Транспортування Черкаси

Доставка літніх українців у приватний геріатричний пансіонат «Sunny Park»

Садиба для людей похилого віку «Сонячний Парк» в особі своїх кваліфікованих співробітників надає клієнтам, які досягли поважних років, висококваліфікований сервіс — догляд за літніми. Поряд з цим партнерською фірмою здійснюється транспортування хворих по місту Черкаси та околицях, а також доставка громадян похилого віку до приватного будинку для людей похилого віку «Sunny Park». Ми ставимося з повагою до постояльців нашого закладу та всіх, хто звернувся до нас за одноразовою допомогою — реабілітаційні та транспортні послуги завжди надаються на гідному наших клієнтів рівні.

Чому іноді це так важливо? Та просто тому, що не завжди родичі здатні організувати делікатну доставку ослабленого дідуся чи бабусі, батька чи матері, брата чи сестри, дядька чи тітки до геронтологічного санаторію. Нерідко буває так, що людина з віком стає «гладкою», набирає зайві десятки кілограмів — коли йому стає складно ходити без сторонньої допомоги, навіть використовуючи ходунки або милиці. Перевезти таку неповоротку, нездатну до самостійності громіздку людину дуже не просто. Особливо, якщо немає ліфта і потрібно спуститися вниз сходами, несучи його на руках або сидячому положенні на спеціальних ношах.

Для виконання подібного непростого завдання знадобиться не тільки фізична витривалість і вправність, а й досвід, що потрібний в першу чергу для того, щоб з підопічним було все гаразд і він не відчув нездужання під час спуску або підйому, оскільки швидкоплинне погіршення його самопочуття здатне привести до небезпечної кризи чи нападу недуги.

Специфічне обладнання інватаксі або реанімобіля

Наш надійний транспорт оснащений усім необхідним — кушетка з ременями, що міцно фіксують пасажирів, що лежать на ній, зручні крісла для супроводжуючих, колісні ноші, виконані зі спеціального сплаву, які настільки технологічні, що на них дозволяється в’їзд навіть у стерильні операційні та лікарняні палати будь-якого ступеня. терапії, що проводиться у них.

Згадаємо також про спеціальних фіксаторів, завдяки яким зовсім нескладно закріпити колісне крісло біля внутрішньої стіни медтаксі і таким чином транспортувати інваліда безпечно та досить оперативно.

Спеціалізовану доставку пасажирів з особливими потребами легко замовити на території всього регіону — Черкаська область. Шофер добре вивчив карту та особливості трас місцевості, тому замовлення на перевезення тяжкохворого або лежачого підопічного буде виконано плавно, акуратно та без неприємних ситуацій на дорозі. Ми цінуємо репутацію, що склалася, і гарантуємо максимально делікатне ставлення і до одноразових клієнтів, і до постояльців приватного пансіонату для українських пенсіонерів «Sunny Park».

Кваліфіковані фельдшер, водій та санітари – гарантія Вашого спокою

Персонал та його підбір у сфері транспортування клієнтів із проблемним здоров’ям – найважливіший фактор, що впливає на репутацію всього підприємства. Зрозуміло, ступінь надійності при здійсненні подібних послуг має бути досить високим, але в цьому аспекті ми маємо повний порядок. Окремо варто згадати спеціальну підготовку водія, який пройшов відповідні тренінги, які дозволяють йому керувати транспортним засобом гранично уважно та акуратно.

Важливим є також правильний вибір логістичного напряму. Правильно складений маршрут уможливлює своєчасне перевезення хворого на процедури або максимально швидке покриття відстані, що відокремлює будинок майбутнього постояльця від приватного геронтологічного закладу.

Чим швидше буде досягнуто реабілітаційного центру або будинку для людей похилого віку, тим швидше почнеться процес відновлення роботи опорно-рухової та серцево-судинної систем, ШКТ (шлунково-кишковий тракт), ЦНС (центральна нервова система) та реновації когнітивних функцій, що відповідають за здатність до гігієнічного самообслуговування , комунікативні зв’язки в навколишньому соціумі та адекватне мислення індивіда. Зазначимо, що перевезення лежачих хворих, інвалідів, тяжкохворих після операції на спеціалізованому реанімобілі доступне в містах Одеса, Кривий Ріг та Львів. Вашого родича або близьку людину акуратно і негайно доставлять до лікарні, медичного центру, діагностичного комплексу чи будинку для людей похилого віку досвідчені водій та санітари. Послуга надається і у зворотному напрямку – з лікарні додому.