УВАГА ‼️‼️‼️‼️‼️ ВКРАЙ ВАЖЛИВО ‼️‼️‼️‼️

У Вашому місті на даний момент нашої установи НЕМАЄ!!!!

Планується відкриття до КІНЦЯ 2024 РОКУ!!!!

Найближчі пансіонати нашої мережі будинків для людей похилого віку знаходяться в містах:

КИЇВ, ОДЕСА, ЧЕРКАСИ, КРИВИЙ РІГ!!!!

Будинок для літніх людей Україна, Хоспіс, Геріатричний Пансіонат

оформлення за один день

догляд, турбота та опіка 24/7

чотириразове харчування

цілодобове відеоспостереження

Як оформити постояльця?
Звернення із сайту
Звернення із сайту

Ви залишаєте заявку на сайті або дзвоніть до офісу

Консультація
Консультація

Наш менеджер відповість на всі Ваші запитання

Екскурсія до пансіонату
Екскурсія до пансіонату

По приїзду Ви переконаєтесь у надійності нашого сервісу

Визначення інтенсивності опіки
Визначення інтенсивності опіки

Залежить від стану постояльця

Підготовка документів
Підготовка документів

Вам знадобиться скан копії паспорта та ІПН

Укладання договору
Укладання договору

Оформлення договору займає мінімум часу

Збір речей
Збір речей

Зберіть все найнеобхідніше та найулюбленіші речі близької людини

Ласкаво просимо до «Sunny Park»
Ласкаво просимо до «Sunny Park»

Ми забезпечимо затишок, тепло та турботу!

Приватний геріатричний пансіонат Україна, хоспіс, будинок для літніх людей для літніх українців

дом престарелых УкраинаКоли в Україні говорять про будинок для людей похилого віку це викликає у багатьох негативні емоції та хвилю обурення. Паралельно з цим у Європі приватні пансіонати для людей похилого віку виглядають як санаторії.

Існує велика різниця між державним геріатричним пансіонатом та приватним.

Компанія « Sunny Park » – це ціла мережа приватних пансіонатів для людей похилого віку, в яких реалізовані всі умови для перебування, комфортного життя, лікування, реабілітації після інсульту , перелому шийки стегна , онкології та інших захворювань.

У хоспісі працює компетентний персонал із значним стажем роботи. Щодня співробітники стикаються з такими захворюваннями, як хвороба Альцгеймера, цукровий діабет, постінсультні та постінфарктні стани, а також з такими проблемами, як депресія, деменція, розлади кишечника та нетримання, безсоння, необґрунтована паніка, порушення пам’яті.

Тут надають патронажну та психологічну допомогу. До Ваших літніх батьків, бабусі та дідуся поставляться з повагою та турботою.

Як здійснюється догляд за людьми похилого віку в Україні?

Мета нашої компанії не лише надати послуги та забезпечити догляд за літніми людьми, а й підвищити загалом якість геріатричних пансіонатів в Україні. Ми хочемо змінити думку про те, що оформити свого коханого старого в будинок для людей похилого віку — остання справа.

У наших будинках для літніх людей в Україні представлені такі послуги:

  • регулярний огляд;
  • щоденний вимір всіх життєво важливих показників організму (АТ, пульс, рівень цукру при діабеті); контроль за стабільністю стану пацієнта;
  • у разі серйозніших проблем зі здоров’ям — цілодобове спостереження;
  • надання першої допомоги за необхідності;
  • реабілітаційна програма;
  • допомога в особистій гігієні, прибирання, супровід на прогулянці за потреби;
  • догляд за лежачими хворими.

Ціни на догляд за людьми похилого віку в Україні можуть бути різними — це залежить від самого пансіонату.

У нашому будинку для людей похилого віку вартість перебування залежить від умов, які Ви вибираєте для свого близького, від супутніх захворювань та ускладнень. Вартість ніколи не буде для Вас сюрпризом – ми від початку озвучуємо всі тарифи. Доплата з Вашого боку відбувається лише у разі потреби додаткових послуг.

Де може відбуватись реабілітація після інсульту?

Одним з випадків, що найчастіше зустрічаються, який супроводжує старіння, є інсульт. Зумовлено це тим, що до літнього віку серцево-судинна система неабияк зношується через неправильний спосіб життя, харчування, генетичну схильність та багато інших факторів.

В Україні реабілітація після інсульту зазвичай здійснюється у 4-х варіаціях:

  • реабілітація після інсульту у спеціалізованому реабілітаційному центрі;
  • реабілітація після інсульту в будинку для людей похилого віку ;
  • реабілітація після інсульту у лікарні;
  • у домашніх умовах.

гериатрический пансионат УкраинаЗвичайно, найефективніший варіант — це реабілітаційний центр, але й ціна перебування не маленька.

В умовах лікарні можна додатково найняти доглядальницю або няню, яка допомагатиме виконувати реабілітаційну програму, але швидше за все умови проживання залишають бажати кращого.

У домашніх умовах реабілітація найдоступніша за ціною, тому що не включені умови проживання, а лише послуги доглядальниці. Однак слід пам’ятати, що вдома немає можливості консультуватися з медиками: психологами, реабілітологами , логопедами, а також відвідувати кабінет фізіотерапії.

Золотою серединою і за вартістю, і ефективності реабілітації буде перебування в будинку для людей похилого віку .

В умовах нашого геріатричного пансіонату працюють фахівці, тут складають збалансований раціон харчування, є необхідне обладнання та препарати, у тому числі й ті, що знімають больові синдроми. Пацієнти отримують спілкування та соціалізацію, безпеку для свого здоров’я.

Скільки коштує перебування в пансіонаті для хворих на хворобу Альцгеймера в Україні?
Наш хоспіс також відноситься до пансіонату для хворих на синдром Альцгеймера. В Україні таких на жаль небагато, адже старіння все частіше супроводжується цим захворюванням. Хвороба Альцгеймера є прогресуючим захворюванням. Рідні та близькі мають бути готовими до того, що з розвитком хвороби зростатимуть потреби у догляді та допомозі. Вартість перебування в пансіонаті для обтяжених синдромом Альцгеймера формується в залежності від наступних моментів: ступінь тяжкості захворювання, ступінь деменції; чи може підопічний сам про себе подбати, чи йому необхідна постійна допомога; умови проживання: окрема чи спільна кімната. Серед факторів, що впливають на вартість догляду: надмірна вага (понад 80 кг), чи потрібне проведення гігієнічних процедур та профілактика пролежнів, чи потрібні патронажні послуги, такі як ін'єкції, уколи, крапельниці, клізми. Також до складних умов догляду відносяться онкологічні захворювання, необхідність реабілітаційної програми, хворі, що лежать.
Як в умовах пансіонату Sunny Park проводять реабілітацію після перелому шийки стегна?
Перелом шийки стегна - випадок, що часто зустрічається у літніх людей, особливо у жінок. Відбувається внаслідок падіння чи удару, здебільшого обумовлений остеопорозом чи остеоартрозом тазостегнового суглоба. У медичному закладі фахівець проводить діагностику та приймає рішення про операцію. Якщо пацієнту за 80 або його стан супроводжується серцевими захворюваннями, лікар може дати протипоказання до оперативного втручання. Сприятливим результатом лікування є часткове відновлення рухливості суглоба. Зазвичай відбувається після ендопротезування. Однак у деяких випадках може виникнути відторгнення протеза. Якщо все ж таки проводилася операція і все пройшло вдало, підопічному потрібна тривала реабілітація, яка в умовах нашого пансіонату здійснюється за допомогою фізіотерапії, кінезіотейпування, ЛФК, масажу, консультацій мануального терапевта. Постійне спостереження за пацієнтом та надання професійної патронажної допомоги заспокоює рідних, оскільки близька людина перебуває під цілодобовою опікою.
Чому людям з тяжкими захворюваннями має бути надана паліативна допомога?
Наші експерти надають паліативну допомогу, яка значно підвищує якість життя пацієнта та його родичів у разі невиліковних захворювань. Тут вирішують проблеми, пов'язані з хронічним болем, який відчуває пацієнт при онкологічному або іншому захворюванні, що загрожує життю. Ми надаємо службу патронажу та можемо відправити до пацієнта фахівця у будь-який час. Можливе оформлення послуг доглядальниці, яка перебуватиме з підопічним стільки, скільки вкажуть родичі. Потрібна паліативна допомога в умовах будинку для людей похилого віку в Україні? Ви завжди можете визначити свого родича в приватний пансіонат Sunny Park, де полегшують страждання і на фізичному, і на психологічному рівні. Дізнайтеся у наших менеджерів про всі умови та ціни на послуги: ми обов'язково підберемо комфортний для вас варіант.
Як найпростіше проконсультуватися у фахівців компанії «Sunny Park» про розміщення в будинок для людей похилого віку Україна?
м. Одеса, вул. Дача Ковалевського, 71а м. Київ, вул. Андріївська, 21 м. Кривий Ріг, Криворіжсталі, 70 Черкаська область, село Геронімівка, вул. Вернигори, 32Б Контактні телефони: +38 (067) 153-05-05 Пошта - domprestarelih.od@gmail.com
Бажаєте отримати консультацію?
Залишіть заявку - наші фахівці підберуть оптимальний варіант послуг