Вартість послуг у Будинках для літніх людей

Вартість розміщення в пансіонаті для літніх людей залежить від багатьох факторів :

  • вибраний номер
  • стан здоров’я
  • необхідний догляд.

У пакет пропонованих послуг входять:

  • харчування
  • проживання
  • спостереження
  • регулярна гігієна

Ліки у вартість не включаються.

Вартість проживання у будинках для літніх людей в Одесі. Що включає базова вартість проживання

Рішення про розміщення близької людини в пансіонат для людей похилого віку часто дається нелегко. Як правило, постає питання про догляд, що здійснюється, ціну за проживання і психологічний комфорт пенсіонера. Однак існує ціла низка ситуацій, коли постійний нагляд та догляд необхідний, а в пансіонаті кваліфікований персонал цілодобово спостерігає за постояльцями та виконує необхідні приписи у реабілітації тяжко хворих або лежачих пацієнтів . Розміщення в пансіонаті дозволяє вирішити це питання, не думати про необхідність постійно перебувати поряд з людиною похилого віку, а також налагодити харчування згідно з приписами.

Вартість розміщення в пансіонаті «Сонячний парк» залежить від того, в якому стані знаходиться пенсіонер, від наявності вікових змін та хронічних захворювань, необхідності підвищеної уваги з боку персоналу, а також тривалості перебування.

Проживання в пансіонаті може бути як короткостроковим ( менше 1 місяця ), так і розрахованим на тривалий час. Протягом усього періоду дозволено відвідування сім’ї та близьких : з понеділка по суботу можна побачити рідну людину з 9.00 до 19.00.

У базовий пакет послуг входять спостереження, регулярний догляд, харчування, проживання та гігієна. За потреби можна підібрати додаткові послуги індивідуально.

Проживання в пансіонаті значно полегшує людині похилого віку життя, захищаючи його від необхідності вирішення побутових питань. Йому не доведеться готувати, прати, прибирати, мити посуд та ін. Багато номерів спеціально обладнано для громадян з обмеженнями, що перебувають у процесі реабілітації, кімнати облаштовані з урахуванням підвищеного травматизму пенсіонерів.

Пансіонат для літніх людей в Одесі «Сонячний парк»

Для гостей створені максимально комфортні умови, наближені до домашніх. Затишні номери адаптовані під вікові зміни та особливості людей похилого віку та оснащені сучасним спеціалізованим обладнанням: поручні, огорожі, спеціальні протипролежневі матраци для лежачих хворих та багато іншого.

Уважний, досвідчений та кваліфікований персонал не лише своєчасно виконує прохання постояльців, а й завжди готовий поговорити, вислухати літню людину, а також прийти на допомогу. У певних випадках пенсіонеру може знадобитися допомога у переміщенні, зміні пелюшки, годівлі та прогулянках на свіжому повітрі — подібні питання вирішуються своєчасно та швидко. За необхідності забезпечується догляд за тяжкохворими та лежачими пацієнтами, від регулярної гігієни до масажу та забезпечення дозвілля.

Територія пансіонату не обмежується лише будинком – до закладу примикає доглянута ділянка значних розмірів, куди постояльці можуть вийти на прогулянку під чуйним контролем з боку персоналу, подихати свіжим повітрям та поспілкуватися.

Вартість проживання в будинку для літніх людей «Сонячний парк»

Вартість розміщення в пансіонаті “Сонячний парк” починається від 12 000 грн. на місяць. Наша перевага – гарантія фіксованої ціни.

Ціни за розміщення в пансіонаті обумовлені високою якістю послуг, що надаються:

  • Уважний та дбайливий персонал здійснює цілодобове спостереження за людьми похилого віку, завжди готовий надати необхідну допомогу та виконати будь-яке прохання. Догляд за підопічними 24 години на добу: контроль прийому медикаментів, контроль стільця, купання, вимірювання тиску, вимірювання цукру в крові, стрижка та багато іншого.
  • Сучасне обладнання та наявність працівника дозволяють своєчасно надати невідкладну допомогу в екстреній ситуації.
  • Регулярне навчання та підвищення кваліфікації персоналу.
  • Дотримання всіх санітарно-гігієнічних норм, регулярна дезінфекція
  • Наявність протипожежної безпеки
  • Наявність Wi-Fi у кімнатах, наявність усіх необхідних зручностей.
  • Громадяни похилого віку не залишаються на самоті. На території пансіонату «Сонячний парк» пенсіонери спілкуються один з одним, створюють гуртки за інтересами, займаються творчістю, гуляють, читають та грають у настільні ігри. Тут вони завжди зможуть знайти компанію і не почуватися втраченими, непотрібними та самотніми.
  • Доглянута територія дозволяє насолодитися повільною прогулянкою, подихати свіжим повітрям або пограти в шахи з іншими постояльцями.

Якщо ваші близькі почуваються самотньо, їм потрібен постійний догляд або тривала реабілітація після тяжкого захворювання – зверніться за допомогою досвідчених кваліфікованих співробітників приватного пансіонату «Сонячний парк» .