УВАГА ‼️‼️‼️‼️‼️ ВКРАЙ ВАЖЛИВО ‼️‼️‼️‼️

У Вашому місті на даний момент нашої установи НЕМАЄ!!!!

Планується відкриття до КІНЦЯ 2024 РОКУ!!!!

Найближчі пансіонати нашої мережі будинків для людей похилого віку знаходяться в містах:

КИЇВ, ОДЕСА, ЧЕРКАСИ, КРИВИЙ РІГ!!!!

 

Приватний Будинок для літніх людей Рівне, Хоспіс для літніх людей в Рівненській області

оформлення за один день

догляд, турбота та опіка 24/7

чотириразове харчування

цілодобове відеоспостереження

Як оформити постояльця?
Звернення із сайту
Звернення із сайту

Ви залишаєте заявку на сайті або дзвоніть до офісу

Консультація
Консультація

Наш менеджер відповість на всі Ваші запитання

Екскурсія до пансіонату
Екскурсія до пансіонату

По приїзду Ви переконаєтесь у надійності нашого сервісу

Визначення інтенсивності опіки
Визначення інтенсивності опіки

Залежить від стану постояльця

Підготовка документів
Підготовка документів

Вам знадобиться скан копії паспорта та ІПН

Укладання договору
Укладання договору

Оформлення договору займає мінімум часу

Збір речей
Збір речей

Зберіть все найнеобхідніше та найулюбленіші речі близької людини

Ласкаво просимо до «Sunny Park»
Ласкаво просимо до «Sunny Park»

Ми забезпечимо затишок, тепло та турботу!

Приватний санаторій для літніх жителів Рівного та Рівненської області

дом престарелых в РовноУ певний період життя людина потребує опіки. Пацієнтам, які пережили інсульт, інфаркт, гіпертонічний криз або інше гостре захворювання, потрібний тривалий догляд. Часто така опіка триватиме вже до останніх днів.

Далеко не в усіх сім’ях є можливість доглядати лежачого хворого , обтяженого хронічного діабету, енурезу , розладу шлунково-кишкового тракту, опорно-рухового апарату або інших серйозних захворювань.

Щоденна зайнятість і турботи про хліб насущному часом не залишають сучасній людині можливості для виконання природних обов’язків по відношенню до старого родича. У таких випадках нерідко прийнято наймати доглядальників і нянь.

Складнощі починаються вже при виборі такої послуги, оскільки не завжди є достовірні рекомендації, а в агентствах далеко не всі працівники проходять належну перевірку. Тому рівень професіоналізму медсестри, що приходить, буває нижчим від заявленого, що може призвести до незворотних наслідків. Набагато надійніше помістити стару людину у приватний геріатричний пансіонат у Рівному, де для нього буде в доступі кваліфікована медсестра, здатна правильно виконати укол за приписом спеціаліста, вчасно видати ліки, подбати про гігієну, моціон, процедури, що підтримують.

Професійні доглядальниці надають персональну опіку для людей похилого віку, які пережили перелом хірургічної шийки стегна, ішемічний інсульт , інфаркт міокарда, серйозну хірургічну операцію, здійснюють гігієнічний огляд, навчають постояльців, здатних до відновлення функціоналу, самостійності в побутових.

Які опції реабілітації пацієнтів включені в діапазон послуг, що надаються приватним геріатричним пансіонатом «Сонячний парк»?

  • професійне діагностування хронічних або гострих патологій з подальшим медикаментозним втручанням, націленим якщо і не на усунення проблеми, то на пом’якшення симптоматики та досягнення позитивної динаміки
  • відновлення зношеного організму за допомогою прийому правильно призначених препаратів, збалансованого харчування та вивірених за раціоном дієт, регулярного проведення масажів, здійснення фізіотерапевтичних процедур, водних процедур, що включають лікувальні ванни, вправ у рамках лікувальної фізкультури (ЛФК)
  • проведення заходів з психологічного відродження та соціалізації, спілкування у відповідних вікових групах, заняття в гуртках за інтересами, проведення часу на свіжому повітрі в рекреаційних зонах на прилеглій до хоспісу території, забезпечення засобами пересування (мобільні ноші, ходунки, каркасні ноші, інвалі хворих та післяопераційних пацієнтів

Часто виникає питання етичного характеру — чи можна рідну людину, яка досягла поважного віку, визначати у приватному будинку для людей похилого віку . Park »?

У непростих сучасних реаліях рішення розмістити старого родича у приватний хоспіс чи госпіталь буде правильним та всебічно адекватним. Перешкодити прийти до такого кроку може лише пострадянський менталітет, відсутність потреби чи дефіцит матеріальних коштів. У першому прикладі це стереотипова помилка, яка полягає в тому, що допомогу тяжкохворому, лежачому родичу може надати тільки рідна душа, людина, яка знаходиться в близькій спорідненості. В іншому випадку при відмові від виконання обов’язку – це фактично вчинок морального виродку , нездатного на елементарну порядність та відповідальність.

частный хоспис в Ровенской областиБезперечно, це не так.

Передаючи рідного старого під опікою професіонала , оснащеним знаннями та необхідними засобами, Ви гарантовано отримуєте огляд та патронажне забезпечення від досвідчених співробітників.

Спеціально підготовлений персонал може правильно діагностувати стан хворого, вчасно прийти на допомогу і надати медикаментозну підтримку після раптового нападу або загострення тривалої хвороби.

Про відсутність необхідності переведення на стаціонар може свідчити той факт, що є члени сім’ї, яким не в тягар, а на радість надавати допомогу старій рідні. За таких обставин є і матеріальна база, і підготовка досить високого рівня, оскільки необхідно вміло виконати укол, не пропустити прийом правильно призначених ліків, ефективно виконати всі гігієнічні та патронажні процедури, вчасно провести сеанс лікувальної фізкультури (ЛФК), вирушити на прогулянку.

При нестачі фінансів все одно має сенс присвятити вільний годинник збільшенню заробітку, а не безпорадним спробам оточити наглядом і обслугою невиліковно або тяжко хвору людину.

Деякі звертаються до найму нянечок або нічних доглядальниць. Залежно від їхньої кваліфікації така послуга може бути корисною, а може бути й непотрібною, а часом навіть небезпечною для здоров’я літньої людини. Не завжди є достовірні рекомендаційні документи або перевірка солідного агентства. Основний мінус – відсутність правової відповідальності за лікувальний процес.

Тому наполегливо нагадуємо — гарантія максимально ефективного догляду можлива лише у приватному будинку для літніх людей у Рівному.

Які умови для пацієнтів надає приватний шпиталь «Сонячний Парк»?

  • поселення пацієнтів у затишних кімнатах індивідуально або у мінімальному сусідстві з ще 4-5 людьми;
  • комфортабельний інтер’єр, ергономічні меблі, ліжка спеціалізованої конструкції, оснащені протипролежневими матрацами, каркасні ноші для лежачих , ходунки, інвалідні крісла;
  • харчування в їдальні або в рамках персональної дієти згідно з актуальними аналізами сформованої співробітниками приватного хоспісу, подання страв до 5-6 разів на день (на добу);
  • програма соціальної реабілітації, спілкування з однолітками, спільний перегляд телепередач та кінофільмів, настільні комунікативні ігри, гуртки з творчих інтересів, групові зустрічі із психологом;
  • цілодобове спостереження 24 години на добу 7 днів на тиждень: досвідчені доглядальниці та медсестри виконують розпорядження, контролюють підтримуючі та реабілітаційні процеси;
  • рекреаційна або паркова зона, де постояльці мають можливість щодня прогулюватися або перебувати на повітрі за допомогою та під наглядом персоналу.

 

Чи доступна паліативна допомога у приватному геріатричному пансіонаті «Sunny Park» у Рівному?
Хоспіс та санаторій для літніх у Рівненській області надає тяжкохворим, лежачим хворим, літнім пенсіонерам та їхнім сім'ям паліативну підтримку. До їхніх послуг досвідчений співробітник, який опікується спорідненими душами, стурбованим нещастям і перебувають у стані стресу. Професіонали завжди напоготові, медсестри готові зняти болючі відчуття пацієнтів медикаментозними препаратами.
Від яких факторів залежить вартість розміщення у приватному будинку для людей похилого віку «Сонячний парк» у Рівненській області?
Ціна розміщення у приватному геріатричному пансіонаті в Рівному мережі «Sunny Park» безпосередньо залежить від умов поселення — залежно від вибору одного, двох, тримісного чи чотиримісного номера. Вартість варіюється також від календарного періоду проживання, від вікової категорії постояльця, від того, чи самостійно він справляється з гігієнічними моментами, чи може сам пересуватися по території хоспісу, чи існує потреба в індивідуальній опіці з боку доглядальниці, нянечки. Найважливішим чинником залишається ступінь складності та гострота хвороби літнього пацієнта: це реабілітація після інсульту, інфаркту, перелому хірургічної шийки стегна чи онкологія, артроз, діабет, інфекційне захворювання, пневмонія, деменція, склероз чи інше.
Чи не літній постоялець почуватиметься відірваним від родини у приватному хоспісі у Рівному «Sunny Park»?
У будинку для людей похилого віку в Рівненській області мережі «Сонячний Парк» люди похилого віку не почуваються відірваними від решти світу в жодному разі. У нашому санаторії цілодобово діє мережа інтернет, постійно в доступі телебачення, що транслює актуальний потік новин, періодичні видання та свіжі газети на журнальних столиках у розпорядженні постояльців та їх гостей. Персонал завжди готовий надати допомогу для зв'язку з сім'єю телефоном або за допомогою мобільного додатка. Сім днів на тиждень родичі можуть відвідувати своїх дорогих людей похилого віку і проводити разом час з однією умовою — не створювати перешкод для проведення патронажних, відновлювальних та профілактичних процедур.
Як отримати інформацію про розміщення у приватному санаторії для літніх у Рівненській області мережі «Сонячний Парк»?
Номер мобільного телефону: +38 (067) 153-05-05 Електронна адреса: domprestarelih.od@gmail.com
Бажаєте отримати консультацію?
Залишіть заявку - наші фахівці підберуть оптимальний варіант послуг