Догляд за хворими на Альцгеймер

Якщо у вашого родича виявлено проблему з центральною нервовою системою, яка супроводжується втратою пам’яті — це говорить про те, що йому потрібна постійна опіка. Як поводитися з хворим Альцгеймера знає далеко не кожен. Наш пансіонат для хворих на Альцгеймер «Сонячний парк» прийме вашу рідну людину і зробить необхідну турботу.

Згодом життя кожної людини стає залежним від родичів. Але далеко не кожен зможе доглядати людину, яка хвора на синдром Альцгеймера і проходить профілактичний курс. Саме тому багато хто приймає рішення звернеться за допомогою до приватного будинку для людей похилого віку «Сонячний парк».

Пансіонат «Сонячний парк» пропонує догляд за хворими на Альцгеймер

У нашому пансіонаті подбають:

  • Про режим дня пацієнта — з цього моменту життя вашого родича буде впорядкованим та безпечним.
  • Співробітники пансіонату подбають про те, щоб ваша рідна людина потихеньку починала займатися спортом та поверталася до нормального життя.
  • У стінах нашого закладу людина із синдромом Альцгеймера перебуватиме у колі своїх однодумців, де йому завжди буде з ким поділитися своїми проблемами.
  • Ваша рідна людина буде харчуватися якісно, а якщо вона сама не в змозі їсти, то доглядальниці допомагатимуть їй їсти з ложки.

Будинок для людей похилого віку «Сонячний Парк» розташований на облаштованій території, де є багато місця для прогулянок. У кожній кімнаті нашого закладу є все необхідне, що може знадобитися людині похилого віку для життя. Пансіонат розташований в Одесі, але ми готові прийняти відвідувача з будь-якого міста. До кожного гостя із синдромом Альцгеймера індивідуальний підхід . Протягом цілого дня здоров’я пацієнта перебуває під контролем, а якщо співробітники бачать, що стан людини погіршується, його відразу отруюють у лікарню.

Пансіонат розташований в Одесі та відомий високим рівнем надання послуг за прийнятними цінами. Відносно низька вартість проживання дозволить вам розмістити вашу рідну людину в пансіонаті, при цьому це рішення не суттєво вплине на бюджет вашої родини.

Період реабілітації після хвороби Альцгеймера

У пансіонаті «Сонячний Парк» є розважальна програма , яка зробить життя гостей веселим і барвистим. Це саме те місце, де вашій рідній людині вдасться знайти друзів за інтересами, а самотні люди навіть можуть знайти свою другу половинку. Якщо ви хочете подбати про свою близьку людину, але за обставин, що склалися, у вас просто немає на це часу, ми пропонуємо вам скористатися нашими послугами.
Переваги проживання у пансіонаті «Сонячний Парк»

Серед переваг нашого будинку для літніх людей можна відзначити:

  • Цілодобове спостереження.
  • Виконання всіх необхідних процедур та максимальна доброзичливість до пацієнтів.
  • Індивідуально підібраний раціон харчування.

Кожен постоялець нашого закладу – це людина з великим життєвим досвідом, своїми звичками та характером. Саме тому ми пропонуємо кожному нашому гостю комфортабельну кімнату, розваги, якісне обслуговування та цікаве дозвілля.

Як відомо, люди похилого віку з синдромом Альцгеймера дуже складно переносять зміну місця проживання і погано звикають до нової обстановки. Наші співробітники зроблять все можливе, щоб переїзд для вашого родича був максимально комфортним та безболісним. Ми готові проконсультувати вас з будь-якого питання, і якщо ви хочете особисто переконатись, що вашому родичу буде надано все необхідне, можете приїхати та подивитися на власні очі як він облаштувався у стінах нашого закладу.

 

Якою симптоматикою характеризується хвороба Альцгеймера?
Якою симптоматикою характеризується хвороба Альцгеймера?" answer-0="Приватний будинок для людей похилого віку «Sunny Park» надає таку послугу, як догляд за хворими Альцгеймера і стаціонарно, і в рамках такого сервісу, як послуги доглядальниці. У другому випадку погодинна медсестра чи няня приходять у будь-який зручний для Вас та пацієнта час, щоб забезпечити медикаментозну та гігієнічну опіку. Зазначимо, що стаціонарне обслуговування набагато краще, оскільки симптоми хвороби Альцгеймера вимагають безперервної уваги до хворого. Переважно ця хвороба, що вкрай негативно відбивається на мозковій діяльності, наздоганяє літніх українців після 65 років. Характеризується дана нейродегенеративна недуга загальмованістю мислення, порушеннями когнітивних здібностей та мовленнєвої діяльності, особистісною деградацією, тимчасовою та просторовою дезорієнтацією. Ранні прояви синдрому відбиваються на дисфункції короткострокової пам'яті, а важчі ступені прогресуючої патології руйнують довготривалу пам'ять.
Що необхідно пацієнтам у межах максимально можливого відновлення при хворобі Альцгеймера?
Зрозуміло, при виникненні цього нейродегенеративного захворювання у Вашого старого родича необхідно домагатися максимальної реабілітації функцій його організму докладно та планомірно. Приватний геріатричний пансіонат «Сонячний Парк» надає комплексну програму догляду за літніми українцями з цією віковою недугою. У нашому санаторії для пенсіонерів віком понад 65 років дотримано всіх вимог безпеки. У тому числі на належному рівні та пожежна безпека. Дієтичне харчування кожного постояльця формується з урахуванням поточних аналізів. Раціон складається із свіжих продуктів, страви включають набір необхідних мікроелементів. Обслуговування відповідає симптоматиці, цілодобово реалізується компетентними лікарями та доглядальницями. Найважливішим аспектом посильної реконструкції пам'яті є спілкування з однолітками. Контакт пацієнтів один з одним багаторазово підвищує ймовірність відновлення мозкової діяльності при деменції та сенсорній депривації.
Чим кращий стаціонарний догляд при синдромі Альцгеймера?
На жаль багато літніх українців після 60 років страждають на таку форму вікового розладу, як хвороба Альцгеймера. Доглядати рідного старого в необхідному обсязі виходить далеко не у всіх сім'ях. Головною вимогою при такому відході є його безперервність та стабільність. Пацієнт дезорієнтований у просторі та часі, часом не може згадати те, що відбувалося хвилину тому чи роки тому, не здатний себе обслуговувати гігієнічно. Отже, лише приватний санаторій «Санні Парк» здатний забезпечити свого постояльця комплексним обслуговуванням. Як правило, фахівці займаються кожним гостем нашого стаціонару індивідуально. Доглядальниці та медсестри пройшли курс спеціальної підготовки. «Сестри милосердя» лагідні та запобіжні з пацієнтами. Некоректне звернення в жодному разі не допускається. Крім того, у нашій приватній установі налагоджено спілкування серед літніх однолітків, що найчастіше неможливо у домашніх умовах.
Що включає догляд за хворими Альцгеймера в приватному санаторії для людей похилого віку?
Приватний геріатричний пансіонат «Sunny Park» пропонує українським пенсіонерам, які досягли похилого віку, комплексний догляд. Що стосується випадків, коли постояльці обтяжені синдромом Альцгеймера, наші професіонали надають їм цілодобову опіку. Це лікування, яке гальмує негативну динаміку у розвитку психоемоційної патології або реконструює пам'ять старих, дієво та стабільно. Медсестри та няні повністю опікуються літніми постояльцями: миють і переодягають, прибирають та провітрюють житлові приміщення, стежать за їх пересуванням та харчуванням, допомагають у всіх життєвих та комунікативних питаннях. Окремо відзначимо можливість соціальної адаптації у рамках проведення групових занять та участі у гуртках за інтересами. Поряд із цим, проведення спільних кіносеансів та свят, переглядів телевистав і концертів надають позитивний вплив на відновлення когнітивних здібностей, покращують короткочасну пам'ять.
Які умови проживання для обтяжених синдромом Альцгеймера у приватному шпиталі для пенсіонерів?
У рамках розміщення в приватному будинку для літніх людей «Сонячний Парк» хворі Альцгеймера, які досягли 65 років і більше, займають місця в кімнатах, розрахованих на сусідство в числі від двох до семи осіб. Номери затишно облаштовані комфортними меблями з усім необхідним. Доглядальниці та няньки щодня провітрюють кімнати після вологого прибирання, забезпечують постояльців гігієнічним доглядом – обстановка стерильна, пацієнти охайні. Харчування з дієтичним раціоном, схваленим спеціалістом, проводиться 4 рази на день. На прилеглій до будівлі нашого санаторію для літніх українців території знаходиться паркова зона, де пацієнти щодня ходять або проводять час на свіжому повітрі. Доброзичливий, спеціально підготовлений персонал влаштовує для гостей святкові вечори, урізноманітнить дозвілля гуртками за інтересами. У ході соціальної та відновлювальної адаптації психологи проводять індивідуальні та групові заняття.

«Sunny Park» — з повагою та турботою про найближчих!
Телефон: +38 (067) 153-05-05

Бажаєте отримати консультацію?
Залишіть заявку - наші фахівці підберуть оптимальний варіант послуг