УВАГА ‼️‼️‼️‼️‼️ ВКРАЙ ВАЖЛИВО ‼️‼️‼️‼️

У Вашому місті на даний момент нашої установи НЕМАЄ!!!!

Планується відкриття до КІНЦЯ 2024 РОКУ!!!!

Найближчі пансіонати нашої мережі будинків для людей похилого віку знаходяться в містах:

КИЇВ, ОДЕСА, ЧЕРКАСИ, КРИВИЙ РІГ!!!!

Будинок для літніх людей Чернівці, Приватний Санаторій, Хоспіс в Чернівецькій області «Sunny Park»

оформлення за один день

догляд, турбота та опіка 24/7

чотириразове харчування

цілодобове відеоспостереження

Як оформити постояльця?
Звернення із сайту
Звернення із сайту

Ви залишаєте заявку на сайті або дзвоніть до офісу

Консультація
Консультація

Наш менеджер відповість на всі Ваші запитання

Екскурсія до пансіонату
Екскурсія до пансіонату

По приїзду Ви переконаєтесь у надійності нашого сервісу

Визначення інтенсивності опіки
Визначення інтенсивності опіки

Залежить від стану постояльця

Підготовка документів
Підготовка документів

Вам знадобиться скан копії паспорта та ІПН

Укладання договору
Укладання договору

Оформлення договору займає мінімум часу

Збір речей
Збір речей

Зберіть все найнеобхідніше та найулюбленіші речі близької людини

Ласкаво просимо до «Sunny Park»
Ласкаво просимо до «Sunny Park»

Ми забезпечимо затишок, тепло та турботу!

Садиба для людей похилого віку «Сонячний парк» у Чернівцях та Чернівецькій області

Дом Престарелых ЧерновцыНапевно, всім довелося бачити таку картину: літня бабуся самотньо сидить на стільці біля будинку, спираючись на паличку для ходьби. І це ще непоганий варіант — це хороша погода на подвір’ї і хтось її виводить, а потім заводить назад у будинок. Але в інший час життя людини, яка нещодавно пережила інфаркт, інсульт або страждає на невиліковну недугу, ніхто не позаздрить.

Крім того, що літній хворий прикутий хворобою до ліжка, йому постійно загрожує рецидив гострого захворювання, а також хвороби , пов’язані з ендокринною системою (гіпотиреоз, дифузний токсичний зоб, тиреотоксична аденома, аутоімунний тиреоїдит ), цукровий діабет, цукровий діабет.

Особливо сумно те, що близькі люди розриваються між повсякденними справами, роботою та бажанням допомогти своїм дорогим людям похилого віку. Можна намагатися вирішити проблему самотужки, залучити когось із найближчого оточення, але це часом болісно і для лежачого хворого, і для того, хто взявся його опікуватися, тому що втрачає можливість заробляти матеріальні засоби та випадає із суспільного життя.

Виходить подвійний мінус, тому що гострі та тривалі захворювання вимагають професійного догляду, що включає укол, виконаний дослідною рукою, правильне діагностування поточної ситуації, вміння виконати всі гігієнічні та оздоровчі процедури. Деякі в такій ситуації звертаються до найму няні або доглядальниці, але кваліфікаційний рівень таких послуг часто невисокий. Тоді виходить, що гроші витрачені даремно, а результат залишає бажати кращого. Це призводить до подальшого посилення ситуації.

Безперечно, найкращий варіант — звернення до професіоналів, яких представляє у Чернівецькій області приватний геріатричний пансіонат « Sunny Park ». У цьому випадку Ви можете бути спокійні за долю старих родичів. Допомога буде надана оперативно, у необхідній ситуації забезпечена медикаментозна підтримка, всі санітарні нормативи дотримано.

Які безумовні переваги надає санаторій-хоспіс . Park » у Чернівцях?

  • цілодобовий догляд професійних доглядальниць та медсестер, спеціально навчених для роботи з літніми пацієнтами, які перенесли серцево-судинні кризи, перелом хірургічної шийки стегна, напади епілепсії та інше
  • консультативна підтримка висококласних співробітників, які приймають максимально вірні рішення для усунення тієї чи іншої проблематики, що спостерігають розвиток патологій у динаміці
  • чудові умови для проживання, комфортне розміщення, продумане харчування
  • підтримка всіх гігієнічних вимог, включаючи навчання для людей похилого віку з порушеннями опорно-рухового апарату
  • доброзичливий, душевний персонал
  • паліативна допомога всій родині та ближньому колу

Паліативна підтримка: у чому її значення?

хоспис в ЧерновцахТермін «паліативна» походить від античного слова « палій ». Цим словом у давнину позначали одяг — плащ, накидку. Сьогодні ми так називаємо покривало з догляду та турботи, яким приватна мережа . Park » накриває геріатричну проблему. З цим питанням стикаються всі без винятку сім’ї і, так чи інакше, їм потрібна допомога. Ми готові надати цю допомогу. У Чернівцях наш будинок для людей похилого віку на доброму рахунку, наші співробітники вкладають у його роботу свій професіоналізм, добру волю, бажання допомогти людям. Використовуючи медикаментозні препарати, ми здатні полегшити фізичні страждання, які зазнає лежачий хворий, пацієнтам з гострими захворюваннями допоможемо впоратися з кризою.

Для близьких завжди в їхньому розпорядженні послуги психолога, моральна підтримка у важкі хвилини, можливість переключитися та відволіктися від депресивних настроїв. Складнощі можуть виникнути в кожній сім’ї, в якій хворіють пенсіонери старше 60, 70 або 80 років.

Хвороби у людей похилого віку можуть тривати тривалий час, але опускати руки не слід. За допомогою вміння і прагнення можна досягти позитивної динаміки в розвитку патологій. Зцілити невиліковно хворого старого неможливо. В наших силах зробити його останніми роками, місяцями, днями безболісними. Літня людина, обтяжена невиліковною хворобою , потребує розуміння. У нашому закладі літні однолітки можуть спілкуватися один з одним і ділитися своїми переживаннями.

Який уклад представляє клієнтам приватний геріатричний пансіонат «Сонячний парк» у Чернівецькій області?

  • житлові приміщення можуть бути індивідуальними або з мінімізованим сусідством до 3-4 осіб
  • постійна турбота вишколеного персоналу, гігієна на вищому рівні, досвідчені медичні сестри
  • харчування здійснюється 5-6 разів на день і вночі, якщо цього вимагає індивідуальний розпорядок + різноманітне та дієтичне меню
  • можливість бувати на свіжому повітрі на прилеглій території, де встановлені місця відпочинку, лавочки, альтанки
  • цілодобове спостереження змінних співробітників, що гарантує позитивну динаміку розвитку патологій
  • уважне ставлення до стану шкіри та нігтів постояльців, своєчасне усунення пролежнів та набряків

Чому слід вибрати чернівецький будинок для людей похилого віку Park »?

У той момент, коли рішення помістити старого родича до санаторію для літніх людей у Чернівцях вже дозріло, перед Вами виникне наступне питання — на якому саме пансіонаті зупинити свій вибір? Наш хоспіс насамперед хороший тим, що в ньому діє злагоджена команда фахівців, завжди націлена на те, щоб полегшити страждання та досягти позитивної динаміки у розвитку патологій у людей похилого віку. Догляд за людьми похилого віку має свою специфіку, яка полягає у ставленні до них. У цьому аспекті ми досягли високих показників дружелюбності, розуміння та делікатності.

Рішення визначити хворого на пансіонат «Сонячний парк» не змусить Вас розчаровуватися — рівень обслуговування високий, підготовка персоналу серйозна, перевірені кадри.

Що надасть у Чернівецькій області приватний пансіонат «Сонячний парк»?

Комерційна мережа « Sunny Park » пропонує широкий спектр опцій з догляду за хронічними хворими у Чернівцях, допомога досвідчених співробітників у профілактиці патологій серцево-судинного та опорно-рухового комплексу, гігієнічний нагляд, людське, делікатне ставлення.

 

Як швидко можна помістити старого члена сім'ї у приватний хоспіс «Sunny Park» у Чернівцях?
Питання полягає лише в тому, наскільки оперативно Ви зателефонуєте або напишіть нашим менеджерам, які готові відразу Вам передзвонити, прискорено усунути бюрократичні зволікання, зустріти, супроводити і розмістити постояльця в пансіонат Sunny Park.
Яку відновлюючу практику проводять фахівці будинку для людей похилого віку «Сонячний парк» у Чернівецькій області?
Наші професійні працівники практикують весь спектр дій з реабілітації пенсіонерів похилого віку, які перенесли інфаркт, інсульт або перелом хірургічної шийки стегна. Цілодобова опіка, медикаментозна підтримка, оперативне проведення необхідних патронажних втручань гарантовано нашим постояльцям.
Як найпростіше зв'язатися з менеджером приватного санаторію «Sunny Park» у Чернівцях?
Номер мобільного телефону: +38 (067) 153-05-05 Електронна адреса: domprestarelih.od@gmail.com
Бажаєте отримати консультацію?
Залишіть заявку - наші фахівці підберуть оптимальний варіант послуг