УВАГА ‼️‼️‼️‼️‼️ ВКРАЙ ВАЖЛИВО ‼️‼️‼️‼️

У Вашому місті на даний момент нашої установи НЕМАЄ!!!!

Планується відкриття до КІНЦЯ 2024 РОКУ!!!!

Найближчі пансіонати нашої мережі будинків для людей похилого віку знаходяться в містах:

КИЇВ, ОДЕСА, ЧЕРКАСИ, КРИВИЙ РІГ!!!!

Будинок для літніх людей в Миколаєві «Sunny Park»

оформлення за один день

догляд, турбота та опіка 24/7

чотириразове харчування

цілодобове відеоспостереження

Як оформити постояльця?
Звернення із сайту
Звернення із сайту

Ви залишаєте заявку на сайті або дзвоніть до офісу

Консультація
Консультація

Наш менеджер відповість на всі Ваші запитання

Екскурсія до пансіонату
Екскурсія до пансіонату

По приїзду Ви переконаєтесь у надійності нашого сервісу

Визначення інтенсивності опіки
Визначення інтенсивності опіки

Залежить від стану постояльця

Підготовка документів
Підготовка документів

Вам знадобиться скан копії паспорта та ІПН

Укладання договору
Укладання договору

Оформлення договору займає мінімум часу

Збір речей
Збір речей

Зберіть все найнеобхідніше та найулюбленіші речі близької людини

Ласкаво просимо до «Sunny Park»
Ласкаво просимо до «Sunny Park»

Ми забезпечимо затишок, тепло та турботу!

Кожна літня людина заслуговує на приємну старость, оточену увагою, турботою, розумінням і підтримкою. Однак багато членів сім’ї не мають вільного часу, щоб надати все це близькій людині. Люди часом опиняються у скрутних ситуаціях. Різні життєві обставини можуть застати зненацька, літні чоловіки та жінки часто потребують допомоги. Будинок для літніх людей в Миколаєві «Sunny Park» може стати для вас гарним рішенням. Кожен, хто живе тут, прагне покращити якість свого життя, стаючи активнішим. Йдеться про високі стандарти обслуговування, засновані на світовому досвіді та практиках.

На жаль, про старість мало хто думає заздалегідь. Люди, які дожили до похилого віку, народилися та виросли у Радянському Союзі. Їхнє світосприйняття сильно відрізняється від сучасного менталітету.

Це важливо розуміти, щоб правильно обслужити людину. Наші люди похилого віку живуть, а не доживають. Вони отримують необхідні емоції щодня і не почуваються покинутими, як це часто відбувається з тими, хто змушений прокидатися вранці у порожній квартирі.

Чому “Sunny Park“?

  • комфорт та затишна обстановка: наші гості завжди почуваються як вдома в атмосфері, створеній чуйним персоналом;
  • дозвілля та комфорт: ми підтримуємо активне соціальне життя і не залишаємо нікого занудьгувати;
  • реабілітація через можливі різні захворювання: люди втрачають інтерес до життя, але їм допомагають повернутися наші співробітники — досвідчені професіонали та небайдужі люди.

Ми любимо допомагати людям, тому робимо свою роботу з теплотою, любов’ю та увагою до кожного. Ми пишаємося тим, що нам вдається зробити життя інших кращим. Саме тому з нами так охоче співпрацюють. Ми надаємо своїм гостям чудово підготовлений побут, якісний догляд та здійснення належного способу життя.

Все розраховано людей різного віку. Відвідувачам надається збалансований раціон харчування, необхідний підтримки здоров’я.

У нашому місті ця тема особливо актуальна, оскільки знайти організацію, якій можна буде справді довіритися, по-справжньому важке завдання.

При цьому така потреба існує у багатьох — адже в нашій країні питання старіння нації стоїть дуже гостро, але ефективних заходів не вживає практично ніхто. Рівень народжуваності продовжує знижуватись і вік населення зростає. Тому ми й поставили своїм завданням допомогу людям, які більше не мають можливості самостійного життя і просто не знають куди звернутися. У Миколаєві часто можна побачити самотніх стареньких — їм потрібне заняття, спілкування та друзі. Ці речі необхідні в житті кожного з нас: вони такі прості та елементарні, але можуть стати важкодоступними для людей похилого віку.

Нашою метою є змінити це, зробивши життя знову цікавим і наповненим змістом.

До кожної людини потрібен індивідуальний підхід — це слід враховувати. Наприклад, для деяких вихід на вулицю здається спочатку непереборною перешкодою, але вже за кілька місяців практики прогулянка стає стимулом дожити до весни.

Професіоналізм у центрі Sunny Park

Наші спеціалісти навчені усьому необхідному. Вони відносяться до бабусь та дідусів з любов’ю. Завжди приголублять, обіймуть та розпитають про життя. Усі мають різну ситуацію. Переїзд може здатися крайнім заходом, надто радикальним стосовно літньої людини. Хтось може думати, що простіше найняти доглядальницю і покладатися повністю на неї, адже в такому разі пацієнт залишається вдома і не куди не переїжджає, що має благотворно позначитися на його стані.

Але подумайте — про який гарний настрій, про яке нормальне життя може йтися, якщо людина позбавлена ​​повноцінної соціалізації та безлічі інших переваг?

Пропонуємо вам користуватися нашими послугами. Це правильне та раціональне рішення. Для близьких людей, родичів це економія часу з можливістю відвідувати постояльців регулярно. Для літньої людини ж це може стати новим витком життя, який наповнить його змістом. Про наш досвід можна судити з відгуків мешканців та їхніх родичів. Приїжджайте і переконайтесь у цьому – перевірте всі самі!

Які види реабілітації можливі при поселенні до приватного будинку для людей похилого віку «Sunny Park»?
Приватний геріатричний пансіонат «Сонячний Парк» у Миколаєві приймає пацієнтів із різними діагнозами та ступенем тяжкості захворювання. Такі хвороби, як онкологія, пневмонія, атеросклероз, артрит, артроз, енурез, запалення нирок (пієлонефрит), туберкульоз, старече недоумство мають часом тяжкий, гострий чи хронічний характер. Отже, у вигляді побічних ефектів у похилому віці велика ймовірність патологічних загострень у серцево-судинній системі. Приватний хоспіс «Санні Парк» у Миколаївській області надає такі послуги, як реабілітація після інфаркту, інсульту, перелому шийки стегна, а також інших кістково-м'язових травм та переломів.
Яка ситуація з безпекою постояльців приватного геріатричного пансіонату «Сонячний Парк»?
Безпека у приватному хоспісі «Санні Парк» у Миколаєві контролюється та підтримується спеціальною службою. Зокрема, протипожежна безпека. Усі системи оповіщення та сигналізації відрегульовані та перебувають у робочому стані. Пожежна безпека на контролі МНС України, паспорт функціональної готовності підтверджують періодичні інспекції. Таким чином, Ваш літній родич, прикутий до ліжка, що страждає від такого захворювання, як рак, пієлонефрит або пневмонія, надійно захищений від неприємних несподіванок. Охорона ретельно спостерігає за довіреною їй територією та не допускає сторонніх осіб до меж приватного санаторію для літніх у Миколаївській області.
Що пропонує приватний хоспіс «Санні Парк», крім профілактичних процедур?
Окрім профілактичних та підтримуючих процедур для пацієнтів, яких долає онкологічне захворювання чи інша тяжка хвороба, приватний геріатричний пансіонат «Санні Парк» у Миколаєві надає психологічну та соціальну підтримку. Фахівець діагностують самопочуття постояльця та надають йому підтримку. Садиба для людей похилого віку «Sunny Park» в Миколаївській області піклується про своїх підопічних. У санаторії для літніх людей проходять групові або індивідуальні заняття. В рамках послуги медсестри (доглядальниці) наші няні читають важкохворим популярні журнали та книги, проводять гуртки за інтересами, де пацієнт спілкується з однолітками і, таким чином, соціалізується.
В яких умовах проживають гості приватного санаторію Sunny Park?
Поселення в приватний будинок для людей похилого віку «Сонячний Парк» у Миколаєві гарантує такі умови. Розміщення літніх пацієнтів, яких долає рак, пневмонія, ХОЗЛ (хронічна обструктивна хвороба легень), туберкульоз, пієлонефрит або інша тяжка недуга, проводиться в кімнатах, розрахованих на двох максимум сім постояльців. Індивідуальне розміщення можливе за попередньою домовленістю з менеджером компанії «Санні Парк» у Миколаївській області. Харчування чотири рази на день (на добу). Раціон складається згідно з діагнозом та актуальними аналізами. Номери щодня прибирають. Послуги доглядальниці (медсестри) входять у вартість перебування. Можливі щоденні прогулянки або перебування на свіжому повітрі у рекреаційній зоні на прилеглій до санаторію території.
Чи налагоджено культурну програму для пацієнтів приватного будинку для людей похилого віку «Сонячний Парк»?
Окрім патронажного обслуговування хворих у приватному хоспісі «Санні Парк» у Миколаєві, яке контролюють фахівці, проводиться психологічна та соціальна опіка. В рамках надання такої послуги, як паліативна допомога, крім усунення болю при онкологічному захворюванні або іншій тяжкій хворобі, ми підтримуємо пацієнтів морально та духовно. З метою відновлення або підтримки їх моральної та суспільної подоби приватний геріатричний пансіонат «Sunny Park» у Миколаївській області забезпечує гостей культурним дозвіллям — спільним переглядом телевистав і кінофільмів, заняттями в групах за інтересами, проведенням часу на свіжому повітрі. Перебуваючи в рекреаційній зоні на території хоспісу, літні українці можуть спілкуватися один з одним, що в домашніх умовах дуже важко.

!Обов’язковий попередній запис по телефону!
+38 (067) 153-05-05
Адреса: Миколаївська область, с. Мішково-Погорелове, вул. Паркова, 4

Бажаєте отримати консультацію?
Залишіть заявку - наші фахівці підберуть оптимальний варіант послуг