УВАГА ‼️‼️‼️‼️‼️ ВКРАЙ ВАЖЛИВО ‼️‼️‼️‼️

У Вашому місті на даний момент нашої установи НЕМАЄ!!!!
Планується відкриття до КІНЦЯ 2024 РОКУ!!!!
Найближчі для Вас пансіонати нашої мережі будинків для людей похилого віку
знаходяться в містах: КИЇВ, ОДЕСА, ЧЕРКАСИ, КРИВИЙ РІГ!!!!

Приватний Будинок для літніх людей Житомир, Пансіонат для Похилого віку в Житомирській Області

оформлення за один день

догляд, турбота та опіка 24/7

чотириразове харчування

цілодобове відеоспостереження

Як оформити постояльця?
Звернення із сайту
Звернення із сайту

Ви залишаєте заявку на сайті або дзвоніть до офісу

Консультація
Консультація

Наш менеджер відповість на всі Ваші запитання

Екскурсія до пансіонату
Екскурсія до пансіонату

По приїзду Ви переконаєтесь у надійності нашого сервісу

Визначення інтенсивності опіки
Визначення інтенсивності опіки

Залежить від стану постояльця

Підготовка документів
Підготовка документів

Вам знадобиться скан копії паспорта та ІПН

Укладання договору
Укладання договору

Оформлення договору займає мінімум часу

Збір речей
Збір речей

Зберіть все найнеобхідніше та найулюбленіші речі близької людини

Ласкаво просимо до «Sunny Park»
Ласкаво просимо до «Sunny Park»

Ми забезпечимо затишок, тепло та турботу!

Приватний госпіталь для літнього населення Житомира та Житомирської області

дом престарелых ЖитомирКомпанія « Sunny Park » відкрила ще одну філію будинку для людей похилого віку .

Тепер мешканці Житомира можуть звернутися до нас для оформлення свого дідуся чи бабусі у хоспіс .

До нас звертається багато людей з різними питаннями, як наприклад: чи працюємо ми з людьми похилого віку з деменцією, чи можна визначити людей похилого віку після інсульту.

Але найчастіше нам запитують, що краще вибрати – домашній догляд з оформленням патронажної служби або визначити свого родича до будинку для людей похилого віку . Розкажемо докладніше.

Що вибрати: пансіонат для літніх людей або послуги доглядальниці додому?

Це питання виникає в першу чергу через різницю в ціні на будинок для літніх людей і няню. Різниця між двома послугами справді суттєва, але варто враховувати низку факторів. Врахуйте, що якщо вам необхідна доглядальниця з проживанням , в обов’язки якої входитиме не лише надання допомоги у побутових питаннях та особистої гігієни, а й патронажні послуги, тариф суттєво зростає. Другим чинником є супутні захворювання близької людини: деменція, цукровий діабет, порушення серцево-судинної системи, порушення пам’яті. Якщо людина похилого віку має надмірну вагу, проблеми з травленням або інші супутні порушення, пов’язані з природним старінням організму, це також враховується при укладанні контракту.

Догляд за літніми людьми старше 80 років може включати регулярну консультацію фахівця, а отже, до обов’язків доглядальниці входитиме супровід до відповідної установи. Всі ці моменти враховуються при доборі персоналу та складанні договору.

Ключовим моментом у підборі персоналу є потреба у догляді за інвалідами. Тоді ми підбираємо спеціаліста з освітою та великим досвідом роботи з знерухомленими людьми. На подив, що звернулися, після всіх підрахунків потреб у догляді плата за послуги доглядальниці може бути практично однаковою зі вартістю перебування в пансіонаті Житомира « Sunny Park ».

Які умови ми пропонуємо у приватному хоспісі « Sunny Park »» Житомир?

У нашому житомирському будинку для літніх людей, як і у всіх наших філіях в Україні, передбачені такі умови перебування:

  • Комфортабельні номери для однієї людини чи сімейної пари. Номери для людей з обмеженими можливостями. Кімнати для лежачих хворих.
  • Розташування в тихій зоні парку, відеоспостереження, закрита територія.
  • Живлення 4-5 разове згідно з рекомендаціями.
  • Персонал, кабінети з обладнанням для реабілітації після інсульту, інфаркту міокарда, операцій, перелому шийки стегна.
  • Фахівці патронажної служби.

Чи є в пансіонаті психологічна допомога літнім людям?

частный хоспис в Житомирской областиСтаріння завжди супроводжується психологічними розладами. В одних розвиваються проблеми соціалізації, їм важко спілкуватися з іншими людьми, в інших настає депресія.

Глибока зневіра найчастіше виникає на тлі захворювання, після інсульту, коли людина втратила будь-які фізичні навички або набула інвалідності, втратила працездатність, близьку людину або зазнала іншого життєвого потрясіння.

Такому хворому потрібна підтримка та допомога спеціаліста, постійне спілкування. При тяжкій стадії депресії призначають лікарські препарати.

Психологічна допомога підопічних у нашому хоспісі включає кілька методик:

  • індивідуальна консультація.
  • Групова терапія.
  • Навчання близьких спілкування з родичем.
  • Методика освіти з допомогою літератури.

Індивідуальна консультація у загальній програмі психологічної допомоги літнім – найбільш комфортний та ефективний варіант, оскільки експерт вивчає першопричину у кожному окремому випадку та усуває її. Далі ми розробляємо програму для того, щоб вивести людину з депресивного стану.

Групова терапія допомагає соціалізуватися, подолати замкнутість, страх та небажання спілкування. Тут вчать приймати старість як природний процес, вміти насолоджуватися життям у віці. На групових заняттях проводяться лекції, тренінги, учасники спілкуються.

Психологічна допомога літнім також включає періодичну консультацію родичів щодо того, як необхідно поводитися з рідними, у яких прогресує хвороба Альцгеймера. Ми шукаємо рішення, щоб Ви відчували психологічний комфорт, не впадали у депресію.

Просвітництво за допомогою літератури включає надання інформації нашим підопічним. Якщо людині похилого віку складно читати, то в цьому їй допомагають доглядальниці. Ми намагаємося урізноманітнити дозвілля наших постояльців, захопити їх новим заняттям, надати можливість потурбуватися про своє здоров’я. Ми створили всі умови, щоб Ваші рідні почувалися як у санаторії.

 

 

У моєї матері виражені ознаки деменції. Вона буває агресивна, є порушення пам'яті та свідомості. Що краще обрати: приватний пансіонат для людей похилого віку або найняти няню з проживанням?
У людей з деменцією часто виникають проблеми з орієнтацією біля, безпекою, спілкуванням. Такі люди можуть страждати на безсоння. При тяжкій формі розладу ми рекомендуємо влаштувати свого близького до нашого пансіонату для літніх людей з деменцією. Тут весь персонал готовий до будь-яких проявів хвороби Альцгеймера, штатний фахівець. Ми запропонуємо номер, який буде повністю безпечний для людини, а змінний персонал зможе спостерігати за підопічним цілодобово.
Моїй бабусі виповнилося 90 років. Є проблеми зі здоров'ям, у тому числі із травленням. Часто підвищується артеріальний тиск, має артрит. Ми постійно чуємо про болі. Чи зможуть їй допомогти в пансіонаті для людей похилого віку?
Догляд за літніми людьми старше 80 років у нашому будинку для людей похилого віку починається з огляду. Перед цим необхідно здати аналізи. При запорах у людей похилого віку призначається спеціальна дієта, яка багата на клітковину. Наш персонал регулярно проводить вимірювання артеріального тиску, за потреби видає медикаменти. При інтенсивних больових синдромах можуть бути призначені знеболювальні засоби, але суворо за рекомендацією лікаря.
Скажіть, чи можливе у вас догляд за інвалідами? Чи потрібно постійно завозити підгузки для літніх людей чи є в наявності? Чи проводять фізіотерапевтичні процедури? Нам часто призначають крапельниці та ін'єкції.
Наш приватний хоспіс здійснює догляд за інвалідами будь-якої групи. Підгузки для літніх людей ви можете завозити самі або ми можемо включити їх у вартість щомісячної плати. У нашому штаті працює кваліфікований персонал, який проводить процедури швидко та професійно. До всіх наших підопічних медсестри ставляться із турботою та повагою.
Залишились питання? Будь ласка, зв'яжіться з нашими менеджерами, щоб вони швидко підказали, як Вам дістатися нашого будинку для людей похилого віку в Житомирі:
Номер мобільного телефону: +38 (067) 153-05-05 Електронна адреса: domprestarelih.od@gmail.com
Бажаєте отримати консультацію?
Залишіть заявку - наші фахівці підберуть оптимальний варіант послуг