосфери в кімнатах.
Як оформити постояльця?
Звернення із сайту
Звернення із сайту

Ви залишаєте заявку на сайті або дзвоніть до офісу

Консультація
Консультація

Наш менеджер відповість на всі Ваші запитання

Екскурсія до пансіонату
Екскурсія до пансіонату

По приїзду Ви переконаєтесь у надійності нашого сервісу

Визначення інтенсивності опіки
Визначення інтенсивності опіки

Залежить від стану постояльця

Підготовка документів
Підготовка документів

Вам знадобиться скан копії паспорта та ІПН

Укладання договору
Укладання договору

Оформлення договору займає мінімум часу

Збір речей
Збір речей

Зберіть все найнеобхідніше та найулюбленіші речі близької людини

Ласкаво просимо до «Sunny Park»
Ласкаво просимо до «Sunny Park»

Ми забезпечимо затишок, тепло та турботу!

Кожна людина бажає провести старість максимально комфортно і спокійно, не потребуючи додаткових турбот і уважного ставлення. Але при цьому часто люди похилого віку не хочуть завдавати незручностей своїм близьким, будучи їм тягарем, вимагаючи уваги та догляду. Або може бути інша ситуація, коли у рідних та дітей пенсіонерів може елементарно не бути часу на догляд за своїми старими родичами. Хронічні недуги дають себе знати переважно саме у похилому віці, тому люди часто стають нездатними повноцінно себе обслужити. Тому пансіонат для літніх людей — це найкращий варіант для українців та українок, які проживають у регіоні Київська область (селище Крюківщина).

Будинок для людей похилого віку в Києві «Sunny Park» – це комфорт і турбота для ваших близьких. Уважний та чуйний персонал має великий досвід роботи у сфері догляду за людьми похилого віку. Ми знаємо, як важливий комфорт і турбота людям у такому віці. У нас забезпечується необхідні профілактика та підтримка людей похилого віку протягом усього періоду перебування в пансіонаті. Чекаємо на екскурсію! Телефонуйте!

Для Вас це гарна можливість забезпечити своїм батькам, дідусям та бабусям гідну старість.

Чому варто звернутися саме до нас

  • У нашому будинку працює персонал із високою кваліфікацією. Крім цього, у нас є організатори дозвілля, які продумують програму відпочинку для пенсіонерів згідно з їхньою віковою категорією. Літнім людям буде цікаво не лише отримувати належний догляд, а й цікаво проводити час: дивитися фільми, танці, слухати пісні та виступи.
  • Максимально комфортабельні умови перебування орієнтовані на те, щоб наші постояльці відчували себе затишно та безтурботно.
  • Ще однією перевагою перебування у нас є можливість пенсіонерів бути не самотніми, тобто перебувати в середовищі ровесників, спілкуватися та з користю проводити час.
  • Зручний порядок дня дозволяє отримати необхідні процедури, вчасно поїсти, відпочити, відволіктися від повсякденних турбот. Розклад складається з урахуванням індивідуальних особливостей людини та дає можливість провести щодня повноцінно та насичено. Завдяки такому підходу кожен постоялець отримує необхідну програму зайнятості, оздоровлення та водночас відпочинку на цілий день, що допомагає уникнути смутку, поганих думок, смутку, властивих людям у такому віці. Коли кожен день наповнений новими цікавими подіями, при цьому пацієнт отримує належний догляд та відпочинок, йому ніколи нудьгувати, він має можливість відволіктися від хвороб, негативу, відчуття власної безпорадності.

Будинок для людей похилого віку в Києві – чудові умови для поселення

дом престарелых, гериатрический пансионат, деменция, маразм, депрессияАктивні заняття починаються з самого ранку — для людей похилого віку проводиться зарядка, водні процедури. Також постояльці мають час на догляд за собою зранку — проведення гігієнічних процедур. Після цього людям похилого віку пропонується сніданок. Для тих, хто не має можливості прийти на нього, харчування організовується прямо в кімнаті. Персонал допомагає їсти та пити важко хворим людям, які не мають змоги самостійно вживати їжу.

Після сніданку пацієнтам надається огляд, проводяться необхідні процедури.Далі охочі можуть провести час на свіжому повітрі, прогулюючись великою територією нашого пансіонату. До обіду вони мають вільний час.

Після обіду на постояльців чекає тиха година, коли в корпусах дотримується тиша, і вони можуть відпочити, почитавши книгу, дивлячись телевізор або віддаючи перевагу денному сну. Після тихої години на них знову чекають прогулянки, спілкування та вільне проведення часу, яке кожен вільний витратити на свій розсуд.Можна зайнятися цікавими справами: пограти у доміно, карти, почитати книги, розгадати кросворди тощо.

дом престарелых, пансионат для пожилых, Киев, Sunny ParkТакож приємне спілкування у облаштованих альтанках та лавках на свіжому повітрі дозволить переключити увагу, цікаво та корисно провести час, знайти однодумців.Після прогулянок усі запрошуються на вечерю, враховуються побажання у меню.

Дієтологи, які працюють у пансіонаті, допомагають скласти програму харчування індивідуально для кожного пацієнта. До раціону включені продукти, корисні при певних захворюваннях.

Вечір люди похилого віку також проводять на свій розсуд, кожен воліє займатися тим, що йому до вподоби читати літературу, газети та журнали, дивитися фільми або передачі, спілкуватися з іншими постояльцями.

Професійна підтримка та спостереження працівників

На протязі всього періоду перебування в пансіонаті, люди похилого віку знаходяться під наглядом вишколеного персоналу.

Киев, дом престарелых, реабилитация после инсульта, Киевская область, КрюковщинаРозклад може змінюватися залежно від самопочуття пацієнта. Якщо до людини приїхали відвідати рідні, порядок коригується. Розпорядок дня сприяє одужанню та відновленню після хвороб, гарному настрою та кращому стану здоров’я.

Домашня обстановка в номерах-кімнатах для проживання дозволить почуватися як удома, тут передбачена допоміжна техніка, ліжка мають захисні борти, а у ванних кімнатах передбачені спеціальні ручки для зручності користування санвузлом та зниження рівня травмонебезпеки, на яку часто наражаються літні люди.

Якісне побутове обслуговування порадує пацієнтів будь-якого віку.

Постояльці завжди можуть звернутися за допомогою до працівників пансіону. Їх вислухають і допоможуть — чого б не стосувалися прохання.

Упорядкована територія пансіонату надихає, дозволяє розслабитися та налаштовує на одужання. Також гарантовано безпеку кожного людини, що проживає в пансіонаті. Всюди встановлені системи пожежного контролю.

Відмінний заклад для людей похилого віку у місті Київ

дом престарелых в Киеве, гериатрический пансионат, хоспис, уход за пожилыми, инсультУ нас проходять реабілітацію люди з обмеженими можливостями, пацієнти, які перенесли різні травми, втратили пам’ять, страждають на стару деменцію, хворобу Альцгеймера та багато інших хвороб.

Крім цього наш персонал завжди з радістю зробить увагу тим, хто потребує підвищеної уваги, відчуває дефіцит спілкування, страх та інші емоції, що заважають повноцінно жити та радіти. Повноцінне лікування, безпека та організація дозвілля побудовані таким чином, що похилого віку відчувається максимально впевнено, комфортно, а також знаходити нових друзів та приятелів за інтересами. Багато хто, знайшовши віру в собі, зустрівши однодумців та товаришів, задоволених якісним підходом до себе збоку, просто не хочуть залишати стіни нашого будинку. Адже тут створено всі умови для повноцінного перебування, лікування та дозвілля.

При цьому близькі пацієнти можуть не перейматися благополуччям своїх батьків, родичів, бабусь чи дідусів. Про них якнайкраще підбають наші співробітники, знайшовши індивідуальний підхід до шкірного. До того ж, рідні та близькі можуть завжди відвідувати пацієнта протягом усього терміну його перебування у пансіонаті: у будні з 9:00 до 19:00.

Допомога спеціалістів, яка доступна нашим постояльцям у приватному геронтологічному санаторії «Sunny Park» у Київській області.

Сучасна патронажна служба передбачає безліч інструментів для відновлення душевної рівноваги людей похилого віку українців. Психотерапія (therapeia – турбота, догляд; psych – душа) є одним із них. Це широке напрямок відновлювальних заходів, які пропонують стражденному заспокоєнню, припинення проблем, які створюють психічні розлади. Насамперед це стосується тих пацієнтів, які пережили інсульт, інфаркт, перелом шийки стегна або складну операцію.

дом престарелых в Киеве, гериатрическая клиника, гериатрический пансионат, инсульт, инфаркт, болезнь АльцгеймераДогляд за літніми, яких дошкуляє хвороба Паркінсона або синдром Альцгеймера, та хворими після хірургічних втручань, що також потребують консультації фахівця, здатного їм допомогти, передбачає участь професіонала. Насамперед, арт-терапія, гештальт-психотерапія чи когнітивно-поведінковий метод спрямовані на усунення внутрішнього дисбалансу у хворого пенсіонера. Найчастіше патології психіки та нервної системи пов’язані з неадекватним ставленням суб’єкта до навколишнього соціуму чи до самого себе. Здолати когнітивний дисбаланс найлегше у колективі. Соціальна адаптація в рамках зайняття з патронажним співробітником відноситься до тих профілактичних плюсів, які має приватний будинок для літніх людей «Sunny Park».

Приватна геріатрична клініка дозволяє українцям, які досягли поважних років, пройти наступні реабілітаційні програми: очищення організму, лімфи, кровоносної системи від паразитів, токсинів та шлаків, зміцнення імунної системи та тотальне оновлення психоемоційного вектора мислення. Детоксикація органів – важлива частина на старті будь-якої програми, що відновлює або підтримує.

Доступно індивідуальне консультування з усіх життєво важливих питань під час групового обговорення або у приватному порядку. Невропатолог і рефлексотерапевт пропонують підопічним нові системи, що відновлюють функції, що безповоротно пішли, організму, здатність до самообслуговування в гігієнічному і побутовому аспектах. Народна медицина, фітотерапія та фізіотерапія йдуть в оздоровчих комплексах «пліч-о-пліч». Наші кваліфіковані працівники використовують значну кількість профілактичних методів, серед яких навіть су-джок терапія – акупунктура.

Доброзичлива атмосфера та можливість спілкування

Всебічна допомога та комплексний підхід до проблем кожного чоловіка чи жінки, дбайливе ставлення, повага та чуйність неодмінно оцінять ваші близькі. Адже для них у такому поважному віці турбота та участь з боку є головними чинниками для того, щоб почуватися потрібними.

дом престарелых в Киеве, гериатрическая клиника, гериатрический пансионат, инсульт, инфаркт, болезнь АльцгеймераТому правильна організація часу, нагляд патронажного персоналу, допомога в будь-яку хвилину, правильне харчування, свіже повітря та спілкування роблять щодня перебування в пансіонаті таким, що запам’ятовується.

На нашому сайті Ви завжди можете дізнатися точну вартість розміщення в будинку для людей похилого віку. Для цього необхідно буде заповнити спеціальну форму-анкету та наші співробітники зв’яжуться з Вами.

Невимушена обстановка, доброзичливі працівники та всі умови для людей похилого віку допоможуть зробити старість заслуженою та сповненою позитивних емоцій. Краще за нас немає нікого!

Що входить до спектру послуг приватного пансіонату в Києві «Сонячний парк» для людей похилого віку?
Досвідчені працівники будинку престарілих подбають про Ваших престарілих родичів на високому професійному та людському рівні. Можлива реабілітація після перелому хірургічної шийки стегна, ішемічного інсульту, інфаркту міокарда, гострих захворювань внутрішніх органів, травм різного ступеня складності. Пансіонат працює як хоспіс і санаторій для літніх людей, які страждають на хронічні захворювання.
Чи існують якісь складності для приміщення літньої людини у приватному будинку для людей похилого віку «Sunny Park» у Києві?
Жодних складнощів немає. Вам необхідно лише звернутися до наших професійних співробітників до офісу компанії. Спеціально підготовлені менеджери швидко врегулюють всі питання юридичного характеру, транспортують нового постояльця до пансіонату, де патронажна служба забезпечить усім необхідним та піклується.
У чому перевага будинку для людей похилого віку перед домашнім доглядом за старими?
У приватному пансіонаті в Київській області «Сонячний парк» Вашим старим родичем, обтяженим хронічним чи гострим захворюванням, займуться професійні працівники, а не слабо обізнані люди з близького оточення, медсестра або доглядальниця. Дії фахівців будуть ґрунтуватися на аналізах та актуальних спостереженнях за пацієнтом, які невсипуще здійснюються спеціально підготовленим персоналом.
Як швидко зв'язатися з представником приватного санаторію Sunny Park у Києві?
Номер мобільного телефону:
+38 (067) 153-05-05
Електронна адреса:
domprestarelih.od@gmail.com

!Обов’язковий попередній запис по телефону! 0671530505

Ми чекаємо на екскурсію в наш чудовий пансіонат для літніх людей у ​​Києві! Вам не захочеться йти! Будинок для людей похилого віку за європейськими стандартами, але за найприємнішою ціною!

Адреса: Київ, Село Крюківщина

 

Бажаєте отримати консультацію?
Залишіть заявку - наші фахівці підберуть оптимальний варіант послуг