Імунітет та паркінсонізм. Чи винна імунна система?

Слабкий організм призводить до захворювань. Люди похилого віку з поганим імунітетом ризикують захворіти на 80% швидше і частіше. Слід підвищувати імунітет регулярно. Виновата ліньки і погане ставлення до свого здоров’я та життя в цілому.

Паркінсонізм та імунітет

Якщо у літньої людини слабка імунна система, то захворювання Паркінсон буде розвиватися швидше звичайного процесу. Догляд за людьми похилого віку, Допомагає контролювати і гальмувати хворобу. Вина лягає на людей, що доглядають, та їх некомпетентність. Радимо взяти це до уваги та звернутися за професійною допомогою до пансіонату Сонячний Парк. Наші фахівці проведуть консультацію при особистому зверненні та допоможуть у догляді за вашими хворими родичами похилого віку.

Ліки від паркінсонізму

При цьому захворюванні ліки прописує лікар в індивідуальному порядку. Скажімо відразу, тільки при правильному догляді, спеціальних вправ, терапії, прогулянках, масажах можна отримати ліки від Паркінсона. На сьогоднішній день Будинок для людей похилого віку Сонячний Парк здатний боротися із захворюванням. Комплексне лікування та догляд наших фахівців отримує хороші результати.

Лікування паркінсонізму народною медициною

На допомогу приходять лікарські трави. З їх допомогою вдається прожити на 15 років більше ніж має захворювання Паркінсон . Настої шавлії допомагаю вирішувати проблему. Є й мінус. Трави дають звикання, тому слід їх змінювати та застосовувати різні процедури. Повітряні сонячні ванни, прогулянки на відкритому повітрі біля лісів.

Нове в лікуванні паркінсонізму

Хвороба Паркінсона, це неврологічна патологія хронічної форми, що руйнує головний мозок. У процесі слід враховувати ліки. Нове лікування має враховувати стадію хвороби. Сучасна медицина шукає лікування паркінсонізму, ставить досліди на тваринах. Консервативна медицина вже знайшла спосіб лікування. Залишається спробувати та випробувати на людині. Теорія ймовірності допоможе вирішити питання найближчим часом.

Вправи при паркінсонізмі

Проводьте обов’язкову гімнастику у щоденному порядку:

  • Дихальна гімнастика. Її завдання полягає у правильному глибокому диханні.
  • Спеціальні вправи для правильної постави. Контролюйте напругу всіх м’язів. Ви повинні відчувати шию та торс.
  • М’язи черевного пресу. Робіть вправи лежачи на спині. Коліна мають бути зігнуті. Піднімайте торс і тягніться до попереку вдихаючи повітря. Для ефекту обхопіть руками коліна та видихайте до кінця.
  • Робіть вправи працювати рук. Розробляйте моторику кистей.
  • Вправи для м’язів обличчя. Хмурте брови, надуйте щіки і робіть велику розтягнуту посмішку. Крутіть мовою в різні боки. Зображуйте різні емоції.

Масаж при паркінсонізмі

Включає в себе 3 напрямки:

Погладжування дозволяє людині розслабитися і тим самим готує до наступних дій. Робиться долонями чи кінчиками пальців. Рухи повинні бути круговими, зигзагоподібними та поздовжніми, за допомогою подушечок пальців. Якщо на якихось ділянках людині похилого віку боляче, то на цих місцях масаж не робиться.
Розтирання, допомагає покращити кровообіг та кровотік. Еластичність шкіри підвищується. Розминка, потрібна для впливу на м’язову систему організму. Пансіонат для людей похилого віку Сонячний Парк, проводить регулярні масажі своїм постояльцям при хворобі Паркінсона. Наші лікарі створюють програму в індивідуальному порядку, що дозволяє уникнути помилок у масажі при інших супутніх захворюваннях.

Порядок масажу:

  1. Спина;
  2. Грудна клітка;
  3. Живіт;
  4. Кінцівки.

ЛФК при паркінсонізмі

Лікувальна фізкультура при захворюванні Паркінсона повинна мати точний розрахунок в індивідуальному порядку. Вправи складає лікар. Вони й допоможуть позбавитися проблеми рухових порушень. Дії:

  • Розтягування м’язів повільно та акуратно. Спочатку тіло потрібно розігріти.
  • Розробка суглобів відбувається повільно. Різкі рухи можуть нашкодити літній людині.
  • Поступово збільшуйте обсяги вправ. Якість рухів покращиться.

Відчуття скутості потихеньку пройде. Постава випростається і дозволить рухатися нормально. ЛФК при паркінсонізмі, поставить хворих на ноги. Не варто перестаратися. Досить робити вправи до норми, зазначеної лікарем. Пансіонат для людей похилого віку Сонячний Парк проводить щоденні заняття фізкультурних вправ від хвороби Паркінсона з присутністю лікаря. Наші постояльці одержують хороші результати, які допомагають їм рухатися, ходити.

Харчування при паркінсонізмі

Правильно складене меню для хворої людини є головним аспектом у лікуванні Паркінсона. Надлишок жирів та вуглеводів призводять до прогресування захворювання. Енергетична цінність живлення повинна дотримуватись у повному обсязі. Лікар повинен скласти дієтичне спеціальне меню. Рідина використовується трохи більше 8 склянок щодня. Голод заборонено. Шість разове харчування з перервами та перекушуваннями.

Профілактика паркінсонізму

Від захворювання Паркінсона слід проводити профілактику. Без особливих навичок та певних знань ви можете нашкодити людині. Слід більше рухатися, робити спеціальну гімнастику, правильно харчуватися та гуляти на свіжому повітрі. При прийнятті денних ліків намагайтеся робити ЛФК. Ведіть правильний спосіб життя.

Прогноз

Дотримуючись всіх правил і приписів лікаря, хвороба Паркінсон має шанси не прогресувати. На початкових стадіях лікується. При цьому важливим є догляд за літніми людьми. Вони можуть переплутати чи щось забути зробити.

Якщо ви, або ваша близька потрапили в критичну ситуацію і вам потрібна допомога або постійний догляд, просто зв’яжіться з приватним будинком для людей похилого віку Sunny Park .