Приватний пансіонат для людей похилого віку – висока якість життя літніх родичів

Старість – один із життєвих етапів кожної людини. Як правило, в цей період долають хвороби, літня людина відчуває самотність, страх. Але родичі через постійну завантаженість, роботи не можуть приділити старому багато часу. У сучасних реаліях справжньою знахідкою є приватний пансіонат для людей похилого віку «Сонячний парк» , який може надати цілодобовий догляд, лікування, а також соціальну адаптацію.

Що може запропонувати приватний пансіонат для людей похилого віку ?

Досить часто літня людина, зважаючи на фізичну немочу та наявність хвороб, не може самостійно здійснювати догляд за собою. Якщо родичі працюють, і не мають змоги постійно перебувати біля нього, то догляд за літнім стає справжньою проблемою.

Заклад для людей старшої вікової групи «Сонячний парк» – це місце, де старий житиме у комфортних, зручних умовах, наближених до звичайного сімейного укладу.

Біля нього будуть знаходитися досвідчені медсестри, доглядальниці, здатні надати своєчасну підтримку та допомогу у побутових питаннях. Крім того, будь-якої миті, якщо це потрібно, літню людину огляне лікар.

Ще одна складна життєва ситуація – коли людина прикута до ліжка. Наймати доглядальницю не завжди хороший варіант для родичів, оскільки довіряти здоров’я та самопочуття рідної людини можна лише професіоналам. У приватному пансіонаті для людей похилого віку не буде проблем з доглядом, оскільки здійснюватимуть його досвідчені патронажні сестри.

Літня людина в пансіонаті не почуватиметься самотньою або покинутою. Тим більше навколо нього будуть люди його віку, однолітки, з якими можна поговорити, поспілкуватися, погуляти на свіжому повітрі.

Частный пансионат для престарелых

Переваги закладу приватного типу «Сонячний парк» :

  • Пансіонат – це приватний заклад, обладнаний для довгострокового проживання людей старшого віку. Він оснащений зручними, сучасними меблями та необхідною інфраструктурою для забезпечення цікавого та активного проведення часу. За старими здійснюється комплексний догляд: повноцінне та якісне харчування, патронажний догляд (вимір тиску, прийом приписаних ліків тощо), регулярне прибирання приміщень, прання.
  • При пансіонаті є придворова територія, де люди похилого віку можуть проводити прогулянки, дихати свіжим повітрям, спілкуватися.
  • Постояльці приватного пансіонату для людей похилого віку зможуть вести активне соціальне життя: дивитися телевізор, спілкуватися з родичами по телефону, дружити зі своїми однолітками. У літньому віці дуже важливо мати друзів та однодумців, та спілкуватися з ними у будь-який час.
  • Професійний патронажний догляд забезпечить цілодобовий контроль за фізичним станом людини. Особливо це актуально, коли людина хвора або прикута до ліжка. Досвідчені доглядальниці вчасно поміняють підгузник, викуповують хворого, вивезуть його на прогулянку в інвалідному візку.

Усі радості життя для людини похилого віку

Старість вважається заходом життя, коли людину вже ніщо не тішить і не цікавить. Однак це помилкова думка, адже найголовніша проблема людей похилого віку: самотність і відчуття непотрібності.

У закладі для літніх людей , люди похилого віку знову відчують радість життя і задоволення від спілкування.

Разом із людьми такого ж віку вони можуть здійснювати прогулянки на свіжому повітрі, читати захоплюючі книги у бібліотеці, грати у настільні ігри. Колективні заняття гуртують людей похилого віку, покращують настрій, прищеплюють любов до життя. Позитивний настрій впливає на весь організм, внаслідок чого багато хвороб можуть відступити.

Цілодобовий пансіонат для людей похилого віку – знахідка для родичів

Діти, онуки старої людини часто опиняються в ситуації, коли їхній родич потребує якісного, повноцінного догляду, а вони не можуть його надати.

Як правило, молодь працює, тому фізично не може доглядати старого . Але навіть звільнення з роботи не вирішить проблему, адже тоді гостро постане питання грошей.

Приватний пансіонат «Сонячний парк» – вирішення всіх питань, оскільки правильно обраний заклад стане запорукою чудового догляду за родичем. Якщо у вас виникли запитання щодо розміщення родича в пансіонат, замовте зворотний дзвінок або оформіть у заявці безкоштовну консультацію прямо на сайті.